Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Margo Johnson

perustiedot

nimi Margo Gwyneth Johnson syntymäpäivä 17.03, 37-vuotias sukupuoli ♀, nainen

siviilisääty eronnut pelaaja Trithan

Margo on jäänyt kolmen epäonnistuneen avioliiton jälkeen rasittuneeksi yksinhuoltajaäidiksi, joka asuu nyt lapsineen Northburyssä. Elämä ei aina ole helppoa, mutta onneksi hän on valmis tekemään mitä tahansa tarjotakseen lapsilleen parhaimman mahdollisen elämän. Täytyy vain toivoa, etteivät menneisyyden haamut tule kummittelemaan...

luonnekuvaus

Jos Margon näkee kävelemässä jossain kaupungilla, saattaa helposti ajatella että kyseessä on vain taas yksi stereotyyppinen, keskiluokkainen, lähiössä asuva nainen jolla on kouluikäisiä lapsia. Ja osittain tämä onkin totta. Hänen elämänsä pyörii lähinnä lapsien ympärillä, eikä paljoa aikaa jää mihinkään muuhun. Margo on jatkuvasti valtavan stressin alla, kun lapset kasvavat ulos vaatteistaan ja joutuvat ongelmiin koulussa, samalla kun laskujen kasa vain jatkaa kasvamistaan ja taas toinen yritys hylkäsi hänen työhakemuksensa. Margo on kuitenkin hyvä kestämään tätä kaikkea, ja pitää kaiken tämän stressin, väsymyksen ja turhautumisen piilossa lapsiensa vuoksi.

Vaikka Margon elämässä onkin useita ihmisiä, tuntee hän olonsa monesti erittäin yksinäiseksi. Naisella ei ole juurikaan ystäviä, ja asia on ollut aina näin. Hän on tottunut katsomaan sivusta, miten muut viettävät aikaa yhdessä ystävien kanssa, saamatta koskaan itse kokea tätä. Margolla on jonkin verran ongelmia luottamuksen kanssa, jonka takia hänen on vaikea tehdä uusia ystäviä. Sen lisäksi hän on myös erittäin kiireinen, ja monesti uskottelee itselleen ja muille ettei hänellä yksinkertaisesti vain ole aikaa käydä ulkona ja tavata muita. Oikeasti Margo ei yksinkertaisesti vain saata uskaltaa lähteä ulos ihmisten ilmoille, syynä erilaiset epävarmuudet ja pelot.

Rakkaus on asia, jossa Margo ei ole koskaan ollut hyvä. Kaikki hänen suhteensa ovat aina päättyneet huonosti, eikä nainen ole aina täysin varma siitä, miksi näin käy. Ehkä Margo on vain aina ollut huono valitsemaan kumppaninsa. Hänellä on tapana rakastua nopeasti ja voimakkaasti, ja heittäytyä uusienkin tuttavuuksien syliin pelkän tunteen perusteella. Margo on intohimoinen, ja rakastuessaan hänen on aina vaikea ajatella järkevästi. Margo ei kuitenkaan välttämättä uskalla ottaa ensimmäistä askelta, vaan käyttäytyy kiinnostuksenkohteidensa seurassa hermostuneesti ja ujosti. Yleensä hänen kiinnostuksensa on ilmiselvää, vaikka hän yrittäisikin piilottaa sen. Margo on kiinnostunut niin miehistä kuin naisistakin, mutta hiukan enemmän miehistä. Naisiin hän luo lähinnä vain henkisen siteen, joka ei välttämättä koskaan muutu romanttiseksi tai seksuaaliseksi.

Luulisi varmaan, että kolmen lapsen äidille perhe on kaikkein tärkein ja tulee aina ensimmäisenä. Tietenkin Margo rakastaa lapsiaan enemmän kuin mitään muuta koko maailmassa, mutta muista sukulaisista hän ei sitten välitäkään. Margo ei tule ollenkaan toimeen vanhempiensa tai sisarustensa kanssa, eikä ole puhunut tädille, sedille tai serkuilleen varmaan yli vuosikymmeneen. Nainen ei kestä sitä, miten sukulaiset aina arvostelevat häntä ja hänen elämäänsä, joten hän on eristänyt itsensä ja lapsensa heistä kokonaan. Hän myös haluaa pitää lapsensa erillään jostain huonoista sukulaisista, jotka ovat sekaantuneet rikollisuuteen. Tietenkin Margolla kaduttaa hiukan, etteivät hänen lapsensa tapaa isovanhempiaan, mutta se ei ole tarpeeksi suuri syy nyörtymiseen ja heidän luokse palaamiseen. Margo on liian ylpeä siihen, joten hän on päättänyt selvitä ilman heitä. Jos joku kysyy jotain Margon suhteesta hänen sukulaisiinsa, nainen yleensä päättää mieluummin valehdella asiasta, kuin kertoa totuutta.

Margo on melkoisen itsepäinen ja ylpeä. Jos hän päättää tehdä jotain, on suuri mahdollisuus, että nainen saa sen myös tehtyä. Ehkä siinä menee aikaa, eikä se ole välttämättä helppoa, mutta Margo on huono luovuttamaan edes suurten vastoinkäymisien edessä. Oikeassa oleminen on naiselle myös erittäin tärkeää, ja hänelle on vaikeaa myöntää väärässä oleminen. Tietenkin hän ymmärtää, jos hän on ollut jostain asiasta väärässä, mutta ei se tee nyörtymisestä yhtään sen helpompaa. Tämä päättäväisyys ja taipumattomuus on niin hyvä kuin huonokin asia. Se ei anna Margon luovuttaa, ja pakottaa hänet aina nousemaan takaisin jaloilleen ja yrittämään uudelleen, tapahtui mitä tahansa. Se kuitenkin myös vaikeuttaa hiukan kompromissien tekemistä ja saattaa aiheuttaa turhia riitoja, joka tekee Margosta hiukan hankalan ihmisen. Margolla on vahva näkemys siitä, mikä on oikein ja mikä väärin. Hän pyrkii aina tekemään oikein, mutta on valmis tekemään mitä vain lapsiensa vuoksi.

Ongelmansa Margo pyrkii kohtaamaan aina yksin. Hän pitää ne omina asioinaan, ettei vain haaskaisi muiden aikaa niillä. Nainen kärsii muutenkin aina hiljaa, eikä uskalla yleensä avautua kenellekään tunteistaan. Kai Margo pelkää vaivaavansa muita, tai jotenkin siirtävänsä oman pahan olonsa muille. Hän myös pelkää näyttävänsä heikolta muiden edessä, varsinkin jos kyseessä on joku, josta Margo välittää tai joku, ketä hän ihailee. Yleensä nainen käsittelee siis asiansa yksin omassa rauhassaan, monesti viinilasin tai tupakan ääressä. Nämä ovat huonoja tapoja, joita Margo pyrkii yleensä välttelemään. Varsinkin tupakka on sellainen pahe, johon nainen sortuu vain harvoin, kun elämä on tarpeeksi vaikeaa.

ulkonako

Margo on ikäisekseen vielä melko nuorekas nainen. Hän on suhteellisen hyväkuntoinen, ja harrastaakin säännöllistä liikuntaa melko terveellisten elämäntapojen lisäksi. Moni siis veikkaisi hänen olevan nuorempi, kuin mitä hän oikeasti on. Margo on noin 172 senttimetriä pitkä ja melko hoikka. Hän on harteikas, ja omaa runsaat naiselliset piirteet. Suurin osa hänen painostaan on keskittynyt naisen alaruumiiseen, vaikka hän onkin melko kevyt. Margon iho on vaalea, mutta hiukan päivettynyt ja sävyltään lämmin. Hänellä on myös haaleita pisamia käsivarsillaan ja rinnallaan. Margolla on hiukan ryppyjä, varsinkin silmien ympärillä ja otsalla. Ne eivät kuitenkaan ole kovinkaan syvät tai vahvat.

Margon kasvonpiirteet ovat melko vahvat. Hänen nenänsä on suora ja kapea, ja kooltaan suurehko. Hänen poskipäänsä ovat korkeat. Tummanvihreät silmät ovat mantelinmuotoiset, ja niitä ympäröivät ripset ovat pitkät ja usein peitetty mustalla ripsivärillä. Hänellä on raskaat luomet, ja silmien alla yleensä myös tummat silmäpussit. Hänen tummat kulmakarvansa ovat kapeahkot, ja niiden kaari on korkea ja vahva. Margon suu on leveähkö, ja huulet melko kapeat. Suun yläpuolella nenän vieressä, kasvojen oikealla puolella on pieni, luonnollinen kauneuspilkku. Hänen leukansa on terävä ja vahva, mutta naisellinen. Margon kasvonpiirteet ovat kauniit, mutta niissä näkyy vuosien rasitus ja stressi. Nainen meikkaa yleensä vain kevyesti, käyttäen ripsiväriä päivittäin. Jos Margo on menossa johonkin hienompaan tilaisuuteen, hän meikkaa sitten enemmän, ja valitsee yleensä tummanpunaisen huulipunan.

Tummat, luonnostaan punaiset hiukset ovat pitkät ja paksut. Ne ylettyvät noin Margon keskiselälle, ja kihartuvat varsinkin latvasta. Nainen pitää hyvää huolta hiuksistaan, ja huolehtii yleensä myös, että ne näyttävät edes jollakin tapaa hyvältä. Hiusten jakaus on selvästi enemmän vasemmalla puolella. Margo pitää hiuksiaan yleensä auki, mutta joskus hän saattaa kiinnittää sen osittain taakse pois kasvoiltaan. Juhliin tai muuhun hienompaan tapaukseen nainen saattaa nostaa hiuksensa paksulle nutturalle, ja urheillessaan hän joko letittää ne tai vetää ne poninhännälle.

Margo pukeutuu arkena rennosti, ja suosii mukavia, yksinkertaisia vaatteita. Hänen tyylistään näkee selvästi, että kyseessä on äiti, jolla ei välttämättä ole tarpeeksi aikaa valita aamuisin täydellistä asua tai tarkistaa, onko paita edes puhdas. Yleinen asukokonaisuus, jonka Margon päällä voi nähdä, on farkut, t-paita ja vetoketjullinen huppari siinä päällä. Jalkaan osuu yleensä lenkkarit. Jos Margolla kuitenkin sattuu joku päivä olemaan enemmän aikaa pukeutumiseen, valitsee hän yleensä asunsa tarkemmin. Margo rakastaa kaikenlaisia mekkoja, ja yhdistelee niiden kanssa erilaisia yläosia kuten jakun tai jonkinlaisen takin. Yleensä nämä mekot ovat todella arkisia, ja sopivia hänen ikäiselleen naiselle. Juhlissa ja hienoissa tilaisuuksissa Margo valitsee tyylikkäämmän mekon, ja runsaasti koruja.

menneisyys

Margo syntyi Minnesotan osavaltioon suureen, melko rikkaaseen Moreaun sukuun. Hänen vanhempiensa ja neljän sisaruksen lisäksi samassa pihapiirissä asuivat hänen isänsä sisarukset perheineen, sekä myös isovanhemmat. Yksinäistä ei siis koskaan ollut, ja omaa rauhaa sai etsiä. Margo koki kuitenkin hyvän lapsuuden, hänellä oli hyvä suhde vanhempiinsa ja sisaruksiinsa sekä muihinkin sukulaisiinsa. Hän menestyi koulussa, ja tapasi sielläkin paljon ystäviä. Nuorena Margoa suojeltiin hänen perheeseensä liittyvältä synkältä salaisuudelta, mutta 15-vuotiaana hän sai kuulla totuuden siitä, mistä hänen sukunsa raha tuli.

Totuus oli, että hänen sukunsa on mukana suuressa huumebisneksessä. Heidän kuljetusfirmansa oli vain tapa pestä rahaa ja salakuljettaa huumeita. Margon oletettiin osallistuvan ja auttavan, kuten kaikkien muidenkin perheenjäsenten. Tyttö ei kuitenkaan pitänyt tästä, ja alkoi pian kapinoimaan perhettään vastaan. Tämä loi paljon jännitettä hänen ja hänen sukulaistensa välille, ja Margo alkoi tuntemaan olonsa enemmän ja enemmän ulkopuoliseksi. Tilanne kärjistyi, kun 17-vuotiaana Margo paljasti perheelleen seurustelevansa naisen kanssa. Hänen sukunsa ei hyväksynyt asiaa, ja yrittivät pakottaa Margon eroamaan tyttöystävästään. Margo ei kuitenkaan suostunut tekemään niin, vaan karkasi kotoa.

Suhde ei kuitenkaan kestänyt, ja pian Margo löysi itsensä yksin oudossa kaupungissa, ilman kunnon koulutusta tai työtä. Hänellä ei ollut enää sukulaisiaan ja perhettään tukiverkkona, eikä Margolla ollut enää oikein ystäviäkään. Hänen täytyi oppia äkkiä selviytymään, ja onnistuikin siinä yllättävän hyvin. Margo löysi töitä tarjoilijana, siivoajana ja lastenhoitajana, ja onnistui jopa hankkimaan itselleen asunnon. 20-vuotiaana hän kuitenkin tajusi olevansa raskaana, jonka takia hän meni nopeasti naimisiin silloisen poikaystävänsä, Charlie Bennetin, kanssa.

Charlie ei kuitenkaan ollut valmis olemaan isä ja aviomies, joten parin vuoden päästä mies erosi Margosta ja jätti nuoren poikansa, Carterin. Margo oli tietenkin musertunut avioeron takia, mutta hän ei halunnut luovuttaa. Nyt hänellä oli nuori lapsi, joka antoi hänelle syyn jatkaa eteenpäin. 27-vuotiaana Margo meni naimisiin toisen miehen, Toby Andersonin, kanssa, ja myöhemmin samana vuonna synnytti tyttärensä, Evelynin. Margon ja Tobyn suhde oli kuitenkin erittäin epäterveellinen, eikä toiminut ollenkaan. He riitelivät kaikesta, ja Tobyllä oli ongelma alkoholin kanssa, ja päissään saattoi olla jopa väkivaltainenkin. Seuraavana vuonna he päättivät hakea avioeron.

Margo tapasi kolmannen aviomiehensä, Andy Johnsonin, kuusi vuotta sitten. 32-vuotiaana hän synnytti nuorimman poikansa, Samin. Hänen ja Andyn avioliitto vaikutti monen vuoden ajan hyvältä ja toimivalta, mutta se johtui vain siitä, ettei Margo tiennyt miten paljon Andy petti häntä. Vuosi sitten Margo kuitenkin yllätti Andyn omassa kodissaan miehen kanssa, ja he erosivat pian sen jälkeen. Margo jäi taas yksinhuoltajaksi, ja päätti muuttaa kolmen lapsensa kanssa uuteen kaupunkiin: Northburyyn. Maisemanvaihdos vaikutti hyvältä idealta, ja alkuun se olikin hyväksi koko perheelle. Pian Margo sai kuitenkin kuulla alueen ongelmasta jengin ja huumeiden kanssa, eikä muutto vaikuttanutkaan enää kovinkaan hyvältä idealta. Hänellä ei kuitenkaan ollut enää tarpeeksi rahaa muuttaa uudelleen, joten täytyi vain yrittää selvitä Northburyssä, ja pysyä mahdollisimman kaukana ongelmista.

muut tiedot

Margolla on kolme lasta: 17-vuotias Carter, 10-vuotias Evelyn ja 5-vuotias Sam.
Perheessä on myös ruskea, sekarotuinen labradorinnoutaja Benji, harmaa maatiaiskissa Oscar sekä Evelynin lemmikkikani Honey.
Margolla on vanhahko harmaa tila-auto.
Hän asuu lapsiensa ja lemmikkiensä kanssa omakotitalossa, jossa on suuri takapiha. Talo sijaitsee melko rauhallisella asuinalueella, jossa asuu muitakin lapsiperheitä.
Margo on tällä hetkellä työtön, ja elättää perheensä lähinnä erilaisilla tuilla joita hän saa esimerkiksi edellisiltä aviomiehiltään. Raha on siis tiukalla, varsinkin koska hän ei saa pidettyä mitään työpaikkaa kovinkaan pitkään.

suhteet

-

©2019 ɴᴏʀᴛʜʙᴜʀʏ ʀᴘɢ - suntuubi.com