Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Nova Quinn

perustiedot

nimi Nova Myra Quinn syntymäpäivä 16.03, 27-vuotias sukupuoli ♀, nainen

siviilisääty sinkku pelaaja Trithan

Nova on yksinäinen susi, joka yleensä viihtyy parhaiten metsässä omassa seurassaan. Yksinäisyys kuitenkin ajaa tämänkin ujon ja sulkeutuneen erakon välillä kaupungille ja ihmisten ilmoille, vaikka matka yleensä suuntautuukin suoraan baariin.

luonnekuvaus

Nova on ollut aivan pienestä asti ujo ja sulkeutunut, eikä ole paljoakaan muuttunut näin aikuisiälläkään. Nainen ei koskaan oppinut kunnolla sosiaalisia taitoja, ja on siten melko kömpelö ja kiusallinen keskusteluissa. Sen takia hän jännittää uusille ihmisille puhumista aina, ja yleensä mieluummin välttelee muita sen sijaan että juttelisi. Jos Novaa kuitenkin haluaa lähestyä, kannattaa se tehdä reippaasti, koska itsevarmassa seurassa hän saa myös itse jonkin verran itsevarmuutta. Se ei kuitenkaan auta paljoakaan hänen keskustelutaitoihinsa, jotka ovat köyhät. Ehkä hän kehittyy tässä joskus, jos vain uskaltautuu kuorestaan ulos - edes vähäsen.

Eristäytyneenä kasvaneelle naiselle eristys ja erakkomainen elämä tuntuu luonnolliselta. Hiljaisuus ja yksinäisyys ei yleensä haittaa Novaa, mutta tietenkin hänkin tuntee olonsa joskus erityisen yksinäiseksi ja kaipaa seuraa. Kun hän tuntee olonsa tälläiseksi, hakeutuu Nova yleensä baariin. Se on oudolla tavalla lohduttavaa hänelle, kun saa istua ihmisten ympäröimänä. Yleensä Nova pysyttelee baareissa ja yökerhoissa yksikseen, katsellen vain ihmisiä ympärillään. Jos joku tulee puhumaan hänelle, Nova tekee aika nopeasti päätöksen siitä, pakeneeko hän paikalta vai suostuuko juttelemaan. Jos Nova ei halua puhua kenellekään, hän liukenee nopeasti paikalta ja suuntaa nauttimaan taas omasta seurastaan kotonaan.

Luonto on Novalle erittäin tärkeä asia. Hän viettää suurimman osan ajastaan metsässä. Yleensä hän vain käveleskelee, mutta Nova harrastaa myös mm. metsästystä ja kalastusta, joita hän harjoittaa mielellään sopivina aikoina. Nainen ottaa monesti koiransa mukaan metsään, ja se riittää seuraksi hänelle. Toinen tärkeä asia Novan elämässä on taide, joka on myös hänen työnsä. Maalatessaan Nova tuntee olevansa lähempänä vanhempiaan, joten se on erityistä hänelle.

Nova ei tunne ketään hyvin, eikä hänellä ole koskaan ollut oikeita ystäviä. Suurin osa aivan täysin normaalista asioista, jotka kuuluvat ihmissuhteisiin, ovat uusia ja outoja Novalle. Sen takia hän vaikuttaa kummalliselta aina, kun yrittää tutustua muihin ihmisiin. Jos toinen henkilö ei ole tarpeeksi tukeva Novalle, säikähtää hän helposti ja luovuttaa tuon suhteen. Nova ei vain ole tarpeeksi itsevarma luodakseen toimivia ihmissuhteita normaalisti, ja tarvitsee paljon rohkaisua ja tukea. Tätä hän ei kuitenkaan myönnä, tai edes itse tiedosta.

Koska Nova ei ole kokenut elämässään moniakaan asioita, hän oppii jatkuvasti uusia asioita itsestään ja maailmasta. Koko elämänsä ajan Nova on pysynyt samassa ympäristössä, tehden samoja asioita, koska se ovat kaikki mitä hän tuntee ja missä hän tuntee olonsa turvalliseksi. Kaikki uudet asiat ovat Novalle melko jännittäviä ja joskus jopa uhkaavia, eikä hän välttämättä yksin uskalla yrittää kokea uusia asioita. Novalle omasta mukavuusalueesta on erittäin vaikeaa poistua, ja hän mielellään jääkin sinne, vaikka se myöhemmin harmittaisikin. Sillä vaikka Nova on ujo, on hänellä myös tukahdutettuja toiveita ja seikkailullisia piirteitä, joille hän ei ole vain uskaltanut antaa sen enempää ajatusta.

ulkonako

face claim Aya Sarbassova | kuva

Nova on laiha, tummapiirteinen nuori nainen. Pituutta häneltä löytyy noin 165 senttimetriä, ja ruumiinrakenteeltaan hän on kevyt ja hoikka. Vaikka Nova ei itse olekaan kovinkaan pitkä, hänen jalkansa ovat pitkät verrattuna muuhun vartaloon, ja käsivarsien tapaan ohuet. Hänellä ei ole juurikaan lihaksia tai voimaa kehossaan, mutta Nova on notkea ja ketterä. Laihuudesta huolimatta Nova on terve ja melko hyväkuntoinen. Naisellisia muotoja häneltä ei juurikaan löydy, mutta eipä se haittaa. Hänen ihonsa on vaalea ja kylmä oliivisävyinen, ja sitä koristaa muutamat pisamat ja pienet luomet sekä arvet.

Novan kasvonpiirteet ovat vahvat ja terävät. Hänen piirteensä ovat tummat ja jopa hiukan synkät. Novan silmät ovat tummanruskeat, ja niitä reunustaa tummat, pitkät ripset. Hänen tummat kulmakarvansa ovat melko paksut ja kaarevat. Hänen nenänsä on melko litteä, mutta siinä on pieni kyhmy. Novan huulet ovat täyteläiset ja paksut, ja varsinkin ylähuuli on pyöreähkö eikä amorinkaarta erota vahvasti. Hänen kasvonsa ovat usein melko ilmeettömät ja rypyttömät, mutta jos joku saa hänet hymyilemään hänen silmiensä alle ilmestyy hentoja juonteita. Novan perusilme on varautunut ja hiukan tuima. Hän ei meikkaa ollenkaan.

Erittäin pitkät ja paksut hiukset ovat väriltään tummanruskeat, ja sävyltään viileät. Ne ylettävät Novan alaselälle, ja ovat melkein aina sekaisin. Hiukset kihartuvat hiukan luonnollisesti, ja jos Nova on sattunut pitämään niitä leteillä ne ovat yleensä silloin vielä enemmän kiharoilla. Yleensä nainen tosin vetää hiuksensa kiinni jotenkin, sillä vapaana pehko tahtoo olla aina tiellä ärsyttävästi. Joskus Nova vetää pipon päänsä peitoksi, ja yrittää siten hillitä hiuksiaan, jotka ovat villit eivätkä meinaa ollenkaan totella hiusharjaa.

Nova viettää suurimman osan ajastaan metsässä, joten hän myös pukeutuu sen mukaisesti. Rennot, tummat vaatteet ovat usein kestäviä, ja niissä on helppo liikkua. Monet hänen vaatteistaan on myös oikeastaan tarkoitettu miehille, tai peritty isältä. Nova suosii kaikenlaisia flanellipaitoja, takkeja, reisitaskuhousuja ja vaelluskenkiä. Yleensä Nova kulkee tälläisissä metsävaatteissa ihan kaikkialla, ja hän ei koskaan käy juhlissa tai hienoissa tilaisuuksissa joihin pitäisi pukea siistimmät vaatteet päälle. Jos hän sattuu sellaiseen kuitenkin menemään joskus, on hänellä luultavasti päällään vieläkin jotkut “rönttävaatteet”, mutta ehkä hyvällä tuurilla farkut jalassa. Koruihin ja turhiin asusteisiin Nova ei koske ollenkaan.

menneisyys

Novan lapsuutta ei voisi sanoa kovinkaan normaaliksi. Hän syntyi ainoaksi lapseksi taiteilijapariskunnalle, joka oli rakentanut itselleen mökin keskelle metsää Boone Countyyn. Perhe oli läheinen, mutta erittäin eristäytynyt muusta maailmasta. Novan äiti opetti tytärtään, eikä hän koskaan käynyt koulussa muiden lapsien tavoin. Tämä ei oikeastaan haitannut ujoa ja sulkeutunutta tyttöä, joka nautti enemmän omasta rauhastaan ja luonnosta. Metsässä hän pääsi aina vanhempiensa mukaan metsälle, remontoimaan mökkiä tai korjaamaan autoa. Sen lisäksi Nova opetettiin maalaamaan, toiveena se että hän jatkaisi vanhempiensa jalanjäljissä.

Koska Nova kasvoi niin eristyksissä muusta maailmasta, kaupungissa vierailu oli aina pelottavaa ja hämmentävää. Hänellä ei ollut ystäviä tai tuttuja vanhempiensa lisäksi, ja sen takia hänen sosiaaliset taitonsa olivat melko huonot. Joten kun Nova yritti tutustua ihmisiin, se päättyi aina melko kehnosti. Nova luovutti jossain vaiheessa, ja päätti jäädä elämään samanlaista elämäntyyliä metsään, kuin hänen vanhempansakin. Ei se juurikaan häntä haitannut, vaikka tietenkin nuorena aikuisena Nova kaipasikin hiukan muita ihmisiä ja esimerkiksi rakkaussuhteita, mutta ei hän koskaan saanut sellaisia luotua.

Novan elämä muuttui kuitenkin täysin, kun neljä vuotta sitten Novan ollessa 23-vuotias, hänen äitinsä Beth murhattiin. Tuo oli ollut matkalla kaupungista takaisin kotiin, kun joku oli tahallisesti kolaroinut hänen autonsa, ja sen jälkeen pahoinpidellyt ja ampunut hänet. Kukaan, ei Nova, hänen isänsä tai virkavalta, saanut selville miksi murha oli tapahtunut, eikä murhaa olla neljässä vuodessa ratkaistu. Jos Beth Quinnilla oli salaisuuksia, hän vei ne mukanaan hautaan, eikä kukaan muu tiennyt niistä. Muutama epäilty päästettiin lopulta todisteiden puuttuessa vapaaksi, ja lopulta poliisi lopetti murhan tutkimisen. Novan isä, Greg, ampui itsensä vaimonsa kuolinpaikalla kaksi vuotta sitten, ja hänen tapaustaan pidetään itsemurhana, vaikka ampumahaava olikin oudossa kulmassa.

Vanhempien kuolema vaikutti Novaan syvästi. Hän oli musertunut, ja erittäin yksinäinen. Naisella ei ollut ketään, kenelle puhua, eikä hän tiennyt mitä tehdä. Nova ei kuitenkaan aikonut luovuttaa, vaan hän päätti jatkaa elämäänsä ja keskittyä kunnioittamaan vanhempiensa muistoa. Hän peri mökin sekä hänen vanhempiensa muunkin omaisuuden, ja jäi metsään asumaan, työskennellen maalarina. Nova työskenteli surun ja kaipuun läpi omalla tavallaan, ja nyt parin vuoden jälkeen tuntee päässeensä kaikkein pahimman yli. Tietenkin hänellä on kamala ikävä, ja hän toivoisi vanhempiensa olevan vielä elossa, on hän omalla tavallaan hyväksynyt tapahtuneen.

Nova on asunut mökissään yksin koirasutensa, Talian kanssa nyt kaksi vuotta. Aina välillä hän tapaa poliiseja tai etsiviä, jotka yrittävät ratkaista hänen äitinsä kuoleman, mutta kukaan ei ole vieläkään onnistunut siinä, ja tapausta pidetään toivottomana. Nova on itsekin tehnyt tutkimuksia murhaan liittyen, mutta ei enää välitä asiasta yhtä paljon. Nykyään hän lähinnä viettää aikansa vain mökillä ja metsässä, tai kaupungissa jossakin baarissa. Nova ei ole vieläkään luonut elämässään juurikaan ihmissuhteita, mutta nyt vanhempiensa kuoleman jälkeen tämä viimein haittaa häntä, ja nainen on erittäin yksinäinen.

muut tiedot

Nova asuu yksin suurehkossa mökissä, joka sijaitsee keskellä metsää. Mökille on melko vaikea löytää, sille sen luokse ei johda kunnollista tietä, ja paikalle pääseekin vain hyvällä maasturilla, ja silloinkin ajomatka on tunnin mittainen. Puulämmitteinen mökki sijiatsee kaukana muusta asutuksesta, mutta siellä on juokseva vesi ja sähköt.
Hänellä on lemmikkinä suurikokoinen musta koirasusi, nimeltään Talia. Talia saa kulkea mökin lähistöllä vapaasti, sillä Nova tietää tuon osaavan aina kotiin illaksi. Koirasusi on uhkaavan ja villin näköinen, mutta se on uskollinen omistajalleen, vaikka onkin varautunut vieraita kohtaan.
Novalla on mökillään moottoripyörä sekä vanha maasturi, joilla hän pääsee kulkemaan tarvittaessa kaupunkiin. Yleensä Nova vierailee Northburyssä vain käydäkseen kaupassa tai postitoimistolla. Joskus hänet saattaa nähdä iltamyöhään baarissa, sillä Nova pitää juomisesta ja yllättäen viihtyy siellä ihmispaljoudesta huolimatta.
Novan vanhemmat jättivät hänelle melko muhkean perinnön, mutta sen lisäksi hän hankkii elantonsa myymällä maalauksiaan. Hänestä ei huomaisi, miten rikas nainen on, sillä hän ei tuhlaa sitä tai näytä sitä ulkopuolelle.
Maalauksen lisäksi Novan harrastuksiin kuuluu metsästys ja auton tai moottoripyörän kanssa puuhaaminen. Hän onkin melko kätevä käsistään, ja saa minkä tahansa mekaanisen ongelman korjattua itse.

suhteet

-

©2019 ɴᴏʀᴛʜʙᴜʀʏ ʀᴘɢ - suntuubi.com