Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sheriffin asema

Boone Countyn piirikunnassa lainvalvonnan poliisitoimesta huolehtii sheriffi apulaisineen. Northburyn keskustassa sijaitsevalta asemalta virkavalta liikkuu pääasiassa autoilla ja moottoripyörillä, mutta tarvittaessa hieman kauempaa voidaan saada helikopterilla liikkuvia vahvistuksia. Boone Countyn poliisitoiminta ei juurikaan tavallisesta eroa, mutta viimeisten vuosien aikana virkavalta on joutunut pyytämään myös piirikunnan asukkailta apua asemaansa kasvattanutta Blood Hawks -jengiä vastaan. Epäonnistuneet yritykset jengin toimintaa vastaan ja yhteenotot jengiläisten kanssa ovat myös kiristäneet virkavallan ja asukkaiden välejä.

Sheriffin asemalla työskentelee useita apulaissheriffejä, jotka viettävät työpäiviään niin asemalla kirjallisissa hommissa kuin kaduilla partioimassa. Työt eivät lopu kesken, kun Blood Hawksien kanssa yhteenottamisen lisäksi pitäisi hoitaa piirikunnan muita ongelmia ja tapauksia. Resursseista on välillä ollut pulaa, mutta tähän asti virkavalta on pystynyt hoitamaan kaikkia tehtäviään, vaikka se olisi vaatinut hetkellisesti Blood Hawksien tarkkailun vähentämistä.

viranomaisten tiedot

  Asema Northburyn keskusta, kaupungintalolta luoteeseen
  sheriffi etunimi sukunimi hahmo vapaa!
  toiminta lainvalvonta Boone Countyn piirikunnassa
  Tunnusmerkit virkapuvut, rintamerkit

Boone Countyn apulaissheriffit

Marshall Hole, 33-vuotias mies Kasper Mahoney, 29-vuotias mies Terence Pierce, 45-vuotias mies etunimi sukunimi, lisätiedot
etunimi sukunimi, lisätiedot etunimi sukunimi, lisätiedot etunimi sukunimi, lisätiedot etunimi sukunimi, lisätiedot

liity viranomaisiin

Poliisitoimeen liittyminen on täysin vapaata. Sheriffinasemalla voi kuitenkin olla vain yksi (pää)sheriffi johtamassa virkavallan toimintaa. Sheriffillä on kuitenkin apunaan useita apulaissheriffejä, jotka auttavat piirikunnan lainvalvonnassa. Apulaissheriffeiksi pääsevät kuitenkin pääasiassa vain alalle kouluttautuneet, virkamerkkiä ja asetta ei kuitenkaan voi jakaa jokaiselle vastaantulijalle. Jonkinlainen poliisikoulutus täytyy olla taustana, vaikka myös esimerkiksi armeijatausta katsotaan hyväksi.

©2019 ɴᴏʀᴛʜʙᴜʀʏ ʀᴘɢ - suntuubi.com