Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Stephen von Doom

perustiedot

nimi Stephen Clay Von Doom "Steve" syntymäpäivä 01.08, 26-vuotias sukupuoli ♂, mies

siviilisääty sinkku pelaaja Tiuhti

Stephen on kunnianhimoinen miljoonaperijä, joka puksuttaa eteenpäin elämässään arvostettuna puolustusalan yrityksen johtajana. Tunteeton kiristäjä ja toisten yritysten sabotoija, jolla päämääränä omien tavoitteidensa saavuttaminen. Tiedä sitten, onko Stephen oikeasti niin paha, kuin antaa ihmisten ymmärtää.

luonnekuvaus

Stephen - tuo kylmä ja hillitty miljoonaperijä ja tunnekyvytön kiristäjä. Mies on yksi mysteeri muiden joukossa, jota arvostetaan omissa seurapiireissään, mutta jota kukaan ei oikeastaan edes tunne. Lapsena ankarassa kurissa kasvatettu mies on luultavasti tunnetasoltaan täysin turta, häneltä ei löydy luottoa ihmisiä kohtaan ja hänellä on tiukka elämänasenne. Stephen tuntee arvonsa ja käyttäytyy sen mukaisesti.

Päättäväisyydellään Stephen on päässyt elämässään pitkälle. Mies ei anna ulkopuolisten vaikuttaa tavoitteidensa saavuttamiseen, vaan lyttää nämä vaikka helvettiin asti jos kokee sen tarpeelliseksi. Vanhempiensa kautta Stephen on oppinut neuvottelemaan ja kiristämään toisia, saadakseen siten haluamansa. Vaan ei hänkään aina kaikessa onnistu, vaikka niin luuleekin. Sanallisesti terävä ja piikittelevä mies turvautuu myös toisinaan miljoonasäästöihinsä, jolloin mahdolliset esteet potkitaan nopeasti pois tieltä. Perääntyminen ei kuulu Stephenin tapoihin, joten kaksintaistelut jonkun kanssa vievät väistämättä voittoon tai häviöön - luovuttamisesta ei edes puhuta.

Ensivaikutelma miehestä on juurikin se, mitä aiemmin mainittiin - kylmä ja hillitty. Stephen käyttäytyy kaikkia kohtaan pidättyvästi ja ilmeettömästi. Omaa tästä huolimatta hyvät keskustelutaidot, joskei olekaan kovin puhelias, ja häntä miellyttävän ihmisen kanssa juttu voikin luistaa paremmin. Stephen on valikoiva persoona, joka ei tule toimeen kaikkien kanssa - kuten ei kuulukaan. Suorasanaisena hän tuo ajatuksensa julki, tilanteeseen katsomatta, ja sanoo mikäli joku ei ole hänen mielestään tarpeeksi kiinnostava. Mitä miehen ystäväpiiriin tulee, on se niukka ja rajoittuu vain muutamaan luotettavaan henkilöön.

Vanhempiensa yrityksen nykyisenä toimitusjohtajana Stephenillä ei ole ollut aikaa miettiä rakkautta. Ihmissuhteet ovat luonnollisesti tärkeä osa hänen elämäänsä ja työtään, mutta parisuhteisiin mies ei ole panostanut sitten ensimmäisen kaatuneen suhteensa jälkeen. Stephen ei etsi itselleen elämänkumppania, mutta ei hän ole sitä vastaankaan, jos sattuisi tapaamaan jonkun joka veisi hänenkin jalat altaan. Baareissa hän käy kumoamassa muutaman viskilasillisen ja selvittämässä ajatuksiaan, mutta ei harkitusti tapaamassa ihmisiä. Paljon yhden yön juttuja harrastanut Stephen ikään kuin pelkää sitoutumista ja tulevaisuutta vain yhden ihmisen kanssa. Mutta jos hän tapaisi "sen oikean", voisi hän kenties luopua peloistaan.

Usein kiperiin tilanteisiin joutunut Stephen kärsii toisinaan jatkuvasta, piinaavasta stressistä. Yleisesti ottaen mies on oppinut käsittelemään hermojaan ja selviää vaikeistakin tilanteista, mutta muutaman kerran hermoromahduksen saaneena hän tietää milloin lopettaa ja ottaa rauhallisemmin. Stephen on myös sitä tyyppiä, joka aiheuttaa harmia usein muille, mutta joka pesee omat kätensä pois likaisista hommista. Suhteillaan ja rahoillaan miehen on helppo lahjoa luotettavalta taholta ulkopuolinen hoitamaan ne työt, jotka voisivat paljastuessaan pilata hänen maineensa. Myös ongelmatilanteista, jotka eivät koske yritystä, Stephen luikertelee salakavalasti pois ja jättää toiset oman onnensa nojaan. Ja vaikka häneltä ruinaisikin apua, asettaa mies kaikelle itseään hyödyntävät ehdot.

Stephen - joka itse on juuri tällainen - inhoaa niitä, jotka käyttäytyvät häntä kohtaan koppavasti ja määräilevästi. Mies tahtoo olla se joka hallitsee, eikä se joka ottaa käskyjä vastaan. Yrityspiireissä hänet tunnetaan loistavien johtamistaitojensa lisäksi myös itsepäisyydestään ja sanavalmiudestaan, kyvystään ottaa tilanne kuin tilanne haltuunsa. Ja mikäli jokin tilaisuus uhkaa muuttua farssiksi, on miehellä lähes aina ässä hihassaan. Kilpailevien yritysten suhteen Stephen on tarkkaavainen, eikä hän epäröi sabotoida näitä jos pelkää jäävänsä jalkoihin. Hän on kyltymättömän kunnianhimoinen ja haluaa ehdottomasti olla se, jonka yritys pärjää parhaiten.

Tunteiden ja salaisuuksien paljastaminen on Stephenin mielestä asia, mikä ei ulkopuolisille kuulu. Hänestä on ollut paljon juttuja lehdissä - niin hyviä kuin huonojakin -, joiden vuoksi hän on varovainen sen suhteen, mitä kertoo toisille ja miten käyttäytyy julkisilla paikoilla. Pidättyväisyydestään ja ilmeettömyydestään huolimatta Stephen hymyilee paljon, ei välttämättä ihan leveintä hammashymyä, vaan sellaista, mikä pehmentää hänen tuimaa ilmettään miellyttävästi. Syvällä kovan ulkokuoren alla piileskelee mukava ja hauska mies, joka on kuitenkin piilotettu niin syvälle, että siihen henkilöön tutustuminen on vaikeaa, joskin ei mahdotonta. Stephen on kotonaan tai läheisen ystävän seurassa aivan eri henkilö kuin se, jonka hän näyttää muulle maailmalle. On siis vain ajan kysymys, milloin joku kaivaa tämän persoonan esille.

Stephen ei kovasta luonteestaan huolimatta ole sitä tyyppiä, joka ajautuu tappeluihin tai vastaaviin tilanteisiin. Hän yrittää selviytyä taisteluista lahjomisella, kiristyksellä, rahalla, sanoilla, ihan millä tahansa muulla paitsi voimalla. Stephen ei ole pelkuri, hän kyllä tappelee jos se on ainoa keino, mutta hän ei mielellään tahraisi itseään mustelmilla ja haavoilla, jotka näkyisivät julkisuudessa heti. Se, mikä saa miehen heiluttamaan nyrkkejään, on hänen kutsumisensa pelkuriksi, arkajalaksi. Stephen ei anna kenenkään luulla häntä heikoksi, vaikka hän sitä sillä hetkellä olisikin. Hän myös vie loppuun sen, minkä aloittaakin.

ulkonako

face claim Dave Franco | kuva kuva

Aina niin vakavan näköinen Stephen on 187 senttiä pitkä mies, jonka ruumiinrakenne on jäntevä mutta solakka, ja jonka italialaistyyppiset, sydämen muotoiset kasvot ovat pitkähköt mutta pyöreänlaiset. Hänellä on vahva leukalinja ja erottuvat poskipäät, täyteläiset huulet ja kivan kokoinen nenä, ja virheettömän täydellinen iho.

Stephenillä on tummanruskeat silmät ja paksut, ilmeikkäät kulmakarvat. Mustat ja tuuheat ripset tuovat mukavasti eloisuutta muuten niin kylmiin silmiin. Stephenillä on luonnostaan tummanruskeat hiukset, mikä paljastuukin juurikasvuna vaalennettujen hiusten seasta. Tyyli on lyhyt ja yksinkertainen, mutta koska Stephen panostaa ulkonäköönsä kunnolla, pitää hän myös huolta siitä miten hiuksensa asettelee.

Ihan sama missä Stephen sitten liikkuukin, on hänellä aina yllään jotain siistiä ja "arvokasta". Kauluspaitojen ja pikkutakkien suurkuluttaja, joka käyttää lököhousuja ja kuluneita t-paitoja vain ja ainoastaan kotonaan. Arkisia asioita hoitaessaan Stephen pukeutuu vähän yksinkertaisemmin, mutta siististi kuitenkin. Pitää ranteessaan kultaista rolex-rannekelloa.

menneisyys

Amerikkalaissyntyinen hollantilais-italialainen Stephen syntyi New Yorkin sairaalassa perheensä kuopukseksi. Hänen hollantilainen isänsä, Rogier von Doom, oli tunnettu puolustusalan yrityksen omistaja ja äitinsä, Claudia von Doom, arvostettu oopperalaulaja. Stephenillä oli viisi vuotta vanhempi isoveli, Klaus, joka lähetettiin tämän kurittoman luonteensa vuoksi sisäoppilaitokseen, kun Stephen oli viisivuotias. Stephen ja Klaus eivät juuri koskaan oppineet tuntemaan toisiaan kunnolla, eivätkä nykyäänkään ole hyvissä väleissä.

Stephenin tulevaisuus määrättiin jo ennalta silloin, kun Klaus osoittautui toivottomaksi tapaukseksi. Stephen tulisi siis perimään miljoonasäästöt ja jatkaisi Von Doom Industryn seuraavana omistajana. Tästä johtuen Stephenillä oli kovin rajattu lapsuus ja hän kärsi usein aiheettomistakin selkäsaunoista. Pojasta haluttiin kasvattaa alusta alkaen itsenäinen ja määrätietoinen nuori mies.

Stephenin ollessa kymmenvuotias palasi Klaus takaisin kotiin sisäoppilaitokselta, mutta tämä ei käytökseltään ollut paljoa muuttunut. Stephen ei tullut toimeen veljensä kanssa alkuunkaan, jolloin heidän vanhempansa lähettivät Klausin nuortenkotiin. Asia hoidettiin vähin äänin, herättämättä medioiden huomiota.

Koulussa Stephen oli täysien kymppien oppilas, joka panosti vain opiskeluun eikä juuri koskaan nähnyt kavereitaan. Vanhempana hän alkoi myös ymmärtämään, mitä häneltä tulevaisuudessa odotettiin, ja kuinka paljon vastuuta hänellä tulisi olemaan, jolloin hän keskittyi isänsä oppeihin ja tutki yrityksen toimintaa.

Von Doom Industry ja miljoonasäästöt siirtyivät Stephenin omistukseen hänen ollessaan 23-vuotias, jolloin yrityksen johtaminen ja velvollisuudet romahti suoraan hänen harteilleen. Vanhemmat kuolivat äkillisesti rajussa auto-onnettomuudessa, ja se oli kova isku tuoreelle suuryrityksen hallitsijalle. Silloin Stephen muutti Northburyyn pienoiskartanoonsa ja jäi sinne asumaan taloudenhoitajiensa kanssa. Kun Klaus-veli sai tietää vanhempien poismenosta ja rahojen siirtymisestä Stephenille, hän etsi veljensä käsiinsä ja pyysi tältä apua rästilaskujen maksamiseen. Stephen, joka oli siihen mennessä jo täysin vieraantunut veljestään, hääti tämän oveltaan ja käski pysymään poissa. Sen jälkeen kumpikaan ei ole toistaiseksi kuullut toisistaan.

muut tiedot

Von Doom Industryn (puolustusalan yritys) nykyinen toimitusjohtaja ja omistaja. Yritys valmistaa aseita, ammuksia ja sotilaslentokoneita, yhteistyössä Yhdysvaltojen ja Kanadan kanssa. Yrityksen toimisto itsessään sijaitsee Northburyn ulkopuolella, mutta Minnesotan osavaltiossa.
Stephenillä on itseään viisi vuotta vanhempi veli, Klaus von Doom, jonka kanssa hän ei ole kovinkaan hyvissä väleissä.
Stephen asuu kaupungin laitamilla, harmaassa pienkartanossa, jonka pihalle johtaa kahdensadan metrin mittainen ajotie.
Ei juurikaan välitä eläimistä, vaikka lapsena omistikin saksanpaimenkoiran.
Ajaa mustalla Mercedes-Benz SL500 AMG autolla.
Omistaa aseenkantoluvan.
Homoseksuaali.

suhteet

-

©2019 ɴᴏʀᴛʜʙᴜʀʏ ʀᴘɢ - suntuubi.com