Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

kaupunki

Northburyn kaupunki sijaitsee Yhdysvalloissa, Minnesotan osavaltiossa kuvitteellisessa Boone Countyssa, missä maantieteellisesti maisemaa hallitsevat niin laajat metsämaat kuin hedelmälliset viljelysmaat, kiviset harjut ja syvä Wallingfellin järvi vesistöineen. Sekametsissä kohoavat männyt, kuuset, koivut ja poppelit. Pelloilla kasvaa niin maissia, sokerijuurikasta kuin soijapapua. Järvi ja joet tarjoavat oivat veneily- ja kalastusmahdollisuudet. Lämpimintä on kesäkuussa, keskimäärin 25 astetta, kylmintä tammikuussa, keskimäärin -15 astetta.

Asutus on levinnyt Northburyn kaupungin ulkopuolelle mm. maanviljelijöiden farmien ja erämaamökkien muodossa. Kaupungin katujen lisäksi vain päätiet on asvaltoitu, loput ovat enemmän tai vähemmän hyvässä kunnossa olevia hiekkateitä. Boone County tarjoaa erinomaiset ulkoilureitit patikoinnista kiinnostuneille. Patikoijia varoitetaan kuitenkin piirikunnan alueella esiintyvistä mustakarhuista, puumista ja harmaasusista. Faunaan kuuluvat myös hirvet, valkohäntäpeurat, fasaanit, kalkkunat, amerikanhiirihaukat, meriahvenet ja kirjolohet unohtamatta piirikunnan alueella pesiviä valkopäämerikotkapariskuntia.

northbury town

Ulkonäöllisesti Northburyn kaupunki ei juurikaan eroa muista Yhdysvaltain pienkaupungeista. Asutus ympäröi kaupungin keskustaa, mihin palvelut ja liikkeet ovat keskittyneet. Omakotitaloalueiden lisäksi kaupunkilaisia asuu keskustan kerrostaloissa, liikkeiden ja palveluiden yläpuolella. Keskustan elämä on vilkkaampaa ja eloisampaa, mutta ruuhkaisaksi Nortburya ei voi kutsua. Rauhaisampaa ympäristöä kaipaavat ovat rakennuttaneet talonsa peltojen ja metsien valloittamiin maisemiin paetakseen pienkaupungin pientäkin vilkkautta. Muutamia talleja ja farmeja on myös siellä täällä kaupungin ulkopuolella.

Aivan kaupungin keskellä vastapäätä toisiaan on kaupungintalo ja vaha pankki. Pieni, mutta viihtyisä puisto erottaa kaksi rakennusta toisistaan. Kaupungintalolta luoteeseen ei ole pitkä matka Northburyn sheriffinasemalle. Keskustassa on useita liikkeitä, muutama kahvila ja ravintola sekä monia muita palveluita tatuointiliikkeestä baareihin. Ydinkeskustan ulkopuolella on lukio ja kaupunginkirjasto. Northburyn sairaala sijaitsee kauimpana keskustasta, mutta kuitenkin tarpeeksi lähellä. 

Northburylla on oma pienlentokenttä, mutta kaupungista ja piirikunnasta kauemmas lähdettäessä on hypättävä linja-auton kyytiin. Rautatieasemaa kaupungissa ei ole lainkaan, vaikka piirikunnan läpi rautatie kulkeekin. Niin kaupungin kuin piirikunnan sisällä matkat taittuvat helpoiten omilla kulkuneuvoilla, mutta myös julkista liikennettä on bussien muodossa - harvakseen kulkevien linjojen muodossa kuitenkin. Baari-iltoina kotiin pääsystä ei tarvitse murehtia, koska muutamat perheyritykset pitävät huolta taksien kulkemisesta.

juoni

Boone County ja Northburyn kaupunki vaikuttavat tuiki tavallisilta ja rauhallisilta, mutta tosiasiassa piirikunnassa vallitsee levoton tila. Blood Hawks nimisen jengin pyörittämä huumekauppa on vuosien saatossa kasvanut ja alkanut riistäytyä käsistä. Väkivaltaisuudet ja aseelliset yhteenotot ovat alkaneet lisääntyä, mikä on kiristänyt entisestään jengiläisten ja viranomaisten välejä puhumattakaan piirikunnan ja kaupungin asukkaista. Yleinen ilmapiiri on kiristynyt koko piirikunnan alueella eikä ajoittaisia kylmän oloisia kohtaamisia voi olla huomaamatta. Levottomuus on aistittavissa, vaikka yhteenotot tapahtuvat pääasiassa ylimääräisten katseiden ulkopuolella julkisten ja avointen paikkojen sijaan.

Ilmapiiri kiristyy entisestään, kun niin jengiläiset kuin viranomaiset pyrkivät saamaan puolelleen ihmisiä, jotka ainakin ennen olisivat halunneet jäädä asian ulkopuolelle. Pikkuhiljaa Boone Countyn piirikunta ja Nortburyn kaupunki jakautuvat enemmän kahtia Blood Hawksien ja viranomaisten toimesta. Voiko kukaan enää elää rauhassa huumekaupan keskellä?


Northburyssa sinulla on mahdollisuus luoda asukas Boone Countyn piirikuntaan. Kumman puolelle hän mahtaa asettua: huumekauppaa pyörittävän Blood Hawks -jengin vai virkavallan? Vai kuuluuko hän kenties niihin, jotka eivät halua ottaa osaa tai arpaa ilmapiiriä kiristäneeseen tilanteeseen. Minkä polun asukas sitten ikinä valitseekaan, on hän tervetullut Boone Countyn Northburyyn. Tarkemmat liittymistä koskevat informaatiot löytyvät omasta kategoriastaan, minne pääsee suunnistamaan navigaation kautta. Alapuolella on vielä roolipeliin liittyviä tärkeitä aiheita, jotka ovat vaatineet omaa tarkempaa esittelyä.

BLOOD HAWKS AIKAJANA SHERIFFINASEMA

 

©2019 ɴᴏʀᴛʜʙᴜʀʏ ʀᴘɢ - suntuubi.com