Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hahmoporssi

Hahmopörssin kautta voi etsiä hahmolleen esimerkiksi kumppania, sukulaista tai ystävää. Etsitystä hahmosta voi jättää lyhyen esittelyn ja kuvauksen hahmopörssin vieraskirjaan, kuvauksessa voi esittää tärkeimmät kriteerit ja toiveet etsittävän hahmon suhteen. Hahmopörssiin lähetettyjä hahmoja voi halutessaan varata jättämällä viestin samaiseen vieraskirjaan, minkä jälkeen ylläpitäjä merkitsee hahmon varatuksi. Varaaja voi luoda varatusta hahmosta itselleen uuden hahmon peliin.

 [ Kirjoita ]

Nimi: Riitasielu

13.01.2019 15:58
ETSINNÄSSÄ:

Kasper Mahoney:
- Ex-vaimo. Ensimmäinen tai toinen nimi olisi hyvä olla Heather, koska sitä nimeä on tullut käytettyä roolipeleissä. Nimestä voi periaatteessa joustaa, mikäli haluaa kehittää taustatarinan, esim. niin että on vaihtanut nimensä suhteen päättymisen jälkeen. Iältään pitäisi olla mielellään 26-35v. Ovat siis eronneet vastikään Heatherin toiveesta n. viiden vuoden pituisen suhteen jälkeen, jota Kasper ei olisi halunnut lopettaa. Asuvat ainakin aluksi samalla kadulla, mutta siitä saa sitten jatkaa miten ikinä haluaa. Muut seikat on pelaajan päätäntävallassa. Chatissa saa tulla nykäisemään hihasta jos on jotain tarkempaa kysymystä tai ehdotusta hahmoon liittyen!

Dominic Dunnberg:
- Solukämppiksiä 2kpl. Oikeastaan millään muulla ei ole merkitystä kuin se, että sattuvat asumaan Dominicin kanssa samassa kämpässä. Eivät ainakaan alkuun ole mitenkään läheisiä Dominicin kanssa, mutta tätä voidaan muuttaa jos pelaaja haluaa.

Nero Dubont:
- Uusi Blood Hawksien jäsen, jonka Nero on ikään kuin ottanut siipiensä suojaan, koska toinen on _täysin_ väärässä hommassa. Ei saisi olla luonteeltaan siis mikään hirveä tappelupukari tai kovanaama. Toki hahmo saa esittää olevansa kovempaa tekoa mitä todellisuudessa on ainakin osan aikaa, ettei ihan patakintas tarvitse olla. Nero toimisi vähän kuin isoveljen mallina, joten hahmon pitäisi olla iältään mielellään alle 24v. Muilla seikoilla ei niin merkitystä.

Vastaus:

Vapaa: Kasper Mahoneyn ex-vaimo, Dominic Dunnberg solukämppis 1kpl
Varattu: Dominic Dunnberg solukämppis 1kpl, Nero Dubont suojatti

©2019 ɴᴏʀᴛʜʙᴜʀʏ ʀᴘɢ - suntuubi.com