Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lomake

lomakkeen ohjeet

  • Hahmon nimi Vähintään etunimi ja sukunimi. Toinen nimi etu- ja sukunimen väliin, muut nimet (esim. lempinimi) sukunimen jälkeen.
  • Syntymäpäivä Päivämäärä eli päivä ja kuukausi. Ei syntymävuotta! Syntymäpäivän jälkeen ilmoitetaan ikä.
  • Sukupuoli Mies, nainen vai muunsukupuolinen.
  • Siviilisääty Sinkku vai varattu, naimaton vai naimisissa, eronnut vai leski.
  • Pelaaja Oma nimimerkkisi, jolla liikut sivustolla. Nimimerkin voi vaihtaa myöhemmin, jos haluaa, mutta useammalla ei saa liikkua samaan aikaan.
  • Pidemmät tiedot eli luonnekuvaus, ulkonäkö ja menneisyys Pidempiin tietoihin vähintään 5 virkkeen pituiset kuvaukset. Ulkonäköön voi halutessaan liittää mahdollisen face claimin ja/tai linkittää kuvia. Varatut face claimit.
  • Muut tiedot Listaa ranskalaisittainviivoin nippelitietoa ja muita tietoja hahmosta, esim. ammatti ja seksuaalinensuuntautuminen.
  • Lyhyt kuvaus Kirjoita 2-3 virkkeen pituinen tiivistetty kuvaus hahmosta.

hahmolomake

 1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Tiuhti

04.05.2019 23:01
Ooops, muokkaan vielä muut tiedot-kohtaan tämän:
- Asuu kaupungin laitamilla vanhassa, mutta siistissä omakotitalossa
(ei siis kerrostaloa)

Nimi: Tiuhti

04.05.2019 22:59
Hahmon nimi: Morgan Louie Lawrence
Syntymäpäivä: 12.12., 29-vuotias
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Sinkku
Pelaaja: Tiuhti

Luonnekuvaus:
Ensivaikutelma Morganista on rauhallinen ja kohtelias. Hän puhuu pehmeästi, katsoo lempeästi ja hymyilee miellyttävästi. Hän juttelee aivan tavallisista, arkipäiväisistä asioista eikä anna millään tapaa epäilyttävää vaikutelmaa. Morgan on puhelias ja sosiaalinen, hänen juttunsa ja valheensa ovat uskottavia ja mies kykenee helposti vetelemään uhrinsa naruista juuri kuten haluaa.

Tukahduttava painostaminen tai miehen herkkiä hermoja stressaavaat tilanteet saavat Morganin helposti ahdistumaan. Se on helppo nähdä ympäristön levottomasta vilkuilusta ja hampaiden yhteen puremisesta, minkä näkee ulospäin leukojen liikkeestä. Tiettyyn pisteeseen asti Morgan kykenee pysymään tyynenä, mutta rajan tullessa vastaan ei paniikkikohtaus ole kaukana.

Kun unohdetaan Morganin hurmaava luonne ja paneudutaan siihen, mitä suloisen valheellisen ulkokuoren alta löytyy, toivoo, ettei koskaan tapaisi koko miestä. Siniset silmät ja kiero hymy ovat viimeisiä asioita, joita uhrit elämässään näkevät. Morgan nauttii, saa ikään kuin jonkinlaista mielihyvää, siitä, kun hän ottaa elämän toiselta pois. Hän nauttii vallantunteesta, mitä se tuo.

Uhria valikoidessaan Morgan toistaa usein samaa kaavaa; uhri houkutellaan tavalla tai toisella hänen kotiinsa, jossa hän tarjoilee juomia ja ruokia, juttelee niitä näitä ja on kuin parasta kaveria. Ja kun uhri alkaa puhua kotiin menemisestä tai tekee lähtöä, jokin saa Morganin hyökkäämään henkilön kimppuun, yleensä jotakin tylppää tavaraa asenaan käyttäen, ja lyö tältä tajun pois.

Kun uhri on tiedottomassa tilassa, Morgan yleensä vie tämän talonsa kellariin ja sitoo tuoliin, jonka jälkeen hän vuodattaa tältä verta, kädestä tai jalasta, ja aloittaa maalaustyön. Morganille on tullut tavaksi maalata uhrejaan, joista hän pitää taulukokoelmaa.

Yksinäistä elämää elänyt Morgan ei ole koskaan oppinut sitoutumaan kehenkään eikä ymmärtämään edes omaa seksuaalista suuntautumistaan. Mies kokee ihastumisen epämiellyttävänä tunteena ja pelkää sen tekevän hänestä heikon ja suojattoman, minkä vuoksi hän ei ole sallinut sitä itselleen tapahtuvan. Morgan flirttailee, mutta jos ja kun asiat alkavat uhkaavasti muuttua vakavammiksi tai jos toinen henkilö osoittaa kiintymystä häneen, mies säikähtää sitä ja lopettaa koko jutun siihen. Muutamissa tapauksissa toisesta osapuolesta on hankkiuduttu eroon.

Erakkomaisuudestaan huolimatta Morgan ei kuitenkaan tahdo olla yksin. Hän ei tahdo sitä, että uhri lähtee hänen luotaan, jolloin hän yrittääkin saada tämän vielä jäämään. Jos vastaus tulee kielteisenä, Morgan alkaa painostamaan ja inttämään. Yleensä siinä vaiheessa uhri alkaa hermostua ja miehen aikeet voivat tuntua epäilyttäviltä. Pakeneminen on kuitenkin ihan turhaa jo, kun Morganilla on napsahtanut päässään. On aika ristiriitaista, että sitoutumiskammoinen murhaaja, joka ei halua olla yksikseen, tappaa ne, joista hän voisi ehkä mahdollisesti saada seuraa.

Rauhallisuus ja käytöstavat unohtuvat Morganin tavoista helposti, jos jo valmiiksi herkkää mieltä ärsytetään enemmän kuin on tarpeen. Nopeasti kiihtyvä mielentila on peritty takuuvarmasti isältä ja suuttuessaan myös Morganin ajatuksenjuoksu sumentuu. Hän käyttäytyy uhkaavasti ja hermostuessaan käy päälle.

Ulkonäkö:
Fc Zac Efron
https://i.pinimg.com/564x/13/66/6a/13666abbf47bbdfdf73805560971b1c 1.jpg
https://i.pinimg.com/564x/7b/72/07/7b7207ce7064a25428423f84164b7e8 8.jpg

Pituudeltaan Morgan on 184 senttiä ja ruumiinrakenteeltaan hän on vahva, mutta ei kovinkaan urheilullinen. Ruumiiden raahailu pitkin Boone Countya on vahvistanut niin käsiä kuin jalkojakin.

Morganilla on mieleenpainuvat, kirkkaansiniset silmät, jotka säteilevät luotettavuutta ja viisautta, mutta joiden alla piileskelee psykopaatin murhaava katse. Hänellä on hurmaavat kasvot terävine piirteineen ja pehmeän vinoine hymyineen, jotka kykenevät vain hetkessä muuntautumaan tuimaksi, uhkaavasti tuijottavaksi ilmeeksi.

Siististi leikatut ruskeat hiukset, trimmattu parransänki ja viikset sekä asiallinen pukeutuminen tekevät Morganista aivan tavallisen näköisen kaduntallaajan. Morgan on pikkutarkka ulkonäkönsä suhteen eikä herätä huomiota - ellei sitten komeudellaan, heh.

Menneisyys:
Chigacossa syntynyt Morgan eli lapsuutensa vanhassa omakotitalossa vanhempiensa ja kaksi vuotta vanhemman isoveljensä, Winstonin, kanssa. Morgan oli lapsena syrjäytynyt ja hän viihtyi enimmäkseen omissa oloissaan, joskus veljensä seurassa. Hän ei puhunut paljoa ja aikansa hän vietti huoneessaan ovi suljettuna. Morgan ja Winston joutuivat päivittäin kuuntelemaan vanhempiensa kovaäänistä riitelyä ja näkemään, kuinka mustelmat äidin kehossa lisääntyivät. Heidän isällään oli vaikeita mielenterveyshäiriöitä, kuten skitsofreniaa ja kaksisuuntaista mielialahäiriötä, joiden vuoksi hän hermostui nopeasti ja saattoi käyttäytyä erittäin hyökkäävästi. Monesti sekä äiti, että Morgan ja Winston, joutuivat sekopäisen isän nyrkkien alle.

Kun Morgan oli kahdentoista ja Winston neljäntoista, heidän isänsä vietiin vankimielisairaalaan hoitoon, kun oli tappanut vaimonsa keittiöveitsellä. Elottoman ruumiin löytäminen isänsä jalkojen juuresta aiheutti Morganille vaikeita traumoja, ja hän näkee vieläkin toisinaan painajaisia äitinsä elottomista silmistä. Morgan ja Winston muuttivat tätinsä luo Missouriin, jossa he kumpikin kävivät koulunsa loppuun.
Teini-iässä Morgan alkoi osoittaa kiinnostusta toisia ihmisiä kohtaan, ja hiljainen ja sulkeutunut persoona muuttui sosiaaliseksi ja puheliaaksi. Morgan sai koulussa kavereita, hän oli aika suosittu ja kaikki pitivät hänestä, koska hän oli kaikille niin mukava. Morgan seurusteli teininä muutamia kertoja, niin tyttöjen kuin poikienkin kanssa, mutta koki sen liian ahdistavaksi.

Kahdeksantoistavuotiaana Morgan teki ensimmäisen tapponsa. Uhri oli vuoden nuorempi, samaa koulua käyvä tyttö, jonka kanssa hänellä oli suhde. Morgan nautti siitä, kun hänellä oli joku, mutta suhteen edetessä pidemmälle hän pelästyi omia tunteitaan, ja seksin aikana kuristi tytön hengiltä. Morganin mielestä se oli vahinko, mutta hän oli täysin tietoinen silloin, mitä teki.

Morganin seuraavat uhrit olivat myös seurustelukumppaneita, joihin sitoutuminen kammoksutti häntä ahdistukseen asti, ettei hän kestänyt heidän olemassaoloaankaan. Uhrien kaulat viillettiin auki ja ruumiit piilotettiin metsään ja yksi järveen. Kun poliisi alkoi olla liian kiinnostunut kadonneista henkilöistä, Morgan täytti matkalaukkunsa ja muutti pois tätinsä luota. Winston jäi opiskelemaan Missouriin ja yritti pitää yhteyttä veljeensä, mutta tuloksetta.

Ennen Northburyn kaupunkiin asettumista Morgan liikkui paikasta toiseen tietyin väliajoin aina, kun poliisit milloin missäkin alkoivat tutkia katoamistapauksia. Morganilla ei tuolloin ollut uhreja vielä paljon takanaan, ehkä noin seitsemän hengen verran.

Kun Morgan muutti Northburyyn hän haki paikallislehdestä journalistin paikkaa ja osti vanhan omakotitalon kaupungin laitamilta. Se muistutti pitkälti hänen lapsuudenkotiaan, minkä vuoksi valinta olikin hieman erikoinen, kun otti huomioon millaisia muistoja sinne liittyi.

Muut tiedot:
- Queerseksuaali
- Asuu kaupungin laitamilla siistissä huoneistossa (kaksio) kerrostalon alimmassa kerroksessa
- Valikoi uhrikseen lähinnä miehiä, iältään +18-vuotiaita
- Tekee journalistin töitä, mikä takaa muun muassa sen, että häntä on vaikea epäillä. Kirjoittaa ja uutisoi murhista, joita on itse tehnyt, ja sysää tapahtuneet ikään kuin "jollekulle muulle"
- Diagnosoimattomia mielenterveyshäiriöitä, jotka oletettavasti perinyt isältään
- Harrastetaiteilija. Maalaa joskus myös uhrejaan, ja punaisen maalin sijaan käyttää uhreista pullotettua verta
- Murha-aseenaan käyttää puukkoa tai jotain muuta teräasetta, lyö uhreilta tajun kankaalle tylpällä esineellä. Toisinaan myös huumaa uhrinsa
- Saa paniikkikohtauksia tietynlaisissa, todella ahdistavissa/painostavissa tilanteissa

Lyhyt kuvaus:
Hurmaava, komea, hyväkäytöksinen... Morganiin on helppo rakastua. Täydelliseen kokonaisuuteen kuuluvat viekkaan vieno hymy, kirkkaansiniset luotettavat silmät ja pehmeästi soljuva ääni. Vaan todellisuudessa kaiken tämän ihanuuden alla piilee aidon sarjamurhaajan kieroutunut mieli.

Nimi: Unisieppari

18.04.2019 09:20
Nimi: Noah William Miller
Ikä: 16
Syntymäpäivä: 18.7., 16v.
Sukupuoli: mies
Siviilisääty: sinkku
Pelaaja: Unisieppari

Luonnekuvaus:
Noah on lämmin ja lempeä persoona, joka ei satuttaisi kärpästäkään ilman todella hyvää syytä. Hän on todella hyväntahtoinen ja voisi rajoittaa omaa elämäänsä ihan äärimmäisyyksiin saakka suojellakseen lähimmäisiään ja pitääkseen nämä onnellisena. Hän on myös huolehtija, joka keskittää liikaa energiaa muihin ja aivan liian vähän itseensä. Valitettavasti poika on kuitenkin todella pahasti kuoreensa sulkeutunut, eikä hän uskalla ryömiä sieltä kokonaan ulos kuin vain luottamiensa ja kaikista läheisimpien ihmisten keskuudessa.

Jos Noahin pitäisi itse kuvailla persoonaansa, hän sanoisi todennäköisesti olevansa vain ristiriitainen ja ongelmallinen. Nuori kiintyy helposti muihin ihmisiin, vaikkei olisi koskaan edes puhunut näille kunnolla, ja mikäli se hänestä on kiinni, niin tuskin on puhumassakaan. Lähimmäisiään kohtaan Noah on todella takertuvainen ja huolehtiva ihminen, eikä olisi väärin kutsua tätä ihmisriippuvaiseksi ja läheisyydenkipeäksi ihmiseksi, joka ei uskalla hankkia uusia tuttavuuksia eikä täten yleensä edes puhua vieraille.

Tutustumiseen on kuitenkin myös muita esteitä kuin pelkkä Noahin pelkuruus. Hän on sosiaalisesti, erityisesti itselleen tuntemattomien ja muiden vähänkin vieraampien henkilöiden seurassa, todella kömpelö ja häpeilee kyseistä piirrettä. Sen vuoksi puhuessaan hän voi kuulostaa epävarmalta ja takeltelee helposti sanoissaan, eikä ole harvinaista, jos poika valitsee sanansa tilanteeseen nähden todella huonosti. Yleensä Noah nolostuu tällaisessa tilanteessa niin paljon, ettei hetkeen suostu sanomaan yhtään mitään, ellei ole pakko. Hän onkin mieluiten hiljaa ja välttää puhumista vieraiden kanssa, koska ei halua aiheuttaa itselleen häpeällisiä tilanteita. Tämän lisäksi Noahilla on luottamusongelmia, eikä luottamuksen rakentaminen uuden ihmisen kanssa ole lyhytkestoinen ja helppo projekti. Noah on uusia ihmisiä ja asioita kohtaan arka ja pelokas, ja hän helposti vetäytyy takaisin kuoreensa pitkiksikin ajoiksi. Usein ihmiset luovuttavatkin pojan kohdalla ensimmäiseen yritykseen, ja pitävät tätä vain hieman omituisena ja antisosiaalisena.

Nuoren harmiksi hän kokee monet tunteet todella voimakkaina, ja saa siksi aika herkästi tunteenpurkauksia, jotka yleensä ilmiintyvät itkemisenä ja voimattomuutena. Noahilla on taipumus ottaa kaikki sydämelleen, ja sen vuoksi hän ylikuormittuu todella helposti. Ei siis ole mikään tavaton näky nähdä poikaa nieleskelemässä kyyneliä tai harvinaisissa tapauksissa jopa huutamassa. Lähes jokainen kohtaus kuitenkin sisältää itkemistä, tapahtui sitä sitten koko ajan tai vasta kohtauksen päätteeksi. Noah väsyy näistä herkästi ja välillä menettää niin suuren osan voimistaan ja energiastaan kohtauksen aikana, ettei vain yksinkertaisesti jaksa tehdä paljoakaan mitään loppupäivänä. Poika ei erityisemmin rakasta tätäkään piirrettä itsessään, mutta yrittää silti elää sen kanssa ja toivoa, että pystyisi joskus opettelemaan itsensä hillitsemistä.

Noahia voisi kutsua läheisiään kohtaan lojaaliksi ja suojelevaksi koiranpennuksi, joka tekee mitä pyydetään ja voisi epäröimättä vaihtaa lähimmäistensä vaarantuneet henget omaansa, jos tulisi tarve. Yleensä rohkeuden puutteesta tunnettu poika paljastaakin aivan uusia puolia itsestään, kun kokee omasta mielestään jonkun lähimmäisensä olevansa uhattuna. Erityisen hyvä henkivartija hän ei kuitenkaan ole, vaikka Noah toki yrittää parhaansa ja saattaa sanoa jopa jotain vastaan, joka on sekin kyllä yleensä hiljaiselta nuorelta vaikuttava saavutus. Hän ei kuitenkaan koskaan pyynnöttä peräänny suojelemasta lähimmäisiään, erityisesti veljeään, vaikka tilanteessa olisikin melkein suotavaa antaa vain olla ja jatkaa mitä ikinä onkaan ollut tekemässä.

Noah on myös naiivi ja herkkäuskoinen ihminen, joka ajattelee hieman mustavalkoisesti ja uskoo kaikissa olevan jotain hyvää, vaikkei itse kyseisestä ihmisestä pitäisikään. Jos joku läheinen kertoo ajattelevansa jossain olevan vikaa tai muuten olevan jollain tapaa epämääräistä seuraa, nuori alkaa kuitenkin itselleenkin salaa kehittää ennakkoluuloja ja varovaisuutta kyseistä ihmistä kohtaan. Vieraiden mielipiteistä hän ei oikeastaan välitä, elleivät ne kohdistu hänen läheisiään kohtaan, joka on Noahista tietyissä tapauksissa jopa verrattavissa uhkatilanteeseen. Pojan harmiksi hän on herkästi suostuteltavissa, ja nuoren voi helposti saada tekemään asioita, joita hän saattaa katua myöhemmin, mutta auttavat tämänhetkisessä tilanteessa tavalla tai toisella. Loppujen lopulta sisimmässään Noah kun uskoo, ettei kukaan tieten tahtoen aio kenellekään pahaa ja on kaiken lisäksi liian välinpitämätön omasta hyvinvoinnistaan, eikä siksi osaa välttämättä nähdä itseensä kohdistuvaa uhkaa. Mikäli hän huomaa, että toiminta voi jollain tapaa loukata tai vahingoittaa hänen läheisiään missään muodossa, alkaa jarrutus ja täyskäännöksen yritys niin nopeasti kuin vain voi. Läheisimpiensä satuttaminen millään tasolla onkin asia, jota hän ei ikinä missään nimessä halua tehdä. Osittain sen vuoksi Noah on yleensä todella sokea läheistensä mahdollisille virheille, ja mikäli hän huomaakaan niitä, jättää yleensä kokonaan huomioimatta. Nuorta onkin valitettavan helppo hyväksikäyttää, jos saa edes jonkinlaisen luottamuksen pohjan tämän kanssa rakennettua.

Kaikesta surkeudestaan huolimatta Noah ei kestä mahdollista muiden osoittamaa sääliä häntä itseään kohtaan, ja oikean motivaattorin löydyttyä nuoresta löytyy oikea sinnikkyyden ja jakseliaisuuden perikuva, joka raataa itsepintaisesti toteuttaakseen tavoitteensa. Poika onkin usein ahkera ja työnteolleen omistautuva työskentelijä, joka harvoin jättää mitään kesken. Hän on myös hiljaisuudessaan todella hyvä kuuntelija, ja pojan muistia voisi myös kehua erinomaiseksi, joka auttaa tätä paljon koulunkäynnin kanssa. Varmaan kaikista eniten piilossa olevat puolet Noahissa on tämän leikkisyys ja jopa jonkinasteinen lapsekkuus, jotka ovat tähän mennessä uskaltautuneet esille vain ja ainoastaan hänen veljensä läsnäollessa. Veljensä kanssa ollessaan Noah myös kokee voivansa rentoutua ja on muutenkin vapautuneemman oloinen persoona kuin yksinään.


Ulkonäkö:
FC: Naleye Junior Dolmans | kuvat: https://i.imgur.com/luYEbT0.jpg https://i.imgur.com/Ph6gXa0.jpg

Noah on noin 176cm pitkä poika, jonka liikkeet ovat yhtäkkisestä kasvupyrähdyksestä johtuen lähes yhtä kömpelöt kuin hänen sosiaaliset taitonsakin, tai niin hän ainakin itsellensä tuntuu väittävän. Noahin ruumiinrakennetta voisi kuvailla hinteläksi, eikä tällä ole kovinkaan paljoa ylimääräistä massaa melkeinpä missään päin kehoaan.

Noahilla on suuret, tummanruskeat silmät ja hieman lapsekkaat kasvot täynnä tummia ja ympärivuotisia pisamia. Mikäli pojasta näkisi vain kasvokuvan ja jättäisi pituuden kertomatta, voisi häntä melkein luulla vuotta tai pariakin nuoremmaksi kuin hän oikeasti on. Asiaa ei erityisemmin auta Noahin kasvoja kehystävä tummanruskea, kiharainen ja paksu hiuspehko, josta huolehtimiseen hän ei liikaa aikaa ja vaivaa käytä.

Vaatetukseen Noah ei paljoa käytä, hänelle riittää sopivan kokoiset tai vähän liian isotkin vaatteet päälle. Poika suosii neutraaleja ja tummia sävyjä, jotka eivät erotu suuremmin valtaväestöstä, muttei varsinaisesti pidä vaatteissaan muuta kriteeriä kuin hintaa, joka ei saa olla liian korkea. Sen vuoksi, veljensä tavoin, hänen vaatteensa ovat usein kirpputorien löydöksiä.

Menneisyys:
Noah oli vähemmän arka lapsuudessaan, kuin mitä hän on nykyään, vaikkei hän kyllä silloinkaan mikään erityisen sosiaalinen ollut. Sinisilmäisempi hän kyllä oli kuin nykyään, eikä yksinkertaisesti kyennyt uskomaan kenestäkään pahaa. Kaikki eivät kuitenkaan hiljaisesta ja rauhallisesta poikalapsesta liikaa pitäneet, ja Noah on kärsinyt koulukiusaamisesta varsinkin peruskouluaikoinaan. Näiden lisäksi Noahilla on ollut muutama myöhemmällä iällä toimimaton ja jopa myrkyllinen ystävyyssuhde, jotka kaikki katkesivat peruskoulun päättymiseen mennessä. Nämä ovatkin osittain syitä sille, miksi nykyään nuori poika on niin sulkeutunut ja varovainen uusia ihmisiä kohtaan, ei hän halua lisää epäonnistumisia elämäänsä. Tavallaan hän myös kokee, ettei edes tarvitsisi muita kunnon sosiaalisia suhteita kuin veljensä kanssa, eikä ole nyt jatko-opinnoissaan ollut kovin kiinnostunut uusien kavereiden etsimisessä. Ainoastaan töitä tehdessään hän enää pakottaa itsensä puhumaan ihmisille ja näyttämään siltä, kuin ei olisi niin pelokas uusia ihmisiä kohtaan kuin oikeasti on. Se onkin hieman auttanut työkeikkojen saamisessa, vaikka jotkut ovatkin olleet hieman epäileväisiä.

Kun veljesten äiti kuoli, niin Noah oli luonnollisestikin järkyttynyt. Ei nainen koskaan ollut mikään erityisen hyvä vanhempi eikä äitihahmo, ja isähahmoa poika nyt ei koskaan kokenut omaavansa, mutta oli äiti kuitenkin ollut... jotain. Noah ei kuitenkaan kauaa itkenyt äitinsä perään, vaan tottui nopeasti elämään kahdestaan Aidanin kanssa ja hakemaan kaikenlaisiin hanttihommiin koirien ulkoilutuksesta lapsenvahtikeikkoihin ja pihatöihin. Hommista kerätyt rahat eivät ole kovin kummoisia, joka hieman stressaa Noahia, mutta se myös saa pojan hakemaan töitä ja työkeikkoja entistä sinnikkäämmin.

Veljekset olivat asuneet vasta puolisen vuotta omillaan, kun Yoshi löysi tiensä heidän elämäänsä. Tarkemmin sanottuna, Noah oli ulkoiluttamassa erään vanhan rouvan koiraa, kun tämä löysi erään pensasaidan juurelta koiranpennun. Poika ei kyennyt vain jättämään pientä eläinraasua sinne, ja todettuaan, ettei kukaan näyttänyt kaipaavan sitä sillä hetkellä, hän otti heikkokuntoisen pennun mukaansa ja jatkoi keikkansa loppuun. Noah kiintyi kovasti hyväkäytöksiseen ja ihmisistä kiinnostuneeseen pentuun, ja hetken suostuttelun ja huolehtimisesta lupailemisen jälkeen sai kuin saikin veljensä suostumaan koiran pitämiseen. Nykyään Yoshi onkin jonkinlainen valopilkku kummankin elämässä, ja saa Noahin ulos lenkille ja leikkimään vaikkei poikaa muuten huvittaisi näyttää naamaansa siellä.Muut tiedot:
- Noahille läheisin ihminen on hänen isoveljensä Aidan, ja hän voisikin tehdä melkeinpä mitä tahansa pitääkseen tämän lähellään ja onnellisena
- Todella matala kipukynnys, jota vaikuttaa madaltavan entisestään Noahin pelko kipua kohtaan
- Noah pelkää kivun lisäksi myös esimerkiksi hämähäkkejä, yksin pimeässä oloa, korkeita paikkoja, ukkosta ja erityisesti erkaantumista veljestään
- Taitava pientä näpertelyä ja sorminäppäryyttä vaativissa tehtävissä
- Noahilla on toisinaan ongelmia nukahtamisen ja ylipäätään nukkumisen kanssa, ja saattaa joskus valvoa pitkiäkin aikoja putkeen
- Noahin huumorintaju on ehkä yllätyksellisesti todella synkkä, ja tämän vitseiksi tarkoittamat jutut saattavat sisältönsä vuoksi aiheuttaa epäilystä, yleistä huolestuneisuutta ja kiusallisia tilanteita, koska pojan tyyli kertoa vitsejä ei oikeastaan eroa hänen normaalista puheestaan millään tapaa.
- Nauttii kaikenlaisista kortti-, lauta- ja videopeleistä, mutta heikon rahatilanteen vuoksi ei omista laitetta, jolla voisi videopelejä pelata, joten tyytyy vanhan ja kuluneen puhelimensa matopeliin ja Tetrikseen
- Veljeksillä on arviolta noin 2-vuotias uroskoira (https://unsplash.com/photos/coheb5v8c0M) nimeltään Yoshi. Yoshi on todella aktiivinen ja seurallinen herra, joka tykkää liikkua ja viettää aikaa omistajiensa kanssa. Se myös uskoo olevansa sylikoira, jota Noah ei varsinaisesti pistä pahakseen, ja lattialla istuessaan antaa mielellään melkein 20 kiloa painavan ystävänsä makoilla hänen jalkojensa päällä ja käytännössä nukkuu koiran kanssa.

Lyhyt kuvaus:
Ympäröivältä maailmalta sulkeutunut ja arka, kaupungilla jopa vähän eriskummallisen leiman otsaansa saanut Noah tahtoo vain kahta asiaa: asua onnellisena kahdestaan veljensä kanssa ja päästä eroon heidän rahahuolistaan. Köyhä, epätoivoinen poika yrittää tehdä paljon monenlaisia töitä auttaakseen heidän tilannettaan, mutta muistaakohan hän samalla myös huolehtia itsestään.

Nimi: Cualacino

17.04.2019 18:58
Hahmon nimi: Aidan Douglas Miller
Syntymäpäivä: 13.3., 19-vuotias
Sukupuoli: mies
Siviilisääty: sinkku
Pelaaja: Cualacino

Luonnekuvaus:
Aidan saattaa vaikuttaa avoimelta ja huumorintajuiselta ihmiseltä. Hän on hymyileväinen nuorimies, joka ei pelkää olla sosiaalinen. Sen tähden Aidan on todella hyvää seuraa, mikäli etsii vain hauskaa seuraa ja pinnallista keskustelua. Vieraita nuorukainen ei kaihda koskaan, vaikka ei hän usein heitä kyllä lähestykään. Aidan kuitenkin osaa olla rento ja hauska persoona jopa sellaisessa seurassa, jossa hän ei koskaan ole ollut.

Aidanin huumorintaju on varmasti yksi viehättävimpiä puolia hänen luonteessaan. Hän osaa heittää vitsiä mistä tahansa aiheesta, menemättä kuitenkaan mauttomuuksien puolelle. Nuori mies tietää rajat ja missä ne kulkevat, koskaan astumatta niiden yli. Usein hän pyrkii rajoittamaan huumoriaan tietyissä tilanteissa tai porukoissa, ja hän osaakin olla vakava jos sitä häneltä vaaditaan.

Tämä huumorintajuisuus ja avoimmuus on kuitenkin osa Aidanin paksua suojakuorta. Hän tahtoo jopa epätoivoisesti tulla hyväksytyksi, mutta se ei ole ainoa syy sille, miksi hän pitää yllä tekaistua versiota itsestään. Aidanin jokseenkin hankala lapsuus on aiheuttanut hänelle erinäisiä pelkoja, joiden takia sosiaaliset suhteet voivat olla nuorukaiselle hankalia.

Suurin ero Aidanin sisäisen minänsä ja ulkoisen kuvan välillä on se, että muulle maailmalle hän pitää yllä hällä väliä -asennetta, mutta todellisuudessa hän osaa olla hyvinkin herkkä ja tunteellinen. Nuorukainen ei koskaan puhu omista tunteistaan, saati näytä niitä muulle maailmalle. Tälle käytökselle on pääasiassa kolme syytä, joista Aidan tahtoo kieltää yhden olemassaolon. Hän väittäisi, että tämä johtuu täysin siitä, ettei hän osaa käsitellä tunteitaan kasvatuksensa tähden. Toinen syy, jonka hän myöntää itselleen, muttei muulle maailmalle, on se, että hän saattaa helpostikin itkeä aiheen mennessä hänelle herkkään paikkaan. Sitä, että hän pelkää jonkun käyttävän hänen heikkouksiaan hyväksi, Aidan ei tahdo myöntää edes itselleen.

Tämän tähden Aidan ei näytä kiintymystäkään juuri kellekään. Tällä hetkellä hänen veljensä on ainoa, jolle hän uskaltaa näyttää välittävänsä. Muiden kohdalla Aidan pysyy etäisenä, vaikka voikin jutella avoimesti kenen tahansa kanssa. Hän ei vaan koskaan paljasta itsestään mitään henkilökohtaista ja usein ahdistuukin keskustelun mennessä siihen suuntaan.

Voisi siis sanoa, että Aidanilla on jonkinasteisia luottamusongelmia. Hän ei uskalla paljastaa herkkäluontoisia asioita itsestään, sillä hän ei tiedä koska joku voisi käyttää noita paljastuksia häntä vastaan. Hän ei uskalla enää koskaan luottaa asioiden pysyvyyteen, vaan mieluummin välttelee syvällisiä suhteita. Sen tähden Aidanin lähipiiri on kovin suppea ja nuori mies pitää harvoin yhteyksiä kehenkään.

Luottamusongelmat ei ole ainoa syy sille, miksi Aidan ei halua tutustua ihmisiin sen syvällisemmin. Hänellä on myös valtava menetyksen pelko, joka ulottuu ihmisistä asioiden laitoihin. Hän pelkää menettävänsä niin veljensä kuin heidän nykyisen tilanteensa tasapainon. Muutos onkin jälleen yksi asia, jota Aidan kaihtaa.

Koska Aidan pelkää ihmisten lähelle päästämistä, romanttiset suhteet ja seksuaalisuus ovat sellaisia asioita, joita hän ei edes uskalla ajatella. Hän ei anna itsensä ihastua helposti, ja mikäli hän alkaa kehittää johonkuhun syvällisempiä tunteita, hän muuttuu äärimmäisen etäiseksi ja pakenee paikalta. Hän kuitenkin tietää olevansa kiinnostunut molemmista sukupuolista, jokseenkin hieman enemmän naisista. Vielä romanttinen suhde ei kuitenkaan ole Aidanille realistista.

Aidan ei kuitenkaan ole saanut vain ja ainoastaan huonoja puolia luonteeseensa huonosta kasvatuksesta. Hänestä on tullut äärimmäisen vastuullinen ja itsenäinen ihminen, joka on hyvä organisoimaan arjen asioita. Koska nuorukainen on luonnostaan älykäs, tiedonjanoinen ja nopea oppimaan, hänellä on monia kykyjä, toiset hyödyllisiä, jotkut eivät niinkään.

Ulkonäkö:
Face claim: Tom Hardy,
https://i.imgur.com/WlypWga.jpg
https://i.imgur.com/EOW4mov.jpg

Aidan on hieman lyhyemmän puoleinen nuori mies, pituutta hänellä nimittäin on 173 sentin verran. Hänen ruumiinrakenteensa on jokseenkin jykevä, vaikka nuorukainen normaalipainoinen onkin. Leveät hartiat ja aavistuksen lihaksikas keho saavat aikaan tämän vaikutelman.

Aidanin vaatteet ovat rentoja, vaikkakin useimmiten kulahtaneita. Huonon rahatilanteen tähden kirpputorit ovatkin nuoren suosiossa. Hän ei kuitenkaan tyydy ihan mihin tahansa, vaan pitää aina omasta tyylistään kiinni. Aidan suosiikin tummia sekä maanläheisiä värejä.

Menneisyys:
Aidanin äiti oli kovin nuori kun tuo sai hänet, vain 19-vuotias. Nainen ei koskaan hankkinut kunnollista koulutusta, ei viihtynyt työpaikoilla muutamaa kuukautta pidempään, eikä edes etsinyt koskaan tosissaan kumppania lastens kasvatuksen avuksi. Aidan olikin tulos yhdestä naisen lukuisista yhden yön jutuista.

Aidanin ollessa kovin pieni äiti kävi yhä usein juhlimassa. Poika olikin usein hoidossa joko äidin kavereilla tai vanhemmilla. Tämän tähden Aidanin ja hänen äitinsä välille ei koskaan tullut juuri minkäänlaista suhdetta. Isäänsä Aidan ei koskaan edes tiennyt.

Aidanin ollessa vuoden ikäinen äiti tuli uudestaan raskaaksi. Pikkuveli Noah syntyi kun Aidan oli kaksivuotias, eikä toinenkaan lapsi saanut äidin silmiä avautumaan lastensa hyvinvoinnin suhteen. Molemmilla lapsilla oli eri isät, mutta kumpikaan ei ollut tiedossa, saati sitten lasten elämässä tai maksamassa elatusmaksuja.

Äidin ollessa etäinen Aidanin kasvaessa poika ei saanut koskaan hyvää kasvatusta. Hänen täytyi oppia asiat itse, mikä oli joskus suurikin haaste tiedonjanoiselle pikkupojalle. Sukulaiset ja muut aikuiset hänen elämässään kuitenkin auttoivat häntä minkä pystyivät. Kenties nuo säälivät Aidania ja hänen kasvuolosuhteitaan.

Veli oli Aidanille usein seurana ja turvana. Kaksikko kasvoikin todella läheisiksi, eikä heidän vahva suhde ole vuosien varressa haalistunut - pikemminkin päin vastoin. Seuraa he saivat toisistaan, eikä heitä haitannut olla kahdestaan jos joskus heidän äitinsä teki vastuuttoman teon ja jätti pienet pojat kaksin yöksi kotiin.

Kun pojat olivat kasvaneet hieman, äiti alkoi tapailemaan miehiä rahan toivossa. Suhteet eivät kuitenkaan onnistuneet koskaan. Sosiaalinen Aidan piti usein äidin miesystävistä, mutta harvemmin nuo pitivät pojasta. Siispä hän päätyi hakemaan hyväksyntää noilta. Jotkut kuitenkin pitivät Aidanista ja olivat ystävällisiä hänelle, mutta kun nuokin suhteet päättyivät, poika jäi kaipaamaan noita mukavia miehiä.

Aidanin ollessa 16-vuotias äiti kuoli yllättäen. Hän ei suostunut menemään lastensuojelun mukaan, vaan tahtoi, että hänellä ja Noahilla olisi asiat mahdollisimman hyvin. Aidan alkoi siis tekemään töitä opiskelun lomassa, jotta heillä olisi varaa asumiseen ja opiskeluun. Noah seurasi pian veljensä perässä.

Kaksikko on äidin kuolemasta lähtien ollut erittäin huonossa taloudellisessa tilanteessa. Molempien maksaessa koulunkäyntiään ja yrittäessä pitää kotia edes välttävässä kunnossa, heidän elämänsä on ollut haastavaa. Äidin jättämä perintö ei ollut kummoinen, vain köpöisen henkivakuutuksen verran, joten siitäkään ei ollut kovinkaan paljon apua. Aidan kuitenkin yrittää ajatella positiivisesti - sentään heillä on katto pään päällä.

Muut tiedot:
-Ei käytä minkäänlaisia päihteitä, sillä on nähnyt niiden huonot puolet. Aidanilla ei kuitenkaan ole suoranaisesti traumoja päihteistä tai niitä käyttävistä ihmisistä, vaan häntä ei vain yksinkertaisesti kiinnosta.
-Purkaa turhautumistaan liikunnalla silloin kun hänellä on siihen aikaa.

Lyhyt kuvaus:
Veljensä kanssa köyhyysrajan alapuolella elävä Aidan alkaa olla jo epätoivoinen tulevaisuuden suhteen, vaikka yrittääkin pitää positiivista asennetta yllä. Nuorukainen ei ole täysin autuaan tietämätön Northburyn ongelmasta, eikä hän voi kieltää ajatelleensa rikolliselle polulle kääntymistä. Hän ei kuitenkaan ole vielä tehnyt minkäänlaista päätöstä, joten kenties Aidan on vielä pelastettavissa.

Nimi: Trithan

29.03.2019 20:14
Nimi: Rhys Arthur Hayes
Ikä: 40
Syntymäpäivä: 8.3
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Naimaton
Pelaaja: Trithan

Lyhyt kuvaus:

Lähi-idästä uuden nimen ja henkilöllisyyden kanssa palannut ex-sotilas Rhys etsii vain rauhallista paikkaa jossa toipua kokemistaan kauheuksista ja rakentaa uusi elämä. Unohtaminen ei kuitenkaan ole helppoa, varsinkaan kun vanhat haavat revitään aina uusiksi auki.

Luonne:

Rhys on erittäin vakava ja hiljainen mies. Hänen suusta ei kuulu yhtäkään turhaa sanaa, ja muutenkin mies suosii lähinnä ruumiineleitä tai murahduksia vastauksina. Arpinaaman kasvonpiirteistä on yleensä vaikea tulkita minkälaisella mielellä tuo on, mutta jos hänet vähänkään oppii tuntemaan, huomaa nopeasti ettei Rhysillä ole kuin vain kaksi mielentilaa: apaattinen ja vihainen. Vaikka mies vaikuttaakin järkähtämättömältä ja välinpitämättömältä, on tuon suututtaminen helppoa. Vihaisena Rhys ei välttämättä huuda, mutta osoittaa tunteensa kyllä selvästi paiskomalla asioita ja hakkaamalla seinää. Vihanhallintaongelmat eivät ole uusi asia, mutta ne ovat vain pahentuneet viimevuosien aikana.

Välinpitämättömyys ja etäisyys näkyvät Rhysistä jo kauas. Mies ei osaa keskittyä mihinkään, hänellä ei ole ollenkaan huumorintajua eikä tuo tunnu saavan mistään iloa. Rhysin asenne muita ihmisiä kohtaan on viileä, joidenkin mielestä ehkä jopa töykeä. Jos mies ei näe siinä jotain hyötyä, ei hän saata vaivautua edes puhumaan kenellekään joka hänen kanssaan yrittää aloittaa keskustelua. Jos Rhysin saa kuitenkin puhumaan, on mies suorasanainen ja joskus ehkä jopa liiankin rehellinen sen suhteen, mitä hän muista ajattelee.

Ulkonäkö:

FC: Joe Manganiello | Kuva: https://i.imgur.com/g4N0j0v.jpg

Noin kaksimetrinen ja lihaksikas mies on jo valmiiksi vaikuttava näky, mutta kun siihen lisätään tatuoidut käsivarret, runsaasti arpia ja yleensä kylmä yleisilme, muuttuu ensivaikutelma ehkä jopa uhkaavaksi. Rhys todellakin erottuu joukosta, eikä välttämättä aina parhaimmista syistä. Miehen hartiat ovat leveät, mustiin tatuointeihin peitetyt käsivarret lihaksikkaat ja ruumiinrakenne muutenkin voimakas ja urheilullinen. Rhysistä huomaa, että mies viihtyy kuntosalilla. Tuon ruskettunut, lämminsävyinen iho on peittynyt tatuointien lisäksi myös arpiin. Niitä löytyy monia erilaisia, jotkut ovat ampumahaavoja ja jotkut vahingollisia, mutta suurin osa tarkasti aiheutettuja viiltojälkiä. Näkyvimmät arvet löytyvät Rhysin kasvoista, mutta suurimmat sijaitsevat hänen selässään, jota on ruoskittu. Kaikki arvet eivät ole edes vielä kovinkaan vanhoja.

Rhysin maskuliiniset ja sopusuhtaiset kasvonpiirteet ovat monen mielestä erittäin komeat. Lämpimät, tummanruskeat silmät, korkea otsa ja leveähkö leuka muodostavat silmää miellyttävän kokonaisuuden, vaikka useasti murtunut nenä haittaakin hiukan kasvojen symmetrisyyttä. Mustiin, melko lyhyisiin hiuksiin ja tummaan sänkeen on ilmestynyt viimevuosien aikana runsaasti harmaita karvoja. Rhys pitää hiuksensa yleensä sivuilta lyhyinä ja päällä hiukan pidempänä vanhoista tottumuksista, sillä armeijassa ollessaan mies ajoi päänsä yleensä siiliksi. Nyt hän on kasvattanut ne pidemmiksi, mutta vieläkään ne eivät roiku silmillä. Partansa Rhys pitää melko lyhyenä, mutta ei ole kovinkaan tarkka tai tunnollinen sen siistimisessä. Poskella ja leuassa Rhysillä on myös muutama arpi, jotka halkovat sänkeä.

Rhysin pukeutumisesta näkee, ettei mies ajattele sitä juurikaan. Yleensä hän vain valitsee puhtaimman mahdollisen vaatekappaleen, eikä jää miettimään sopiiko vyö kenkiin vai ei. Hänen tyylinsä on rento, ja Rhys suosii tummia vaatteita. Nahkatakit, flanellit, t-paidat ja farkut ovat yleisiä hänen yllään, mutta halutessaan mies näyttää hyvältä myös puvussa. Yleensä mies ei kuitenkaan jaksa vaivautua siistiytymään, sillä harvemmin sille on edes tarvetta. Rhysille tärkeintä on että vaatteet peittävät suurimman osan hänen arvistaan, ovat mukavat päällä ja eivät liian likaiset. Kaulassa, aina paidan alla piilossa hänellä on aina kaulakoru, jossa roikkuu armeijan tunnistelaatat.

Menneisyys:

Austin Gallagheriksi syntynyt mies kasvoi Texasin osavaltiossa melko köyhässä perheessä. Vaikka hän olikin ainoa lapsi, ei vilkkaassa naapurustossa tullut yksinäistä. Austin ei koskaan ollut penaalin terävin kynä, ja valmistui koulusta melko kehnoin arvosanoin. Jatkokoulutuspaikkaa ei kuulunut, joten pian aikuistuttuaan Austin hakeutui armeijaan töihin. Mies muutti omilleen, harjoitellen lähinnä kotimaassaan, odottaen kutsua meren toiselle puolelle tosihommiin. Kutsu kuului ensimmäistä kertaa Austinin ollessa 25-vuotias.

Lähi-itä oli kuin isku naamaan nuorelle miehelle. Sota oli aiemmin ollut ajatuksena melko etäinen, mutta nyt Austin tajusi kuinka todellinen se olikaan. Alku reissulla oli muutenkin vaikea, kun sotilaita kuljettanut auto juuri ja juuri vältti pommin. Kukaan ei silloin vielä kuollut, mutta se oli jo tarpeeksi vakavoittamaan nuoren miehen, joka oli vielä tuolloin lapsellinen ja uhkarohkea. Austin palasi Yhdysvaltoihin noin vuoden jälkeen. Vaikka hän oli itse täysin kunnossa, monet hänen ystävistään eivät olleet olleet yhtä onnekkaita.

Ollessaan noin 30-vuotias, Austin oli saavuttanut armeijassa kunnioitettavan aseman. Hän oli käynyt ulkomailla jo useamman kerran, ja saanut palveluksellaan sankarin maineen. Noihin aikoihin Austin tapasi myös vaimonsa, Valerien. Kaksikko meni nopeasti naimisiin, ja eli onnellisesti yhdessä usean vuoden ajan. Lapsia he eivät koskaan hankkineet, mutta asuivat yhdessä ja jakoivat elämänsä. Tietenkin Austinin pitkät matkat Lähi-itään aiheuttivat jännitteitä, mutta ei mitään mitä he eivät voineet selvittää.

Noin kolme vuotta sitten Austin sai kutsun erittäin salaiselle reissulle. Edes hän ei itse tiennyt minne hän oli menossa, tai mitä perillä odottaisi. Valerielle ei myöskään kerrottu mitään, mutta Austinille luvattiin että hän pääsisi palaamaan kotiin vähintään puolen vuoden päästä. Kun miehen lähdöstä oli kulunut noin viisi kuukautta, ilmoitettiin hänen vaimolleen Austinin kuolleen. Todellisuudessa Austin oli otettu vihollisten vangiksi noin kaksi kuukautta lähdön jälkeen, ja mies oli kadonnut.

Muistot noiden kuukausien ajalta ovat miehelle hyvin hämärät. Kidutus oli arkipäivää, hän sai juuri ja juuri ruokaa ja vettä ja vietti runsaasti aikaa tajuttomana. Viholliset olivat kaapanneet hänet, sillä he luulivat Austinilla olleen arvokasta tietoa, jota miehellä ei todellisuudessa ollut. Pelastus tuli monen kuukauden päästä, ja puolikuollut Austin tuotiin takaisin Yhdysvaltoihin. Mutta koska operaatio jossa mies oli ollut mukana oli erittäin salainen, ei häntä voitu tuoda vain kotiin.

Rhys Arthur Hayes syntyi, sillä Austinille oli liian vaarallista esiintyä todellisella henkilöllisyydellään. Samalla se suojeli hänen edellisiä perheenjäseniään ja ystäviä. Mies vietti vuoden toipuen vammoistaan - niin henkisistä kuin fyysisistäkin - ja tuon vuoden aikana hän omaksui uuden henkilöllisyytensä. Ensin Rhys ei halunnut mitään muuta enemmän kuin vain palata vaimonsa luokse, mutta tajutessaan minkälaiseen vaaraan se saattaisi Valin asettaa, päätti Rhys että parasta olisi jos hän vain pysyisi kaukana. Nyt viimeisen vajaan vuoden Rhys on viettänyt kierrellen kyliä ja kaupunkeja moottoripyöränsä kanssa. Hän ei ole pysynyt vielä missään paikassa viikkoa pidempään, mutta yrittää etsiä sopivaa paikkaa johon jäädä asumaan ja toipumaan.

Muuta:

- Vaihtanut nimeään, aiemmin tunnettu Austin Gallagherina. Kukaan ei kuitenkaan tiedä tätä, ja se on erittäin suuri salaisuus. Hallitus auttoi luomaan Rhysille uuden identiteetin, jonka tarkoitus on pitää hänet ja muut turvassa.

- Rhys ei omista juuri mitään. Kaikki hänen omaisuutensa mahtuu pariin laukkuun, joiden kanssa mies kulkee moottoripyörän selässä. Yleensä mies yöpyy halvoissa motelleissa, joskus jopa taivasalla jos sille on tarvetta.

- Työtön, mutta tekee hanttihommia siellä täällä ansaitakseen vähän bensarahaa. Ei Rhys köyhä ole, mutta eipä miehellä ole juurikaan rahaa tuhlattavaksikaan. Mies käyttää aina käteistä, eikä edes omista pankkitiliä.

Vastaus:

✔ Lomake hyväksytty 10.04.2019

Nimi: E.M.

23.03.2019 20:31
Perustiedot

Hahmon nimi: Hiro Kuriyama
Syntymäpäivä: 23.2. (19v)
Sukupuoli: Muunsukupuolinen (transmies)
Siviilisääty: Sinkku
Pelaaja: E.M.


Luonne:
Luonteeltaan Hiro on ambivertti ja pitkälti muita miellyttämään pyrkivä persoona. Hän on ystävällinen eikä suuremmin osaa edes suuttua. Tämän takia Hiroa voisi myös kuvata nössöksi, pehmoksi ja herkäksi, ja hän mieluusti myös välttää konfliktitilanteita edellä mainituista syistä. Tapellakaan hän ei osaa yhtään. Toisaalta miksi pitäisikään, kun Hiron taidot ovat enemmänkin aivolliset. Hiro on nimittäin erittäin älykäs - varsinkin matemaattisesti -, keskittymiskykyinen, suunnitelmallinen ja mietteliäs. Tämä nelikko yhdessä varmistaakin, ettei hän tee asioita spontaanista melkeinpä ollenkaan, ja nuorella on myös omanlainen tapansa ajatella ja muistaa asiat numeroiden kautta.

Numerotietoutensa lisäksi Hiro on kuitenkin auttamaton romantikko, vaikka hän ei nyt romanttisia sarjoja Netflixistä katsokaan. Tässä tapauksessa auttamaton romantikko ei myöskään tarkoita mitään pahaa, vaan ainoastaan sitä, että nuori todellakin nauttii romanttisista hetkistä. Hän ihastuu suhteellisen helposti, varsinkin jos katsoo saavansa minkäänlaista vastakaikua vastapuolelta. Ja vaikka hänen perusihastukselleen usein kuuluukin trimmi kroppa, ei se tarkoita, ettäkö Hiro itse olisi urheilullinen. Tietokoneella istumisen vuoksi suurinta treeniä saavat nimittäin hänen sormensa ja istumalihakset, joskin pelaaminen on hionut nuoren refleksit nopeiksi ja katseen tarkaksi. Ja tämän Hiro itsekin häpeilyttä myöntää, sillä hän on tietää ja tunnustaa niin omat vahvuutensa kuin heikkoutensa.


Ulkonäkö:
Hiro on vain 156 cm mittainen nuorehko japanilaissukuinen transmies, joka voi kokonsa vuoksi näyttää nuoremmalta kuin mitä onkaan. Transmiehen käsitteestä huolimatta Hiro ei ole vielä päässyt - eikä uskaltanut leikkauksen pelossa edetä - korjausleikkauksiin ja hänen kehonmalli onkin vielä pitkälti naismainen. Hiron onneksi hänen rintamuksensa on suhteellisen pientä kuppikokoa ja hoikkuuden takia muutkaan naisille tyypilliset kurvit eivät pääse liiaksi paistamaan. Lisäksi testosteronihoidot ovat jo sekä kasvattaneet hieman hänen lihastensa kokoa ja näkyvyyttä että luoneet pyöreähköihin ja suloisiin kasvonpiirteisiin edes hieman särmää ja kulmikkuutta. Tukkansa Hiro on puolestaan leikkuuttanut polkkakorkeudelle emotyyliseksi, kun taas värjäyksen myötä alkuperäinen punertavan ruskea väri on saanut väistyä hopeisen harmaan tieltä. Uuden tukkavärin hän katsoo osuvan - mutta samalla erottuvan - hyvin tummanruskeista silmistään.

Ulkonäöllisistä epäsopivuuksistaan johtuen Hiro pukeutuu usein - edes jollain asteella - löysiin miesten vaatteisiin, joiden alle hän piilottaa rintamuksen tiukasti piiloon puristavan bindin ja jalkoväliin ”oikeaa muotoa” tuovan alasuojan. Nuo ovat hänen vaatetuksen lähtökohdat, vasta sen jälkeen tulevat muut mieltymykset, kuten musta taustaväri korostamassa muita värejä ja ekstrapehmeät hupparit. Ja tietenkin lempikenkinä ovat mustat maiharit hieman lisäkorkeutta tuomassa.

Kuva: https://i.pinimg.com/originals/f5/a5/80/f5a5801af7e524bfd2db4f1bf782aedb.jp g (ei tietoa naaman nimestä :D)


Menneisyys:
Hiron menneisyys alkaa New Yorkista ja hänen inhoamastaan nimestä Marosta, jona hänet tunnettiin koko lapsuutensa ajan. Hiro on nimittäin syntynyt naiseksi, ja hän on jo pienestä asti tiennyt olevansa väärässä kehossa. Japanilaisen kulttuurin tapaan kunniallisuutta ja perinteitä arvostavat vanhemmat eivät kuitenkaan hyväksyneet Hiron mielipiteitä, mistä johtuen hän uskalsi vasta lukiosta päästyään ja lapsuuden kodista pois muutettuaan elää omien tunteidensa mukaisesti.

Vasta lukiosta päästyään lähtien Hiro onkin aina tunnettu omalla nimellään, mutta valitettavasti uuden elämän aloitus ei ollut järin helppoa. Ensinnäkin suuren elämän muutoksen tehtyään hänen vanhempansa katkaisivat välit täysin, mikä jätti omilleen muuttaneen nuoren aikalailla yksin ystävien puutteen vuoksi. Lisäksi ennen testosteronihoitoon pääsyä ulkopuoliset määrittelivät Hiron yhä naiseksi, minkä vuoksi heti hoidon vaikutusten alettua näkyä hän aloittaa jälleen elämänsä alusta ja muutti uudestaan. Tällä kertaa määränpäänä oli Northbury, jossa hän saattoi myös aloittaa koodarin opinnot.

Ja vaikka opinnot sujuivatkin itsenäisesti hankitun tietotaidon takia helposti, muuten elämä Northburyssa ei ollut järin helppoa. Nopealla aikavälillä Hiron onnistuikin sattumalta ajautua Blood Hawks -nimiseen jengiin, johon hänet joko otettiin mukaan syyttömän ulkonäkönsä tai hakkerointitaitojensa vuoksi. Silti Hiro tunsi kaupungin paremmaksi elinympäristöksi kuin minkään aiemman kotinsa, sillä Northburyssä kukaan ei tiennyt totuutta hänen alkuperäisestä sukupuolestaan eikä hän ajatellut asiaa kenellekään kertoa.


Muut tiedot:
- Puhuu englannin lisäksi sujuvaa japania.
- Erittäin haka kaikkeen atk-taitoihin liittyvässä, ja hakkerointi ja koodaus ovat parasta hupia. Rakastaa myös tietokoneella pelailua ja musiikin kuuntelua.
- Asuu niin kutsutun opiskelijakorttelin solukämpässä kahden opiskelijan kanssa.
- Kuuluu Blood Hawks -nimiseen jengiin. Kerää itsekseen rahaa koodailemalla nettisivuja.
- Vahvasti homoromanttinen mutta vaihtelee mielipidettään homoseksuaalin ja aseksuaalin välillä.
- Ei kestä melkeinpä lainkaan alkoholia.


Lyhyt kuvaus:
Vuosia syrjään sysäämistä kokenut ja todellisen itsensä maailmalta piilottanut nuori japanilainen transmies, joka on ottanut viimein elämänsä omiin käsiinsä. Lyhyestä virsi kaunis; se on täydellinen kuvaus Hirosta, jonka intohimona ovat koodaus, tietokonepelit ja romantiikka.

Vastaus:

✔ Lomake hyväksytty 27.03.2019

Nimi: Cualacino

03.03.2019 22:18
Nimi: Giacomo Albricci “Jack”
Syntymäpäivä: 16.4., 33
Sukupuoli: mies
Siviilisääty: sinkku
Pelaaja: Cualacino
Luonne:
Giacomo saattaa vaikuttaa ylimakealta helmenvalkean hymynsä ja kauniisti päivettyneen ihonsa kanssa. Mikäli mies tuon kuvan itsestään onnistuu välittämään, tarkoittaa se sitä, että hän on päässyt tavoitteeseensa. Giacomo yritääkin luoda tuota vaikutelmaa aivan tahallisesti, sillä jollain tasolla hän pelkää todellisten tunteidensa ja ajatustensa näyttämistä. Jokseenkin luotaantyöntävä karisma onkin oiva tapa pitää ihmiset henkisellä tasolla käsivarren mitan päässä.

Italialaistaustaisesta miehestä voisi luulla, että tuo on itseään täynnä oleva naistenkaataja, joka ei elämässään ole koskaan törmännyt aitoihin vaikeuksiin. Ehkä tuo on totta pinnallisesti, minkä tähden moni hermostuu mieheen alkuunsa. Giacomon kanssa vuorovaikutuksessa ollessa täytyy olla tietynlainen luonne, ettei miehen tavat ala käymään hermoille.

Giacomolla ei ole juuri kunnioitusta muiden henkilökohtaista tilaakaan kohtaan. Hän lähestyy ihmisiä häpeilemättä ja itsevarmana kyselemättä hirveästi. Ei hän todellakaan käy ihmisiin kiinni iljettävin tavoin, mutta sen sijaan mies seisoo usein liian lähellä, tuttavallisesti kosketellen käsivarsia sun muuta. Vaikka sinällään viattomilta vaikuttavissa eleissä ei ole mitään väärää, ovat ihmiset usein oikeassa luullessaan niiden takana piilevän taka-ajatuksia. Senpä tähden baari-iltoina Giacomo ei ole säästynyt avokämmenellä poskelle lyömiseltä, kipakoilta kielloilta tai ylisuojelevilta kumppaneilta, jotka tulistuvat nähdessään tuntemattoman italianon liian lähellä kultaansa.

Tahallaan ilkeä mies ei ole, vaikka usein hänen käytöksensä ottaa muita päähän. Giacomo ei kuitenkaan pyri kovinkaan ahkerasti käyttäytymään nätisti, joten toisaalta hän ei ole yhtään sen parempi. Mies kuitenkin tietää rajat, eivätkä hänen käytöksensä seuraukset päädy kovinkaan usein poliisin setvittäviksi. Sitäkin tosin tapahtuu, pääosin tappelun muodossa silloin, kun mukana on alkoholia ja herkästi kuumuvaa seuraa.

Giacomolla on tosiaan kokemusta lukemattomista baaritappeluista äkkipikaisena, arjesta irtiottoja rakastavana ihmisenä. Onnekseen miehellä on entisenä Navy SEAL:ina muutenkin paljon taustaa konflikteista, eikä hän sen tähden yleensä jää alakynteen. Erinomainen fyysinen kuntokin auttaa hyvin pitkälle. Hän on siis todellakin mies, jonka kanssa kiistelemään ryhtyessä kannattaa harkita sanallisen tappelun viemistä fyysiseen muotoon.

Voi varmasti sanoa, että Giacomo on tyhmänrohkea ja että hänen täytyisi oppia hillitsemään itseään. Hän ei kuitenkaan ole aivan menetetty tapaus, sillä hän ei aivan aivottomasti ongelmiin hakeudu. Usein tappelun on aloittanut toinen osapuoli tai sitten tuo on ajanut Giacomon yli rajan sanoillaan. Jos Giacomon kimppuun käy ihminen, joka ei varmasti pärjäisi hänelle, mies pyrkii saamaan tuon tuon maahan satuttamatta sen kummemmin. Lisäksi mies ei koskaan kävisi käsiksi itselleen tärkeimmille ihmisille, joten täysin holtiton tapaus hän ei myöskään ole. Itsehillintää ei välttämättä löydy kaikissa tilanteissa, mutta se kaivautuu esiin juuri silloin, kun sitä kipeimmin tarvitaan.

Taistele tai pakene -reaktion herättävissä tilanteissa Giacomon älykkyys loppuu. Hän ei koskaan peräänny ja taistelee viimeiseen pisaraan saakka. Mies siirtyy taisteluasemiin vaikka vastassa olisi parimetrinen kehonrakentaja tai kymmenen jengiläistä.

Ympärillään olevia ihmisiä kohtaan italialaismies on yllättäen todella suojeluhaluinen ja oikeudentajuinen. Hän tahtoo puolustaa heikompaa, vaikkakaan ei koskaan yksittäisiä tekoja sen kummemmin tee. Hän näkee koko kuvan, ja pyrkii vaikuttamaan teoillaan mahdollisimman suuresti. Giacomo onkin sen tähden hankkiutunut aikamoisiin ongelmiin. Hän on nimittäin ottanut ohjat omiin käsiinsä Northburyn tilanteen suhteen ja jakelee omankädenoikeutta sen minkä pystyy, pyyhkien jälkensä parhaan mukaan.

Tämä omankädenoikeuden harjoittaminen meinaa sitä, että ajoittain mies hakeutuu hämärän turvin keskeyttämään huumekauppoja. Hän kitkee jengiä erilaisin keinoin, yrittäen pitää silminnäkijät minimissä. Vaikka työ, jota Giacomo tekee Northburyn puolesta, on äärettömän riskialtista, on mies päätynyt siihen tulokseen, että vaakakupissa painaa enemmän kaupungin turvallisuus kuin hänen omat henkilökohtaiset asiansa. Se, että hän jäisi kiinni jossain vaiheessa merkitsee vähemmän kuin hyvä, jota hän saa aikaan vähentämällä edes yhden huumediilerin kaupungin kaduilta. Miehellä ei ole paljon menetettävää, mutta senkin edestä häneltä löytyy annettavaa.

Vahva moraali mitä viattomien suojeluun tulee, kumpuaa varmasti miehen kasvatuksesta. Hänelle on opetettu kristilliset arvot, ja vaikka mies ei enää usko katolisen kirkon opetuksiin sen kummemmin kuin yhteenkään jumalaan, hän noudattaa yhä joitakin noista moraalikäsityksiä jokapäiväisessä elämässään. Käskyt ovat kuitenkin unohtuneet ja moraalia voidaan taivutella. Jos tappamisesta seuraa enemmän hyvää kuin ihmisen eloon jättämisestä, Giacomo ei omantunnontuskia juurikaan kärsi.

Kaikilla teoilla on kuitenkin seuraukset ja niistä kärsii myös Giacomokin. Tappaminen ja väkivalta taistelukentillä ovat jättäneet jälkensä mieheen. Niitä ei päässyt pakoon edes siviilissä kaupungin ollessa korruptoituneessa tilassa. Ei ole mikään ihme, että Giacomo näkee joskus painajaisia ja kärsii jonkinasteisesta ahdistuneisuudesta. Kenties hänen tapansa juoda ja juosta ihmisten sängyissä on eräänlainen tapa selvittää päätään ja lievittää ongelmia. Tervettä se tuskin on, mutta Giacomo on liian itsepäinen ja tahtoo selvittää omat ongelmansa apua hakematta.

Impulsiivisuus ja turhan suuri itseluottamus saattavat määritellä Giacomon päällisin puolin, mutta miehessä piilee paljon muutakin. Hän on erittäin lempeä ja uskollinen mitä hänelle läheisiin ihmisiin tulee. Heitä ei ole paljon, mutta he ovat sitäkin tärkeämpiä Giacomolle. Sen tähden Giacomo tekee kaikkensa rakkaidensa puolesta ja pyrkii miellyttämään aina. Hän kuitenkin pyrkii parhaansa mukaan olemaan näyttämättä ulkopuolisille sitä, kuinka tärkeitä tietyt ihmiset hänelle ovat. Tämä juontaa juurensa siitä, että Giacomo pelkää jonkun käyttävän tuota tietoa hyväkseen päästäkseen iskemään häntä vastaan läheisten kautta. Kenties hän on vainoharhainen, mutta nähtyään niin paljon tuskaa ja kärsimystä kenties hänellä on oikeus siihen.

Ulkonäkö:
(Face claim: Mariano di Vaio)
Giacomo on olemukseltaan vähintäänkin kunnioitusta herättävä. Vaikka 185 sentin pituudella mies ei ole kovinkaan paljoa yli keskipituuden, hänen ruumiinrakenteensa tuo vaikutelmaa siitä, että hän todellakin on henkilö, jonka kanssa ei kannata alkaa tappelemaan. Lihaskunnosta huolehtiminen on jäänyt osaksi Giacomon elämäntapaa Navy SEAL -ajoilta, joten lihasmassaa hänen kehostaan löytyy reippaasti. Erikoisjoukoissa palvelemisen ajoilta muistoksi on jäänyt myös oikean lonkan ja kyljen alaosan alueen selkeät arvet.

Giacomon kasvot ovat samaan aikaan niin maskuliiniset kuin pehmeäpiirteiset. Hänellä on vahva ja terävä leukalinja, mutta posket ovat sileät ja tasaiset, pehmentäen miehen poskipäitä. Hänen kaikki piirteensä ovat sopusuhtaisia ja muodostavat miehelle erittäin, ehkä jopa liian miellyttävän ulkonäön.

Pukeutumistyylistään Giacomo on erittäin tarkka. Hänen tyylinsä on monipuolinen, mutta koskaan hänellä ei ole päällä vaatteita, jotka eivät näyttäisi hänen yllään hyvältä. Giacomolle asusteet ovat tärkeä osa asukokonaisuutta, tosin usein ne rajoittuvat sormuksiin, rannekoruihin, rannekelloon ja mahdollisesti aurinkolaseihin. Myös miehen korvannipukat ovat lävistetyt, mutta niissä sattuu harvemmin olemaan koruja.

Menneisyys:
Giacomo syntyi Yhdysvaltoihin italialaiselle pariskunnalle. Hänen molempien vanhempien taustat olivat Italiassa, mutta he olivat jo saaneet Yhdysvaltain kansalaisuuden ennen Giacomon syntymää. Hän onkin aina kokenut olevansa enemmän amerikkalainen kuin italialainen, huolimatta siitä, että perhe puhui kotikielenä italiaa. Giacomo jäi pariskunnan ainoaksi lapseksi, mutta yksinäinen poika ei ollut kovinkaan pitkään.

Aikaisessa lapsuudessaan Giacomon perhe muutti asuinpaikkaa. Tuohon aikaan 4-vuotias poika meni uutena lapsena päiväkotiryhmään. Hän ei puhunut englantia kovinkaan hyvin tuossa vaiheessa, mikä toi muille lapsille lisää syitä jättää poika ulkopuoliseksi. Giacomon onneksi hänen vanhempansa eivät olleet asettuneet kaupunkiin ja löysivät parempaa työtä Northburyn kaupungista.

Perhe muutti Northburyyn kesällä Giacomon täytettyä kuusi vuotta. Itsepäinen poika oli päättänyt, ettei hän jäisi enää alakynteen. Naapurin samanikäinen poika joutui uhriksi, sillä tuo oli ensimmäinen lapsi, jonka Giacomo näki uudessa kotipaikassaan. Italialaispoika pyrki kovistelemaan toista poikaa parhaansa mukaan, mutta häntä esti pojan muutamaa vuotta nuorempi sisko.

Tuo tapahtuma toi Giacomon lähemmäs kaksikkoa. Marshall ja Evelyn Hole olivatkin olleet hänen parhaita ystäviään lapsuudesta lähtien. Etenkin Marshall ja Giacomo olivat erottamattomat, ja pojat joutuivatkin usein ongelmiin.

Lapsesta asti Giacomo oli aktiivinen ja liikkui paljon. Hän ei sinällään ollut levoton, mutta piti paljon enemmän ulkona juoksentelusta kuin paikallaan olemisesta. Tämän tähden koulu ei kiinnostanut poikaa tarvittua enempää, joten menestys jäi hieman laihaksi verrattuna siihen, mihin Giacomolla olisi älyn perusteella ollut mahdollisuudet.

Jo nuoresta Giacomo tiesi, ettei hän tahtoisi tehdä tavallista rauhallista työtä. Siispä Giacomo haki Navy SEAL:iksi heti kun mahdollista, vain 17-vuotiaana. Nuori mies pääsi armeijan erikoisjoukkoihin päättäväisyydellä ja lihasvoimalla.

Kun Giacomo oli 24, hän haavoittui sodassa. Kranaatin tuhoaman puulaatikon sinkoamat sirpaleet osuivat miestä kylkeen. Ne keskittyivät alavartaloon, repien hänen lihaksiaan. Suurin sirpale pirstoi hänen lonkkaluunsa pahasti.

Onnekseen Giacomo ei kuollut taistelukentälle. Hän sai asianmukaista hoitoa, ja heti kun hänen tilansa oli tarpeeksi vakaa, hänet lähetettiin takaisin Yhdysvaltoihin toipumaan. Hänen lonkassaan oli kuitenkin pysyvä vamma, ja sen myötä Giacomo pakotettiin eläkkeelle. Hänestä ei yksinkertaisesti ollut enää sotilaaksi.

Kuntoutus vei kauan aikaa, puhumattakaan siitä, että Giacomon elämältä oli vedetty pohja alta. Hän ei voinut enää palata armeijaan, eikä hän ollut käynyt muuta koulutusta. Armeijan eläke ei ollut häävi, minkä tähden tulevaisuus ei näyttänyt valoisalta. Samoihin aikoihin Northburyyn palannut Eve sai kuitenkin murtuneeseen mieheen elämäniloa. Heti ei mies jaloilleen päässyt, mutta askel kerrallaan Giacomo palasi elämänsä kuntoon. Saadessaan työn koluttajana ampumaradalla, italialainen tiesi päässeensä viimein jälleen kiinni elämään.

Muuta:
- Esittelee itsensä aina Giacomona, mutta joskus amerikkalaiset lyhentävät nimen muotoon Jack. Pitää kuitenkin lempinimestä jollain tasolla, joten ei vaivaudu korjaamaan sitä.
- Biseksuaali.
- Omistaa laittoman aseen.
- Oikeassa lonkassa on vanha vamma, josta ei yleensä ole suurta vaivaa. Lonkka kuitenkin pettää pitkään jatkuvan kovan rasituksen alla.


Lyhyt kuvaus:
Ylimakea naistenmies, joka hukuttaa ongelmansa viinaan ja seksiin jakaa ihmisten mielipiteitä vahvasti. Toiset vihaavat häntä, toiset haluavat maata miehen kanssa. Rennon pinnan alla piilee kuitenkin häiritseviä salaisuuksia, mutta onnekseen Giacomo on äärimmäisen hyvä pitämään luurangot kaapissa.

Vastaus:

✔ Lomake hyväksytty 27.03.2019

Nimi: Naatti

17.01.2019 01:12
Hahmon nimi: Joshua Wingfield
Syntymäpäivä: 7.8., 20v.
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Sinkku
Pelaaja: Naatti

LUONNEKUVAUS:
Joshua on menevä, avoin ja naiivikin persoona. Häntä pidetään joissakin piireissä varsin lahopäänä, joka kertoo omia asioitaan sen kummemmin miettimättä kenelle niistä avautuu. Joidenkin mielestä liiankin huoleton nuorukainen ajautuu huolettomuutensa, uteliaisuutensa ja avoimuutensa takia helposti kommelluksiin joihin hänen olisi parempi olla joutumatta, pienet vastoinkäymiset eivät tätä kuitenkaan tunnu juuri hetkauttavan. Päinvastoin Joshua nauttiikiin satunnaisiin seikkailuihin joutumisesta, ja pieni jännitys elämässä tekee hänen mielestään siitä elämisen arvoista.

Sosiaalisen nuorukaisen haasteena on ollut löytää saman henkisiä ihmisiä ympärilleen pieneltä paikkakunnalta. Uteliaana ja rohkeana hän tutustuu uusiin ihmisiin yleensä melko vaivattomasti, mutta niistä on harvemmin kehkeytynyt mitään sen syvempää. Erilaiset ihmiset ovat aina vetäneet Joshuaa puoleensa, kuitenkaan kaikista ihmissuhteenluomisyrityksistä ei ole pelkkää hyvääkään seurannut, ja etenkin nuorempana hyväntahtoista Joshuaa oli erittäin helppo käyttää hyväkseen. Nämä kokemukset ovat saaneet hänet hieman varovaisemmaksi uusien ihmisten parissa, vaikkakin hän kokee että jokaiselle ihmiselle tulisi antaa mahdollisuus. Toisille ehkä useampikin. Tällä hän tarkoittanee myös hieman itseään.

Näennäisesti itsevarmalla ja huolettomalla Joshuallakin on heikot hetkensä, eikä hänenkään itsevarmuus täysin vankalla pohjalla ole johtuen monista pettymysten kokemuksista ihmissuhteissa, joille hän on antanut liikaa.

Joshuassa on myös haaveilijaa, sikäli kun hän menoiltaan haaveilla edes ehtii. Hänen elämäntavoitteisiinsa kuuluu muun muassa kaksi lasta ja kultainennoutaja. Ylipäätään idyllinen perhe-elämä on hänen tulevaisuuden haaveensa ollut jo jonkin aikaa, mikä on ristiriidassa pojan tämän hetkisen seikkailunhakuisen elämän kanssa. Ehkä hän joku päivä osaa asettua aloilleen ja elää tasapainoisen aikuisen tavoin, ken tietää?

Energisyydestä ja hölmöydestä huolimatta, hyväntahtoisempaa ihmistä saa hakea.


ULKONÄKÖ:
Face claim: Troye Sivan
Kuvat:
https://i.pinimg.com/564x/ff/48/f1/ff48f19b8f44d0be16acb7ff8ac6ea78.jpg
https://66.media.tumblr.com/3783e0b7d94bd12be2def7df11816203/tumblr_oal k4n8Mbo1uf39qno1_500.gif
https://i.pinimg.com/564x/49/b2/a4/49b2a4054ff1 9e75c877f8d39b20974e.jpg
https://i.pinimg.com/564x/a0/b3/fc/a0b3fc106c8c 01f6993bad060bf08e27.jpg

Kuvaus:
Joshua on lyhyehkö, 168cm pitkä hintelä sinisilmäinen nuori mies, jolla tuntuu olevan ainainen pilke silmäkulmassaan. Suorat ruskeat hiukset hän yleensä kihartaa tai peittää pipolla. Joshua ei ole ulkonäkönsä suhteen niin kauhean tarkka, mutta tykkää kyllä laittaa hiuksiaan. Vaikka Joshuaa on pienen kokonsa takia myös pilkattu kukkakepiksi ja pulkannaruksi, näin pari mainitakseni, ei se tunnu hänelle itselleen olevan mikään ongelma. Salilla käymiset sun muut urheilulliset harrastukset joista hän olisi voinut lihasmassaa hakea, eivät Joshuaa koskaan kiinnostaneet, ainoastaan tanssiminen oli kouluaikoina hänen mieleen. Teini-iän edetessä tanssiharrastus kuitenkin jäi, mutta yleensä Joshuan tulee kuitenkin lähes tulkoon päivittäin pyörähdeltyä musiikin tahdissa tavalla tai toisella.

Rento pukeutumistyyli on Joshuan mieleen, yleensä päältä löytyy säästä riippuen college- tai t-paita, farkut ja tennarit. Paria kokoa liian iso farkkutakki kuuluu myös hänen lempiasusteisiinsa.


MENNEISYYS:
Joshua on asunut koko ikänsä Northburyssä, ihan tavallisessa keskiluokkaisessa perheessä johon kuuluvat hänen lisäkseen vanhemmat sekä isoveljensä Jared. Perheellä on omakotitalo parin kilometrin päässä Nortburyn keskustasta, jossa vanhemmat asuvat edelleen. Lapsuus ja nuoruus Joshualla oli peri tavallinen, mitä nyt teini-iän kynnyksellä omaa identiteettiään etsivä pienikokoinen poika joutui helposti kiusaajien silmätikuksi. Aina Joshua kuitenkin jonkun kaverin itselleen löysi, eikä hän ikinä täysin yksin jäänyt.

Joshua oli pienempänäkin vilkasluontoinen, ja olisi kokoajan ollut menemässä ja touhuamassa jotakin. Sen takia perheen äiti patistikin poikaansa harrastusten pariin, jota kautta Joshua innostui tanssimisesta. Vaikka pojan tanssiharrastus keräsikin ivallisia katseita ja kommentteja kiusaajilta, oli harrastus hänelle kuitenkin rakas, eikä Joshua siitä kiusaamisen takia luopunut. Hän onkin aina päämäärätietoisesti tehnyt asioita jotka häntä itseään kiinnostavat ja innostavat. Tanssiharrastus kuitenkin jäi, kun perheen äiti jäi työttömäksi eikä raha enää riittänyt kurssimaksuihin.

High schoolin jälkeen suurin osa lähti muualle opiskelemaan, Joshua itse päätyi kuitenkin keskivertojen arvosanojensa kanssa lähimpään collegeen opiskelemaan luonnontietä pääaineenaan. Hän koki suurta tarvetta itsenäistyä high schoolin jälkeen, ja muuttikin pian opiskelujen alettua Northburyn keskustaan pieneen yksiöön, ja aloitti opiskelujen ohella tekemään osa-aikaisesti töitä keskustan pikaruokaravintolassa rahoittaakseen asumis- ja opiskelukulunsa.


MUUT TIEDOT:
- Maailmanrauha ja vihreät arvot ovat sydäntä lähellä
- Julkkisidoli Ed Sheeran
- Eläinrakas, omistaa kanin nimeltä Eddie (joka on nimetty Ed Sheeranin mukaan)
- Joshuan vanhempien Todd-mopsi on silloin tällöin pojalla hoidossa
- Homoseksuaali


LYHYT KUVAUS:
Ainainen pilke silmäkulmassa kulkeva opiskelijapoika, jonka avoimuus ja uteliaisuus johdattelee erilaisiin tilanteisiin, halusipa hän sitä tai ei. Seikkailunhaluinen, hyväntahtoinen ja välillä turhankin naiivi mitä tulee ihmissuhteisiin, joissa hyväntahtoisuus on vain toispuoleista.

Vastaus:

✔ Lomake hyväksytty 25.02.2019

Nimi: Cualacino

12.01.2019 23:35
nimi: Thaddeus Walter Hamilton “Thatch”
syntymäpäivä: 26.6., 37-vuotias
sukupuoli: mies
siviilisääty: sinkku
pelaaja: Cualacino

luonne:
Ensivaikutelmalta Thatch ei ole mikään sosiaalisin ihminen. Hän ei ole määritelmän mukaisesti ujo, sillä vaikka hänen puheensa takkuaakin, ei hän ole erityisemmin epävarman oloinen. Puhevialla toki on vaikutusta siihen, kuinka paljon hän puhuu. Yksinkertaisesti Thaddeus ei vaan pidä vieraille puhumisesta.

Kun Thatch on seurassa, jossa tuntee olonsa mukavaksi, puhuu hän hieman enemmän, vaikkakaan hänestä ei silti saa kovinkaan paljoa irti. Porukassa jutteleminen ei ole Thatchin vahvuuksia, sillä tuo on tottunut nuorena jyrätyksi tulemiseen sanoessaan jotakin. Tuo vanha tapa ei ole poistunut edes vuosien saatossa. Tämän tähden Thaddeus pääseekin parhaimmilleen kahden kesken jonkun kanssa. Varsinkin jos toinen osapuoli on kärsivällinen ja hyvä kuuntelemaan, Thatchin laaja sanavarasto ja älykkyys pääsevät näkyville. Hän on noissa tilanteissa usein kannustavainen ja jopa runopuheinen, mitä harvemmin tapahtuu kun hän ajautuu vapaamuotoiseen keskusteluun puolituttujen kanssa. Tuon lisäsi ainoa tilanne, jolloin Thatch kehtaa puhua paljon vaadittua enempää on silloin, kun hän toimii puolestapuhujana asialle, jonka hän uskoo oikeudenmukaiseksi.

Thatchin oikeudenmukaiduuden taju on vahva, eikä hän voi koskaan niin sanotusti ummistaa silmiään vääryyttä kohdatessa. Kun tilanne sitä vaatii, Thaddeus on aivan päinvastainen siitä, mitä hän arkitilanteissa on. Vahva ja päättäväinen luonto puolustaa heikompia aivan viimeiseen asti. Tämän takia Thaddeus on ajautunut useampaan tappeluun kuin kehtaa myöntääkään. Esimerkiksi kerran hän on saanut puukosta kylkeen puututtuaan erääseen amatööriryöstöön pimeällä kadulla. Tämänkaltaiset vastoinkäymisetkään eivät tosin ole saaneet Thatchia lopettamaan huolehtimista.

Vaikka Thaddeus uskoo ihmisten hyväntahtoisuuteen, hyväuskoinen hän ei kuitenkaan ole. Hänelle valehteleminen on vaikeaa, sillä miehellä on lähes luonnottoman hyvät kyvyt nähdä toisten bluffin läpi. On täysin eri asia, tahtooko Thatch uskoa olevansa oikeassa. Mies nimittäin välttelee parhaansa mukaan vaikeita tilanteita, minkä tähden hän saattaa uskotella itselleen kaiken olevan kunnossa, mikäli totuus satuttaisi jotakuta pahasti.

Toinen ominaisuus, joka Thaddeuksella on uskomattoman hyvä, on hänen kärsivällisyytensä. Hän on henkilö, joka melkein voisi katsoa maalin kuivumista jos häntä siihen käskettäisiin. Jos asiat eivät mene putkeen useammallakaan yrityskerralla, Thaddeus ei lannistu, vaan mies yrittää uudelleen tyynenä ja rauhallisena. Thaddeus hermostuu epäonnistuessaan lähes ainoastaan silloin, jos asia on sellainen, joka hänen pitäisi hallita hyvin, kuten kirjoittaminen. Myös kiire saa Thatchin hermot kireälle, jolloin pienikin takaisku saa hänen mielenrauhansa järkkymään. Hermostuessaan Thaddeus tosin on miltei yhtä rauhallinen kuin aina, eikä tukala olotila paista miehen ulkomuodosta juuri koskaan.

Thaddeus on kuin onkin taipuvainen stressiin, ja hänellä oli etenkin nuorena paha tapa lykätä tekemättömiä asioita niin pitkälle kuin mahdollista, ja ahdistua sitten viimesillä mahdollisilla hetkillä työn määrän tähden. Onnekseen Thatch on oppinut tuosta tavasta suurimmilta osilta eroon, vaikka hän yhä vältteleekin tiettyjen asioiden tekemistä viimeiseen asti. Työhön liittyvät asiat hän on tosin onnekseen oppinut hoitamaan ajoissa.

Aikatauluista Thaddeus tosin ei ole koskaan ollut hyvä pitämään kiinni. Hän on hajamielinen haaveilija, mikä hälventää hänen ajantajuaan aika ajoin. Vaikka töissä hän onkin täsmällinen, silloin tällöin jättäen aamupalan syömättä tai hampaat pesemättä ollakseen ajoissa, muista tapaamisajoista hän on hyvin usein myöhässä. Jos on sopinut Thaddeuksen kanssa tapaavansa hänet tasalta tietyssä paikassa, voi sinne ilmestyä kaksikymmentä minuuttia myöhemmin, minkä lisäksi Thatchia saattaa silti joutua odottamaan. Thatch ei yritä loukata ketään tällä tavallaan, ja hän on pyrkinyt jopa opettelemaan täsmällisemmäksi, mutta mikään ei tunnu opettavan hänelle hyvää ajantajua.

Onnekseen Thatch viettää aikaa mieluummin kotonaan kirjojensa parissa kuin ihmisiä nähden. Paras tapa viettää lauantai-ilta on teekupin kanssa sohvannurkassa kirja kädessä, tai kenties kirjoituspöydän ääressä läppärin kirjoitusohjelma auki. Thaddeus kirjoittaakin paljon, sillä pienestä pitäen kirjallisuus on ollut tärkeimpiä asioita Thaddeuksen elämässä.

Täysi erakko Thatch ei kuitenkaan ole, ja luonnollisesti häneltä löytyy muutamia ystäviä. Heidän seurassaan Thatch on ystävällinen ja yllättävän rento. Mieheen voi myös luottaa missä tahansa asiassa, sillä hän ei turhia juoruile tai aiheuta draamaa. Thaddeus onkin siis hyvä vaihtoehto olkapääksi, jolle itkeä. Hän on hyvä kuuntelija, joka kykenee antamaan niin neuvoja kuin lohduttavia sanoja. Miehen puoleen kääntyminen on helppoa, sillä auttavainen Thaddeus on helposti lähestyttävä ja kuuntelee muiden ongelmia mielellään. Häneen onkin siis hyvä ottaa yhteyttä jos kokee vaikkapa sydänsuruja.

Sydänsuruista puheen ollen romanttiset suhteet ovat Thatch kohdalla menneet metsiin. Hänellä on ollut muutama vakavasti otettava suhde, mutta lähes kaikki niistä ovat kaatuneet ajallaan syystä tai toisesta. Kumppanina Thaddeus on todella hellä ja romanttinen, mutta kenties kompastuskivenä toimii hänen yksitoikkoisuutensa tai kotihiirimäinen luonto. Vaikka haaveet omasta perheestä ovat olleet yhtenä tärkeänä asiana Thatchin elämässä, hän on osittain jo heittänyt pyyhkeen kehään ja keskittyykin nykyään pikemminkin omaan elämäänsä kuin kumppaninmetsästykseen.

Thaddeus onkin yllättävän kunnianhimoinen. Vaikka usein hiljaisen miehen ei välttämättä uskoisi haluavan elämässään mainetta ja kunniaa, yrittää Thaddeus silti päättäväisesti lyödä läpi kirjailijana opettajan uran ohella. Hän ei kuitenkaan uskalla ryhtyä täysipäiväiseksi kirjailijaksi siinä pelossa, ettei hän tee sillä tarpeeksi rahaa, mikä johtaa siihen, ettei Thaddeus voi koskaan panostaa kirjoittamiseen tarpeeksi.

Vaikka haaveet ovat jääneet hieman taka-alalle, on Thaddeus silti tyytyväinen omaan elämäänsä. Hän ei siis kadu mitään elämässään, ja vaikka ajoittain hän on aavistuksen yksinäinen, ei hän löydä muuta valittamisen aihetta tilanteestaan.

ulkonäkö:
face claim: Tom Hiddleston
kuva: https://i.imgur.com/kdveNVa.jpg

Thatch on ruumiinrakenteeltaan kapeamman puoleinen, mutta siitä huolimatta omaa vahvan raamin antavat leveät hartiat, minkä lisäksi häntä on siunattu reilulla määrällä pituutta. 188-senttinen mies tuntuu olevan pelkkää raajaa, jopa siroja sormia myöten. Hän ei siis ole mikään lihaksikas komistus, vaan hän näyttää pitkine jalkoineen enemmänkin hujoppimaiselta, vaikkei hän siitä huolimatta mikään kuivan kesän orava ole.

Thatchin iho on hyvin vaalea, ja tämän tähden se onkin hyvin herkkä palamaan. Päivetys tarttuu kyllä miehen iholle, mutta siitä ei koskaan tule kaunista, tasaista rusketusta, sillä punertava sävy alkaa kuultamaan päivetyksen alta hyvinkin nopeasti. Muuten Thaddeuksen iho on kovinkin virheetön. Luomet, joita Thaddeuksen kehosta löytyy, ovat pieniä, eikä sen suurempia näppyjä näy miltei missään. Juonteet ovat kuitenkin tehneet tietään Thaddeuksen kasvoille, ja etenkin hymyileminen on jättänyt jälkensä.

Thaddeuksen korkea otsa rajautuu sivuilta reilusti korkeammalle nousevaan hiusrajaan. Luonnollisesti kasvojen pohjaa luo otsan lisäksi myös leuka. Terävien leukaperien muodostama linja on yhtä kapea kuin otsa, ja siitä vahva, aavistuksen sisään kaartuva leukalinja kapenee jokseenkin ulkonevaan leukaan. Nämä piirteet yhdessä kuopalle painuvien poskien ja korkeiden poskipäiden kanssa rakentavat Thaddeuksen kasvoille vahvan pohjan.

Katsoessa Thaddeuksen kasvoihin, on pakko todeta, että Thaddeuksen silmät ovat yksi hänen vahvimmista piirteistä. Jäänsiniset silmät ovat kirkkaat ja eloisat, huolimatta raskaista silmäluomista ja siitä, että miehen silmäkuopat ovat syvemmästä päästä. Tätä vaikutelmaa luovat korkeat poskipäät, hallitseva nenänvarsi sekä hieman otsasta ulkonevat kulmakarvat. Siitä huolimatta, että Thatchin silmät uppoavat syvemmälle hänen kalloonsa, ne ovat avoimet ja valoisat. Tätä auttaa se, että Thatchin ripset eivät ole kovinkaan tummat, mutta toisaalta ne ovat tarpeeksi näkyvät välttääkseen kaljun vaikutelman. Thatchin silmien kautta pystyy näkemään miehen koko tunneskaalan, vaikka hän yrittäisikin piilotella aatteitaan maailmalta. Etenkin Thaddeuksen hymyillessä hänen silmänsä ovat ilmeikkäät, sillä silmistä paistavan tuikkeen lisäksi silmänurkkiin ilmestyy herkästi näkyvät naururypyt.

Silmien eleitä korostamassa on luonnollisesti kulmakarvat. Vaikka Thaddeuksen paksummanpuoleiset, punertavan ruskeat kulmat jäävätkin usein silmälasikehysten taakse piiloon, nekin ovat suuri osa miehen ilmeskaalaa. Kulmakarvat saattavat kivuta hämmästyksen myötä korkeallekin, muodostaen korkeaan otsaan vaakaryppyjä sitä mukaa mitä pidemmälle ne nousevat, tai sitten ne voivat painua alas epäuskoa tukemaan, luoden muutaman pystyrypyn välilleen.

Hieman kulmakarvalinjan alapuolella Thaddeuksen nenänvarsi painuu kuopalle. Tästä painaumasta lähtien nenänvarsi laskee suorana loivassa kulmassa, mikä tuo Thatchin nenälle kiitettävästi kokoa. Tämän kuitenkin korvaa se, että miehen nenänpää on kovin terävä ja siro, minkä lisäksi edestä katsottuna miehen nenä on yllättävänkin kapea. Hänen nenänvartensa nimittäin ei ole millään muotoa korkeuden puolesta pitkä, eikä nenä ole sierainten kohdalta leveä. Voisi siis sanoa, että Thaddeuksen nenän piirteet ovat suoralinjaisia ja teräviä, vaikkakin siitä huolimatta jopa siroja.

Nenänpielistä alaspäin kulkevat uurteet ovat jopa levossa kovin vahvat, korostaen entisestään Thaddeuksen poskipäiden terävyyttä. Uurteet syvenevät entisestään kun hänen kapeille huulilleen ilmestyy hymy. Tämä ilmiö on usein nähtävissä miehen kasvoilla, sillä suun ympäryksen juonteet vahvenevat sekä pienen, suupielet nostattavan vienon hymyn että ienhymyä lähentelevän, valkeat hampaat paljastavan hymyn kohdalla.

Hymy ei kuitenkaan ole jatkuvasti kenenkään kasvoilla, eikä Thaddeus todellakaan ole poikkeus. Neutraalina miehen suu on kovinkin suora, minkä lisäksi hänen huulensa ovat todella kapeat. Etenkin ylähuuli on lähes olematon, eikä amorinkaarta ole näkyvillä lainkaan.

Thaddeus ei ole ahkerin pitämään partakarvoitustaan kurissa, joten miehen leukaa peittää usein sänki. Hänen hiuksensa ovat leikattu sivuilta lyhyemmiksi, ja päällä olevat pidemmät hiukset taipuvat kiharoiksi. Noiden väritys on tummanpuoleinen

menneisyys:
Thaddeus syntyi kauniina kesäpäivänä Englannissa Lontoon liepeillä asuvalle pariskunnalle. Ennen Thaddeusta parilla oli jo vuotta vanhempi poika, Chadwick, joka oli syntynyt tammikuussa 1980. Pojat eivät ehtineet kasvaa kovinkaan isoiksi ennen kuin veljekset saivat vielä yhden joukkoonsa. Noihin aikoihin kolmevuotias Thaddeus oli innokas auttamaan äitiään kotona, vaikka tosin aiheutti enemmän siivoa kuin oikeasti oli hyödyksi. Kodin ulkopuolella Thaddeus tosin oli äärettömän ujo ja hiljainen. Tämä laitettiin vain sen piikkiin, että hän oli niin pieni ja kasvaisi rohkeammaksi kunhan vuodet kuluisivat. Tämä tosin osoittautui aivan vääräksi uskoksi.

Hiljaisuutensa tähden Thaddeus ei koskaan ollut erityisen suosittu ihminen. Pienenä hän kärsi monista ongelmista, kuten selektiivisestä mutismista,lamaannuttavasta sosiaalisesta jännittämisestä ja änkyttämisestä, joista jälkimmäisin on pysynyt Thatchin mukana aikuisikään asti. Sekä päiväkodissa että läpi koko hänen kouluaikansa häntä kiusattiin, joskus rankemmin, joskus huomaamattomammin. Thatchilla oli vuosien kuluessa vain muutamia ystäviä, eikä noista läheskään kaikki saaneet Thaddeusta avautumaan. Aika ajoin Thaddeuksella ei ollut edes muutamaa tuttavaakaan, mutta silloin hän tukeutui kirjallisuuteen.

Thaddeus oli pienestä pitäen aina innostunut kirjoista. Hänen äitinsä, kirjallisuudesta kiinnostuneena kirjastonhoitajana, luki pojilleen pienestä pitäen. Thaddeus oli pojista kuitenkin ainoa, jonka into kirjallisuuteen säilyi vielä sen jälkeen, kun hän itse oppi lukemaan. Kirjat olivatkin Thaddeukselle ystäviä, jotka eivät koskaan pettäneet tai hylänneet.

Thatch haaveili pitkään kirjailijan urasta. Nuoresta pojasta lähtien hän tahtoi kirjoittaa tarinoita työkseen, mutta mitä vanhemmaksi Thaddeus kasvoi, sen kaukaisemmalta tuo unelma alkoi tuntumaan. Hän ei tahtonut elää köyhänä taiteilijana, joten tuo urahaave kuopattiin ajallaan. Pikku hiljaa, sosiaalisen jännittämisen ja ujouden kuluessa lievemmiksi, Thaddeus alkoi olemaan varmempi siitä, että hänestä tulisi luokanopettaja. Kun jatko-opinnoista päätettiin, Thaddeukselle valinta oli helppo. Vaikka hän ei loistanut matemaattisissa aineissa, hän oli silti hoitanut koulunsa hyvin ja pääsi opiskelemaan haluamaansa paikkaan.

Thaddeuksen tasainen menestys koulun puolella jatkui, vaikkakin kaikki muu jäikin taka-alalle koulun vaatiessa yhä enemmän. Hänen oli vaikea tasapainotella töiden, itsestään ja omasta kodistaan huolehtimisen sekä koulun väillä. Hänen elämässään kuitenkin sattui odottamaton käänne. Samana vuonna kun Thaddeus täytti kaksikymmentä vuotta, hänestä tuli yllättäen setä. Thatchin päihdeongelmainen ja sekoilemaan taipuva isoveli oli onnistunut saamaan lapsen hyvinkin nuoressa iässä. Sen tähden, että Thaddeuksen auttamisen halu oli vahva jo nuoresta pitäen, Thaddeus auttoi poissaolevan veljensä vaimoa, pitämään huolta pienestä tytöstä naisen käydessä töissä. Hän omistautui auttamaan kaksikkoa ja ajan kuluessa Thatchin ja Aubreyn välille kehittyi todella läheinen suhde. Thaddeus oli tytölle enemmän isän kaltainen kuin Chadwick oli koskaan ollut. Ymmärrettäväähän se oli, sillä Thaddeus oli lempeä ja huolehtivainen, siinä missä tytön isä ei ollut lähes koskaan paikalla.

Thaddeuksen veli heräsi todellisuuteen vasta vuosia myöhemmin. Aubrey oli kasvanut jo kymmenvuotiaaksi, ja se, mikä sai Chadwickin silmät auki, oli se fakta, että Aubrey piti selkeästi enemmän Thaddeuksesta kuin omasta isästään. Chadwick kimpaantui tästä, päättäen ryhdistäytyä. Thaddeus ei enää saanut tavata veljentytärtään, mikäli se Chadwickista oli kiinni. Herkkä nuorimies taipui vanhemman veljensä tahtoon, mutta pelkäsi samalla Aubreyn tulevaisuuden puolesta. Tytöstä oli tullut todella tärkeä Thaddeukselle, ja rehellisesti sanoen hän ei luottanut veljeensä siitä huolimatta, että tuo oli vakuutellut pääsevänsä eroon huumeista. Thaddeus jäi kuitenkin täysin pimentoon veljentyttärensä suhteen, sillä välit Chadiin menivät täysin poikki.

Thatch oli jäänyt Englantiin miltei pelkästään Aubreyn ja tuon äidin tähden. Aikaisemmin hän oli tahtonut nähdä maailmaa, eikä hänellä ollut enää mitään syytä, jonka tähden jäädä Lontooseen. Thaddeus oli ehtinyt jo valmistumaan ja tekemään muutaman vuoden töitä. Siispä mikään ei estänyt Thaddeusta lähtemästä. Hän suuntasi Yhdysvaltoihin kesällä 2012.

Thaddeus etsi pitkään paikkaansa uudessa maassa. Hän oli hieman epävarma hakiessaan työpaikkoja, eikä moni pitänyt änkyttävää ja suhteellisen kokematonta brittiä parhaana vaihtoehtoa opettamaan amerikkalaisia lapsia. Thaddeus kuitenkin pärjäsi, vaikka ei saanutkaan heti tasaista tulonlähdettä. Hän ei ole koskaan katunut muuttoa lainkaan, sillä hän sai kuitenkin rakennettua oman elämänsä Yhdysvalloissa alun hankaluuksista huolimatta. Lopulta Thaddeus löysi vakituisen opettajanpaikan Northburyn ala-asteelta. Thatch pääsi Yhdysvalloissa myös lähemmäs omaa perhettä kuin koskaan, mutta kuten aikaisemmatkin suhteet, myös tämäkin kaatui vastoinkäymisiin.

Thaddeus löysi pitkäaikaisimman kumppaninsa asuttuaan vähän päälle vuoden Yhdysvalloissa. Kun eräs Thatchin ystävän uusi puoliso oli ilmoittanut, että Thaddeus olisi täydellinen ehdokas hänen kumppania etsivälle ystävälle, Thaddeus ei ollut asiasta kovinkaan innostunut. Hän oli kokenut jo muutamat ystävien järjestämät treffit, eikä niiden lopputulos ollut koskaan onnistunut. Thatch kuitenkin saatiin suostuteltua tapaamaan tämä hehkutettu nainen, ja yllättäen Thaddeus ja Jeannette tulivatkin hyvin toimeen. Kaksikko päätti tavata uudelleen, ja pian ensimmäisen tapaamisen kipinä oli kasvanut suuremmaksi liekiksi.

Kahdeksan kuukauden seurustelun jälkeen Thatch ja Jen muuttivat asumaan yhteen. Onnea ja autuutta kesti yllättävän kauan, muutamista pienistä erimielisyyksistä huolimatta. Nainen ei koskaan käyttänyt Thaddeuksen alistuvaista luonnetta hyväkseen, vaan pikemminkin opetti miehen sanomaan oman mielipiteensä heitä koskeviin asioihin. He olivat pintapuolisesti täydellisiä toisilleen, ja luonnollisesti pari kihlautui ajallaan, kolmen vuoden yhdessäolon jälkeen. Häitä suunniteltiin seuraavalle keväälle, eikä niitä siirtänyt edes jonkinasteisena yllätyksenä tullut raskaus.

Pari meni naimisiin maaliskuussa ja siitä eteenpäin heidän elämänsä jatkui tasaisena muutaman kuukauden verran. Lapsen tuloon valmistauduttiin ajallaan. Pilvilinnoista rysähdettiin kuitenkin lujaa vauhtia suoraan maan kamaralle. Parin esikoistyttö syntyi vakavasti kehitysvammaisena ja kuoli parin viikon ikäisenä. Tämä raskas kokemus sai sekä Thatchin että Jenin vetäytymään omiin kuoriinsa, mikä repi heidän parisuhteensa rikki. Heistä tuli etäisiä toisilleen, eikä kestänyt montaakaan kuukautta kun kaksikko päätti hakea avioeroa. Kenties tuo oli hätäinen päätös, eivätkä he olleet tarpeeksi sinnikkäitä. Todellisuudessa eroa siivitti myös Jenin syyllisyydentuskat ja epävarmuus. Nainen ei nimittäin tiennyt lainkaan oliko lapsi ollut Thaddeuksen vai muutaman kuukauden aikaisen syrjähypyn. Lapsi oli kuin olikin ollut miehen, jonka kanssa Jen oli Thaddeusta pettänyt. Tämä fakta jäi kuitenkin Janelle epäselväksi, eikä Thaddeuskaan koskaan saanut tietää naisen pettäneen häntä. Thaddeus kuitenkin muutti pois parin yhteisestä kodista ja asettautui itse asumaan pieneen kerrostaloasuntoon. Siellä mies on asunut vuoden 2017 syksystä lähtien.

muuta:
- kärsii ajoittaisista stressin laukaisemista migreeneistä
- astma diagnosoitu teini-iässä ja siitä lähtien ollut hoidossa, ei aiheuta yleensä mitään suurempia ongelmia, mutta Thatch välttelee silti esimerkiksi kovin pölyisiä paikkoja
- puhuu brittiaksentilla
- änkyttää

lyhyt kuvaus:
Kohtelias, vaikka jokseenkin hiljainen Thaddeus on niin kunnollinen kansalainen, että häntä voisi jopa luonnehtia tylsäksi. Hänen tasapaksu persoonansa ei herätä kovinkaan paljon huomiota, ja änkytyksellään mies saa osakseen lähinnä sääliä. Tämän tähden moni ei vaivaudu tutustumaan kiharapäähän sen syvällisemmin - ei sillä, että he menettäisivätkään paljoa tuon päätöksen seurauksena.

Vastaus:

✔ Lomake hyväksytty 13.01.2019

Nimi: Riitasielu

12.01.2019 20:13
Perustiedot:

Nimi: Dominic Dunnberg
Ikä: 21
Syntymäpäivä: 5.12
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Sinkku
Pelaaja: Riitasielu

Lyhyt kuvaus:

Synkkä sielu, joka puhkuu itsevarmuutta sanoessaan, ettei kehenkään pidä luottaa, rakastua tai tottua. Ja silti tekee sen. Arvaamaton, ristiriitainen ja hukassa kaiken paitsi puhelahjojen kanssa.


Luonnekuvaus:

Dominic Dunnbergin nimi on varmasti tuttu lähes jokaiselle opiskelijalle, joka pitää edes himpun verran kirjaa muista ihmisistä koulun piireissä. Mies on vuorenvarmasti jokaisissa bileissä ainakin pyörähtämässä ja toteamassa ääneen, miten hän ei ole koskaan ymmärtänyt kaiken sen oksennuksen, darran ja epätoivoisten ihmisten yhtälöä. Koska sellainenhan hän ei omien sanojensa mukaan ole, vaikka totuus puhuukin aivan muuta.

Dominic sanoo mitä sylki suuhun tuo, muotoilee lauseet vain kuulostamaan fiiniltä hienoine termeineen - jos vain mahdollista, ja vakuuttaa ihmiset siitä, että hän tietää mistä puhuu. Hän on arvaamaton niin mielipiteissään kuin tekemisissäänkin, eivätkä lupaukset välttämättä pidä mikäli jotain mielenkiintoisempaa ilmaantuu tilalle. Dominic on toki sosiaalinen, mutta ei juuri tutustu kehenkään syvemmin, vaikka antaa toisen osapuolen niin ymmärtää. Hän enemmänkin rakastaa ihmisten tuomaa hyväksyntää ja tunnetta, että hän on jotakin. Myrkyllisten ja suorien sanojen taakse piiloutuu erittäin haavoittuvainen ja yksinäinen ihminen, joka tekee suuren työmäärän pitääkseen kulissinsa pystyssä.

Dominicille tärkeintä on huomio. Hän ympäröi itsensä ihmisillä, joiden haluaisi ihailevan tätä, ja joita hän mahdollisesti salaa ihailee jonkin taidon tai luonteenpiirteen vuoksi. Onko Dominic sitten täysin tunteeton kylmä paskiainen? No ei oikeastaan. Hän rakastuu omalla tavallaan jokaiseen, joka osoittaa hänelle hyväksyntää, mutta ei tahdo muiden sitä näkevän, eikä hyväksy omia aitoja tunteitaan.

Ehkä suurin pelko tälle on jätetyksi tuleminen tai arvottomaksi leimautuminen. Oli sitten kyse ystävästä, parisuhteesta, tai vaikka siitä, että joku ajattelee hänen olevan toivoton tapaus jossakin asiassa. Hän asettaa monesti täysin utopistisia tavoitteita, eikä kestä epäonnistumisia. Henkinen paine purkautuu lopulta katoamistemppuina, jolloin mies käyttäytyy täysin itselleen epätyypillisesti ja jättäytyy pois luennoilta, eikä ilmoita itsestään.

Voisi kysyä miten kukaan voisi pitää Dominicista? Etenkin mahdollisen ystävyyssuhteen alussa Dominic on melko mukavaa seuraa, ja saa ihmiset tuntemaan itsensä hyväksi. Hän keskustelee niin sanotuista tärkeistä asioista kuten maailmanmenosta, uutisista, jopa politiikasta, käyttäytyy kuin mikäkin hyviin maneereihin koulittu aatelinen, mutta vähitellen jaksamus näytelmän tieltä pettää. Toinen osapuoli saattaakin alkaa huomata piirteitä, jotka eivät vastaakaan sitä kuvaa minkä Dominic on antanut. On ihan mahdollista, että tämä itse vetää päänsä täyteen juuri sen jälkeen, kun on kritisoinut muitten epäsivistynyttä juomista, tai käyttäytyä lähes itsetuhoisuuteen saakka mikäli tärkeä ihminen vaikuttaa siltä, ettei enää kaipaa Dominicin seuraa, vaikka naureskeleekin jos joku muu tulee kertomaan miten kaipaa vaikkapa exäänsä. Tämä kaikki tapahtuu tietysti mahdollisimman salaa muilta.

Dominic on siis ihminen, joka on mukava kaikille, jotka ovat mukavia hänelle - aina siihen asti, että menet liian lähelle ja alat luottaa tähän, tai kerrot henkilökohtaisia asioitasi tälle. Juorukello hän ei ole, mutta nauttii, kun saa tietää ihmisten yksityisiä asioita ja näinä hetkinä voi jopa normaalin liioitellun rehellisyytensä sijasta sanoa mitä ajattelee toisen haluavan kuulla. Hän on hyvä kuuntelija, mutta todellista välittämistä hänen toiminnastaan ei voi sanoa näkyvän eikä muiden kertomien herkkien aiheiden käyttäminen näitä vastaan ole täysin mahdoton ajatus, vaikkei se ihme kyllä hyvältä miehestä tunnukaan. Kun hän puhuu itsestään, hän saattaa puhua lähes kenestä tahansa tai päinvastoin. Moni voisi sanoa, että sillä hetkellä kun luuli viimein tuntevansa nuoren miehen lähes kokonaan, oli melko varmaa, että tapahtui jotain mikä sai heidät tajuamaan etteivät he oikeastaan tunteneet Dominicia lainkaan.

Ne, jotka ovat jollain tapaa päässeet perille Dominicin todellisesta haavoittuvuudesta ovat mitä todennäköisemmin tämän mustalla listalla. Hän on anteeksiantamaton niitä kohtaan, jotka kokevat uhkaksi, mutta jopa pelottava miellyttävä niille, joiden seuran hän kokee itselleen hyväksi. Todellisen rakkauden mahdollisuutta hän kyseenalaistaa, mutta on jossain päänsä sopukoissa kateellinen niille naiiveille, jotka estoitta välittävät, antavat aikaansa ja heittäytyvät ihmissuhteisiin.

Dominic ei tarkoituksella kellekään (paitsi vihamiehilleen) pahaa halua, mutta jostain syystä tämän käsitys ihmissuhteista on hyvin vääristynyt. Hän ikään kuin luo aina vain uusia persoonia miellyttääkseen muita, ja kompensoi hyvin haurasta minäkuvaansa yrittämällä asettautua muiden yläpuolelle ja elämällä kuin jokin tärkeäkin henkilö. Aitoa naurua tai tunteita hänestä onkin vaikea saada irti, mutta tämän oma huumorintaju on varsin synkkä. Hän saattaa puhua hyvin vakavista aiheista, mutta yhtäkkiä heittääkin siitä vitsiä.

Ulkonäkö:

Face claim: Dane Dehaan
Kuva: https://thumbs.gfycat.com/BouncyCreamyIguana-size_restricted.gif
Kuva: https://66.media.tumblr.com/cd719651882b909114bc1ee0f632d544/tumblr_oth7zad THB1vi2qo2o1_500.gif
Kuva: https://66.media.tumblr.com/9e4260cd215e7e46c3732e713c8fb643/tumblr_oru13t9 WXK1sjezeoo1_500.gif

Dominic ei ole mitenkään puhuttelevan erikoisen näköinen, mutta tämän mukanaan tuoma olemus, jota auraksikin voisi kutsua, on yleensä se, joka saa ihmiset kääntämään päätään. Kiltti naapurinpoika -look häviää tuossa tuokiossa, kun tämä alkaa puhua hitaalla, ja hiukan nuhaisen karhean kuuloisella äänellään, jossa on melkein aina ripaus ivaa. Tämän pistävän sininen katse lisää purevuutta olemukseen, vaikka katse on monesti väsynyt kuopalla olevien silmänalusten vuoksi. Tämä johtunee huonon unirytmin lisäksi siitä, ettei miehellä ole juuri ylimääräistä rasvaa kasvoissaan.

Dominic on 175cm pitkä, mutta näyttää ehkä pidemmältä sen vuoksi, että käyttää leikkauksiltaan etenkin pitkän mallisia takkeja, jotka tekevät hänestäkin pidemmän näköisen. Muutoin kauluspaidat ja suorat housut ovat yleinen näky miehen hoikahkon kehon yllä. Päälle saattaa eksyä myös nahkatakki tai ohuita villapaitoja, jos ne ovat herran mieleisiä merkkejä. Dominic harrastaa liikuntaa sen verran mitä paikasta toiseen kävely vaatii, mutta hän on normaalipainon rajoissa.

Hiukset ovat likaisen vaaleat ja miehen hiukan kulmakarvojen yläpuolelle laskeutuvat otsahiukset ovat yleensä joko aseteltuna toiselle puolelle otsaa, tai pyyhkäistynä kokonaan pois kasvojen tieltä. Kasvot ovat jokseenkin sydämen malliset, ja kapenevat leukaa kohti, kun taas poskipäitä ei juuri näe. Nenä on suhteellisen korkea, muttei järin terävä. Nenällä ja poskilla voi myös nähdä hentoja pisamia etenkin kesäisin, ja mies palaakin helposti auringossa. Ylähuulen amorinkaari on erottuva, kuten urakin huulen yläpuolella.

Dominicin ilmeet ovat hienovaraisia, mutta nauraessaan kasvoille muodostuu naururyppyjä niin silmien kuin suunkin ympärille. Tällä on varsin veikeä hymy silloin, kun erehtyy hymyilemään ja silloin, kun mies todella nauraa, voi nähdä suorat hampaat. Tällöin myös miehen normaalisti vain heikosti näkyvät silmäluomet tulevat paremmin esiin.

Menneisyys:

Dominic syntyi Minnesotan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa Rochesterissa. Vaikka Rochester kaupunkina povataan hyväksi paikaksi asua ja varttua, ei tämä pitänyt paikkaansa Dominicin kohdalla. Hän syntyi hyvin vanhoilliselle nuorelle parille, joka ei missään nimessä voinut kuvitella pitävänsä lasta, koska tämähän tarkoittaisi niin omien kuin sukujensakin maineen menetystä. Tämä on ainoastaan ainoa asia, joka hänelle vanhemmistaan kerrottiin, sillä hän päätyi heti syntymän jälkeen orpokotiin. Tuuria kuitenkin oli, että Dominic pääsi pian uuteen perheeseen Rochesterin alueella, joka halusi tarjota hänelle kodin. Orpokodin ja hyljeksityksi tulemisen tunteen jättämät jäljet ovat kuitenkin edelleen miehen mielessä. Hän ei esimerkiksi suhtaudu kovin suopeasti uskontoihin vanhempiensa vuoksi, ja kantaa näille kaunaa yhä edelleen.

Biologisista sisaruksista Dominicilla ei ole tietoa, mutta tämä itse epäilee, että nykyisin hänen vanhemmillaan on oikein mukava idyllinen perhe jossain rauhallisella omakotitaloalueella parin lapsen kera, jossa he leikkivät ettei häntä ole koskaan ollutkaan olemassa. Dominic ei ole yrittänyt etsiä vanhempiaan sen koommin, eikä ole varma tuleeko koskaan etsimään. Adoptioperheessä puolestaan ei ole ollut muita lapsia Dominicin lisäksi, mutta perheen koiran kanssa hän tuli hyvin juttuun. Adoptiovanhemmat päivittelevätkin miten sulkeututta poikaa ei varmaan koskaan oltaisi saatu puhumaankaan ilman sitä. Nyttemmin koira on jo menehtynyt.

Valmistuttuaan high schoolista, Dominic päätti lähteä opiskelemaan kirjallisuutta ja näyttelemistä - ylipäätänsä taideaineita. Vaihtoehtoja riitti julkisista aina yksityiskouluihin asti, mutta lopulta päätyi Northburya lähimpään kouluun. Northburyyn hän muutti maisemien, sekä halpojen asumiskustannuksen vuoksi. Hän hankki myös osa-aikaisen työn paikallisesta kirjakaupasta. Historiansa aikana Dominicilla on ollut tekemisissä virkavallan kanssa. Ahdistuksen käydessä pahimmaksi on häntä kuskattu poliisiautossa takaisin kotiin, etsitty partioiden kera, ja jouduttu taltuttamaan tienpintaan, kun tämä ei ole rauhoittunut. Pilvenpoltto alkoi toimia harrastuksena myös muutettuaan adoptiovanhempiensa luota omilleen.


Muut tiedot:

- Asuu solukämpässä kahden muun opiskelijan kanssa opiskelijakorttelikkona tunnetulla alueella, ei juuri ole tekemisissä kämppisten kanssa, mutta tulevat toimeen sen vähän ajan mitä ovat yhdessä.

- Kuuntelee lähinnä klassista musiikkia tai muutoin hyvin vanhaa musiikki, ehkä vaikuttaakseen jotenkin sivistyneemmältä, tai sitten hän vain todella pitää siitä, kuka tietää.

- Kulkee yleensä kävellen, mutta hänellä on myös autonrotisko käytössä, mutta piheytensä vuoksi yrittää säästää bensakuluissa.

- Biseksuaali


Vastaus:

✔ Lomake hyväksytty 13.01.2019

©2019 ɴᴏʀᴛʜʙᴜʀʏ ʀᴘɢ - suntuubi.com