Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lomake

lomakkeen ohjeet

  • Hahmon nimi Vähintään etunimi ja sukunimi. Toinen nimi etu- ja sukunimen väliin, muut nimet (esim. lempinimi) sukunimen jälkeen.
  • Syntymäpäivä Päivämäärä eli päivä ja kuukausi. Ei syntymävuotta! Syntymäpäivän jälkeen ilmoitetaan ikä.
  • Sukupuoli Mies, nainen vai muunsukupuolinen.
  • Siviilisääty Sinkku vai varattu, naimaton vai naimisissa, eronnut vai leski.
  • Pelaaja Oma nimimerkkisi, jolla liikut sivustolla. Nimimerkin voi vaihtaa myöhemmin, jos haluaa, mutta useammalla ei saa liikkua samaan aikaan.
  • Pidemmät tiedot eli luonnekuvaus, ulkonäkö ja menneisyys Pidempiin tietoihin vähintään 5 virkkeen pituiset kuvaukset. Ulkonäköön voi halutessaan liittää mahdollisen faceclaimin ja/tai linkittää kuvia.
  • Muut tiedot Listaa ranskalaisittainviivoin nippelitietoa ja muita tietoja hahmosta, esim. ammatti ja seksuaalinensuuntautuminen.
  • Lyhyt kuvaus Kirjoita 2-3 virkkeen pituinen tiivistetty kuvaus hahmosta.

hahmolomake

 [ Kirjoita ]

Nimi: Naatti

17.01.2019 01:12
Hahmon nimi: Joshua Wingfield
Syntymäpäivä: 7.8., 20v.
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Sinkku
Pelaaja: Naatti

LUONNEKUVAUS:
Joshua on menevä, avoin ja naiivikin persoona. Häntä pidetään joissakin piireissä varsin lahopäänä, joka kertoo omia asioitaan sen kummemmin miettimättä kenelle niistä avautuu. Joidenkin mielestä liiankin huoleton nuorukainen ajautuu huolettomuutensa, uteliaisuutensa ja avoimuutensa takia helposti kommelluksiin joihin hänen olisi parempi olla joutumatta, pienet vastoinkäymiset eivät tätä kuitenkaan tunnu juuri hetkauttavan. Päinvastoin Joshua nauttiikiin satunnaisiin seikkailuihin joutumisesta, ja pieni jännitys elämässä tekee hänen mielestään siitä elämisen arvoista.

Sosiaalisen nuorukaisen haasteena on ollut löytää saman henkisiä ihmisiä ympärilleen pieneltä paikkakunnalta. Uteliaana ja rohkeana hän tutustuu uusiin ihmisiin yleensä melko vaivattomasti, mutta niistä on harvemmin kehkeytynyt mitään sen syvempää. Erilaiset ihmiset ovat aina vetäneet Joshuaa puoleensa, kuitenkaan kaikista ihmissuhteenluomisyrityksistä ei ole pelkkää hyvääkään seurannut, ja etenkin nuorempana hyväntahtoista Joshuaa oli erittäin helppo käyttää hyväkseen. Nämä kokemukset ovat saaneet hänet hieman varovaisemmaksi uusien ihmisten parissa, vaikkakin hän kokee että jokaiselle ihmiselle tulisi antaa mahdollisuus. Toisille ehkä useampikin. Tällä hän tarkoittanee myös hieman itseään.

Näennäisesti itsevarmalla ja huolettomalla Joshuallakin on heikot hetkensä, eikä hänenkään itsevarmuus täysin vankalla pohjalla ole johtuen monista pettymysten kokemuksista ihmissuhteissa, joille hän on antanut liikaa.

Joshuassa on myös haaveilijaa, sikäli kun hän menoiltaan haaveilla edes ehtii. Hänen elämäntavoitteisiinsa kuuluu muun muassa kaksi lasta ja kultainennoutaja. Ylipäätään idyllinen perhe-elämä on hänen tulevaisuuden haaveensa ollut jo jonkin aikaa, mikä on ristiriidassa pojan tämän hetkisen seikkailunhakuisen elämän kanssa. Ehkä hän joku päivä osaa asettua aloilleen ja elää tasapainoisen aikuisen tavoin, ken tietää?

Energisyydestä ja hölmöydestä huolimatta, hyväntahtoisempaa ihmistä saa hakea.


ULKONÄKÖ:
Face claim: Troye Sivan
Kuvat:
https://i.pinimg.com/564x/ff/48/f1/ff48f19b8f44d0be16acb7ff8ac6ea78.jpg
https://66.media.tumblr.com/3783e0b7d94bd12be2def7df11816203/tumblr_oal k4n8Mbo1uf39qno1_500.gif
https://i.pinimg.com/564x/49/b2/a4/49b2a4054ff1 9e75c877f8d39b20974e.jpg
https://i.pinimg.com/564x/a0/b3/fc/a0b3fc106c8c 01f6993bad060bf08e27.jpg

Kuvaus:
Joshua on lyhyehkö, 168cm pitkä hintelä sinisilmäinen nuori mies, jolla tuntuu olevan ainainen pilke silmäkulmassaan. Suorat ruskeat hiukset hän yleensä kihartaa tai peittää pipolla. Joshua ei ole ulkonäkönsä suhteen niin kauhean tarkka, mutta tykkää kyllä laittaa hiuksiaan. Vaikka Joshuaa on pienen kokonsa takia myös pilkattu kukkakepiksi ja pulkannaruksi, näin pari mainitakseni, ei se tunnu hänelle itselleen olevan mikään ongelma. Salilla käymiset sun muut urheilulliset harrastukset joista hän olisi voinut lihasmassaa hakea, eivät Joshuaa koskaan kiinnostaneet, ainoastaan tanssiminen oli kouluaikoina hänen mieleen. Teini-iän edetessä tanssiharrastus kuitenkin jäi, mutta yleensä Joshuan tulee kuitenkin lähes tulkoon päivittäin pyörähdeltyä musiikin tahdissa tavalla tai toisella.

Rento pukeutumistyyli on Joshuan mieleen, yleensä päältä löytyy säästä riippuen college- tai t-paita, farkut ja tennarit. Paria kokoa liian iso farkkutakki kuuluu myös hänen lempiasusteisiinsa.


MENNEISYYS:
Joshua on asunut koko ikänsä Northburyssä, ihan tavallisessa keskiluokkaisessa perheessä johon kuuluvat hänen lisäkseen vanhemmat sekä isoveljensä Jared. Perheellä on omakotitalo parin kilometrin päässä Nortburyn keskustasta, jossa vanhemmat asuvat edelleen. Lapsuus ja nuoruus Joshualla oli peri tavallinen, mitä nyt teini-iän kynnyksellä omaa identiteettiään etsivä pienikokoinen poika joutui helposti kiusaajien silmätikuksi. Aina Joshua kuitenkin jonkun kaverin itselleen löysi, eikä hän ikinä täysin yksin jäänyt.

Joshua oli pienempänäkin vilkasluontoinen, ja olisi kokoajan ollut menemässä ja touhuamassa jotakin. Sen takia perheen äiti patistikin poikaansa harrastusten pariin, jota kautta Joshua innostui tanssimisesta. Vaikka pojan tanssiharrastus keräsikin ivallisia katseita ja kommentteja kiusaajilta, oli harrastus hänelle kuitenkin rakas, eikä Joshua siitä kiusaamisen takia luopunut. Hän onkin aina päämäärätietoisesti tehnyt asioita jotka häntä itseään kiinnostavat ja innostavat. Tanssiharrastus kuitenkin jäi, kun perheen äiti jäi työttömäksi eikä raha enää riittänyt kurssimaksuihin.

High schoolin jälkeen suurin osa lähti muualle opiskelemaan, Joshua itse päätyi kuitenkin keskivertojen arvosanojensa kanssa lähimpään collegeen opiskelemaan luonnontietä pääaineenaan. Hän koki suurta tarvetta itsenäistyä high schoolin jälkeen, ja muuttikin pian opiskelujen alettua Northburyn keskustaan pieneen yksiöön, ja aloitti opiskelujen ohella tekemään osa-aikaisesti töitä keskustan pikaruokaravintolassa rahoittaakseen asumis- ja opiskelukulunsa.


MUUT TIEDOT:
- Maailmanrauha ja vihreät arvot ovat sydäntä lähellä
- Julkkisidoli Ed Sheeran
- Eläinrakas, omistaa kanin nimeltä Eddie (joka on nimetty Ed Sheeranin mukaan)
- Joshuan vanhempien Todd-mopsi on silloin tällöin pojalla hoidossa
- Homoseksuaali


LYHYT KUVAUS:
Ainainen pilke silmäkulmassa kulkeva opiskelijapoika, jonka avoimuus ja uteliaisuus johdattelee erilaisiin tilanteisiin, halusipa hän sitä tai ei. Seikkailunhaluinen, hyväntahtoinen ja välillä turhankin naiivi mitä tulee ihmissuhteisiin, joissa hyväntahtoisuus on vain toispuoleista.

Nimi: Cualacino

12.01.2019 23:35
nimi: Thaddeus Walter Hamilton “Thatch”
syntymäpäivä: 26.6., 37-vuotias
sukupuoli: mies
siviilisääty: sinkku
pelaaja: Cualacino

luonne:
Ensivaikutelmalta Thatch ei ole mikään sosiaalisin ihminen. Hän ei ole määritelmän mukaisesti ujo, sillä vaikka hänen puheensa takkuaakin, ei hän ole erityisemmin epävarman oloinen. Puhevialla toki on vaikutusta siihen, kuinka paljon hän puhuu. Yksinkertaisesti Thaddeus ei vaan pidä vieraille puhumisesta.

Kun Thatch on seurassa, jossa tuntee olonsa mukavaksi, puhuu hän hieman enemmän, vaikkakaan hänestä ei silti saa kovinkaan paljoa irti. Porukassa jutteleminen ei ole Thatchin vahvuuksia, sillä tuo on tottunut nuorena jyrätyksi tulemiseen sanoessaan jotakin. Tuo vanha tapa ei ole poistunut edes vuosien saatossa. Tämän tähden Thaddeus pääseekin parhaimmilleen kahden kesken jonkun kanssa. Varsinkin jos toinen osapuoli on kärsivällinen ja hyvä kuuntelemaan, Thatchin laaja sanavarasto ja älykkyys pääsevät näkyville. Hän on noissa tilanteissa usein kannustavainen ja jopa runopuheinen, mitä harvemmin tapahtuu kun hän ajautuu vapaamuotoiseen keskusteluun puolituttujen kanssa. Tuon lisäsi ainoa tilanne, jolloin Thatch kehtaa puhua paljon vaadittua enempää on silloin, kun hän toimii puolestapuhujana asialle, jonka hän uskoo oikeudenmukaiseksi.

Thatchin oikeudenmukaiduuden taju on vahva, eikä hän voi koskaan niin sanotusti ummistaa silmiään vääryyttä kohdatessa. Kun tilanne sitä vaatii, Thaddeus on aivan päinvastainen siitä, mitä hän arkitilanteissa on. Vahva ja päättäväinen luonto puolustaa heikompia aivan viimeiseen asti. Tämän takia Thaddeus on ajautunut useampaan tappeluun kuin kehtaa myöntääkään. Esimerkiksi kerran hän on saanut puukosta kylkeen puututtuaan erääseen amatööriryöstöön pimeällä kadulla. Tämänkaltaiset vastoinkäymisetkään eivät tosin ole saaneet Thatchia lopettamaan huolehtimista.

Vaikka Thaddeus uskoo ihmisten hyväntahtoisuuteen, hyväuskoinen hän ei kuitenkaan ole. Hänelle valehteleminen on vaikeaa, sillä miehellä on lähes luonnottoman hyvät kyvyt nähdä toisten bluffin läpi. On täysin eri asia, tahtooko Thatch uskoa olevansa oikeassa. Mies nimittäin välttelee parhaansa mukaan vaikeita tilanteita, minkä tähden hän saattaa uskotella itselleen kaiken olevan kunnossa, mikäli totuus satuttaisi jotakuta pahasti.

Toinen ominaisuus, joka Thaddeuksella on uskomattoman hyvä, on hänen kärsivällisyytensä. Hän on henkilö, joka melkein voisi katsoa maalin kuivumista jos häntä siihen käskettäisiin. Jos asiat eivät mene putkeen useammallakaan yrityskerralla, Thaddeus ei lannistu, vaan mies yrittää uudelleen tyynenä ja rauhallisena. Thaddeus hermostuu epäonnistuessaan lähes ainoastaan silloin, jos asia on sellainen, joka hänen pitäisi hallita hyvin, kuten kirjoittaminen. Myös kiire saa Thatchin hermot kireälle, jolloin pienikin takaisku saa hänen mielenrauhansa järkkymään. Hermostuessaan Thaddeus tosin on miltei yhtä rauhallinen kuin aina, eikä tukala olotila paista miehen ulkomuodosta juuri koskaan.

Thaddeus on kuin onkin taipuvainen stressiin, ja hänellä oli etenkin nuorena paha tapa lykätä tekemättömiä asioita niin pitkälle kuin mahdollista, ja ahdistua sitten viimesillä mahdollisilla hetkillä työn määrän tähden. Onnekseen Thatch on oppinut tuosta tavasta suurimmilta osilta eroon, vaikka hän yhä vältteleekin tiettyjen asioiden tekemistä viimeiseen asti. Työhön liittyvät asiat hän on tosin onnekseen oppinut hoitamaan ajoissa.

Aikatauluista Thaddeus tosin ei ole koskaan ollut hyvä pitämään kiinni. Hän on hajamielinen haaveilija, mikä hälventää hänen ajantajuaan aika ajoin. Vaikka töissä hän onkin täsmällinen, silloin tällöin jättäen aamupalan syömättä tai hampaat pesemättä ollakseen ajoissa, muista tapaamisajoista hän on hyvin usein myöhässä. Jos on sopinut Thaddeuksen kanssa tapaavansa hänet tasalta tietyssä paikassa, voi sinne ilmestyä kaksikymmentä minuuttia myöhemmin, minkä lisäksi Thatchia saattaa silti joutua odottamaan. Thatch ei yritä loukata ketään tällä tavallaan, ja hän on pyrkinyt jopa opettelemaan täsmällisemmäksi, mutta mikään ei tunnu opettavan hänelle hyvää ajantajua.

Onnekseen Thatch viettää aikaa mieluummin kotonaan kirjojensa parissa kuin ihmisiä nähden. Paras tapa viettää lauantai-ilta on teekupin kanssa sohvannurkassa kirja kädessä, tai kenties kirjoituspöydän ääressä läppärin kirjoitusohjelma auki. Thaddeus kirjoittaakin paljon, sillä pienestä pitäen kirjallisuus on ollut tärkeimpiä asioita Thaddeuksen elämässä.

Täysi erakko Thatch ei kuitenkaan ole, ja luonnollisesti häneltä löytyy muutamia ystäviä. Heidän seurassaan Thatch on ystävällinen ja yllättävän rento. Mieheen voi myös luottaa missä tahansa asiassa, sillä hän ei turhia juoruile tai aiheuta draamaa. Thaddeus onkin siis hyvä vaihtoehto olkapääksi, jolle itkeä. Hän on hyvä kuuntelija, joka kykenee antamaan niin neuvoja kuin lohduttavia sanoja. Miehen puoleen kääntyminen on helppoa, sillä auttavainen Thaddeus on helposti lähestyttävä ja kuuntelee muiden ongelmia mielellään. Häneen onkin siis hyvä ottaa yhteyttä jos kokee vaikkapa sydänsuruja.

Sydänsuruista puheen ollen romanttiset suhteet ovat Thatch kohdalla menneet metsiin. Hänellä on ollut muutama vakavasti otettava suhde, mutta lähes kaikki niistä ovat kaatuneet ajallaan syystä tai toisesta. Kumppanina Thaddeus on todella hellä ja romanttinen, mutta kenties kompastuskivenä toimii hänen yksitoikkoisuutensa tai kotihiirimäinen luonto. Vaikka haaveet omasta perheestä ovat olleet yhtenä tärkeänä asiana Thatchin elämässä, hän on osittain jo heittänyt pyyhkeen kehään ja keskittyykin nykyään pikemminkin omaan elämäänsä kuin kumppaninmetsästykseen.

Thaddeus onkin yllättävän kunnianhimoinen. Vaikka usein hiljaisen miehen ei välttämättä uskoisi haluavan elämässään mainetta ja kunniaa, yrittää Thaddeus silti päättäväisesti lyödä läpi kirjailijana opettajan uran ohella. Hän ei kuitenkaan uskalla ryhtyä täysipäiväiseksi kirjailijaksi siinä pelossa, ettei hän tee sillä tarpeeksi rahaa, mikä johtaa siihen, ettei Thaddeus voi koskaan panostaa kirjoittamiseen tarpeeksi.

Vaikka haaveet ovat jääneet hieman taka-alalle, on Thaddeus silti tyytyväinen omaan elämäänsä. Hän ei siis kadu mitään elämässään, ja vaikka ajoittain hän on aavistuksen yksinäinen, ei hän löydä muuta valittamisen aihetta tilanteestaan.

ulkonäkö:
face claim: Tom Hiddleston
kuva: https://i.imgur.com/kdveNVa.jpg

Thatch on ruumiinrakenteeltaan kapeamman puoleinen, mutta siitä huolimatta omaa vahvan raamin antavat leveät hartiat, minkä lisäksi häntä on siunattu reilulla määrällä pituutta. 188-senttinen mies tuntuu olevan pelkkää raajaa, jopa siroja sormia myöten. Hän ei siis ole mikään lihaksikas komistus, vaan hän näyttää pitkine jalkoineen enemmänkin hujoppimaiselta, vaikkei hän siitä huolimatta mikään kuivan kesän orava ole.

Thatchin iho on hyvin vaalea, ja tämän tähden se onkin hyvin herkkä palamaan. Päivetys tarttuu kyllä miehen iholle, mutta siitä ei koskaan tule kaunista, tasaista rusketusta, sillä punertava sävy alkaa kuultamaan päivetyksen alta hyvinkin nopeasti. Muuten Thaddeuksen iho on kovinkin virheetön. Luomet, joita Thaddeuksen kehosta löytyy, ovat pieniä, eikä sen suurempia näppyjä näy miltei missään. Juonteet ovat kuitenkin tehneet tietään Thaddeuksen kasvoille, ja etenkin hymyileminen on jättänyt jälkensä.

Thaddeuksen korkea otsa rajautuu sivuilta reilusti korkeammalle nousevaan hiusrajaan. Luonnollisesti kasvojen pohjaa luo otsan lisäksi myös leuka. Terävien leukaperien muodostama linja on yhtä kapea kuin otsa, ja siitä vahva, aavistuksen sisään kaartuva leukalinja kapenee jokseenkin ulkonevaan leukaan. Nämä piirteet yhdessä kuopalle painuvien poskien ja korkeiden poskipäiden kanssa rakentavat Thaddeuksen kasvoille vahvan pohjan.

Katsoessa Thaddeuksen kasvoihin, on pakko todeta, että Thaddeuksen silmät ovat yksi hänen vahvimmista piirteistä. Jäänsiniset silmät ovat kirkkaat ja eloisat, huolimatta raskaista silmäluomista ja siitä, että miehen silmäkuopat ovat syvemmästä päästä. Tätä vaikutelmaa luovat korkeat poskipäät, hallitseva nenänvarsi sekä hieman otsasta ulkonevat kulmakarvat. Siitä huolimatta, että Thatchin silmät uppoavat syvemmälle hänen kalloonsa, ne ovat avoimet ja valoisat. Tätä auttaa se, että Thatchin ripset eivät ole kovinkaan tummat, mutta toisaalta ne ovat tarpeeksi näkyvät välttääkseen kaljun vaikutelman. Thatchin silmien kautta pystyy näkemään miehen koko tunneskaalan, vaikka hän yrittäisikin piilotella aatteitaan maailmalta. Etenkin Thaddeuksen hymyillessä hänen silmänsä ovat ilmeikkäät, sillä silmistä paistavan tuikkeen lisäksi silmänurkkiin ilmestyy herkästi näkyvät naururypyt.

Silmien eleitä korostamassa on luonnollisesti kulmakarvat. Vaikka Thaddeuksen paksummanpuoleiset, punertavan ruskeat kulmat jäävätkin usein silmälasikehysten taakse piiloon, nekin ovat suuri osa miehen ilmeskaalaa. Kulmakarvat saattavat kivuta hämmästyksen myötä korkeallekin, muodostaen korkeaan otsaan vaakaryppyjä sitä mukaa mitä pidemmälle ne nousevat, tai sitten ne voivat painua alas epäuskoa tukemaan, luoden muutaman pystyrypyn välilleen.

Hieman kulmakarvalinjan alapuolella Thaddeuksen nenänvarsi painuu kuopalle. Tästä painaumasta lähtien nenänvarsi laskee suorana loivassa kulmassa, mikä tuo Thatchin nenälle kiitettävästi kokoa. Tämän kuitenkin korvaa se, että miehen nenänpää on kovin terävä ja siro, minkä lisäksi edestä katsottuna miehen nenä on yllättävänkin kapea. Hänen nenänvartensa nimittäin ei ole millään muotoa korkeuden puolesta pitkä, eikä nenä ole sierainten kohdalta leveä. Voisi siis sanoa, että Thaddeuksen nenän piirteet ovat suoralinjaisia ja teräviä, vaikkakin siitä huolimatta jopa siroja.

Nenänpielistä alaspäin kulkevat uurteet ovat jopa levossa kovin vahvat, korostaen entisestään Thaddeuksen poskipäiden terävyyttä. Uurteet syvenevät entisestään kun hänen kapeille huulilleen ilmestyy hymy. Tämä ilmiö on usein nähtävissä miehen kasvoilla, sillä suun ympäryksen juonteet vahvenevat sekä pienen, suupielet nostattavan vienon hymyn että ienhymyä lähentelevän, valkeat hampaat paljastavan hymyn kohdalla.

Hymy ei kuitenkaan ole jatkuvasti kenenkään kasvoilla, eikä Thaddeus todellakaan ole poikkeus. Neutraalina miehen suu on kovinkin suora, minkä lisäksi hänen huulensa ovat todella kapeat. Etenkin ylähuuli on lähes olematon, eikä amorinkaarta ole näkyvillä lainkaan.

Thaddeus ei ole ahkerin pitämään partakarvoitustaan kurissa, joten miehen leukaa peittää usein sänki. Hänen hiuksensa ovat leikattu sivuilta lyhyemmiksi, ja päällä olevat pidemmät hiukset taipuvat kiharoiksi. Noiden väritys on tummanpuoleinen

menneisyys:
Thaddeus syntyi kauniina kesäpäivänä Englannissa Lontoon liepeillä asuvalle pariskunnalle. Ennen Thaddeusta parilla oli jo vuotta vanhempi poika, Chadwick, joka oli syntynyt tammikuussa 1980. Pojat eivät ehtineet kasvaa kovinkaan isoiksi ennen kuin veljekset saivat vielä yhden joukkoonsa. Noihin aikoihin kolmevuotias Thaddeus oli innokas auttamaan äitiään kotona, vaikka tosin aiheutti enemmän siivoa kuin oikeasti oli hyödyksi. Kodin ulkopuolella Thaddeus tosin oli äärettömän ujo ja hiljainen. Tämä laitettiin vain sen piikkiin, että hän oli niin pieni ja kasvaisi rohkeammaksi kunhan vuodet kuluisivat. Tämä tosin osoittautui aivan vääräksi uskoksi.

Hiljaisuutensa tähden Thaddeus ei koskaan ollut erityisen suosittu ihminen. Pienenä hän kärsi monista ongelmista, kuten selektiivisestä mutismista,lamaannuttavasta sosiaalisesta jännittämisestä ja änkyttämisestä, joista jälkimmäisin on pysynyt Thatchin mukana aikuisikään asti. Sekä päiväkodissa että läpi koko hänen kouluaikansa häntä kiusattiin, joskus rankemmin, joskus huomaamattomammin. Thatchilla oli vuosien kuluessa vain muutamia ystäviä, eikä noista läheskään kaikki saaneet Thaddeusta avautumaan. Aika ajoin Thaddeuksella ei ollut edes muutamaa tuttavaakaan, mutta silloin hän tukeutui kirjallisuuteen.

Thaddeus oli pienestä pitäen aina innostunut kirjoista. Hänen äitinsä, kirjallisuudesta kiinnostuneena kirjastonhoitajana, luki pojilleen pienestä pitäen. Thaddeus oli pojista kuitenkin ainoa, jonka into kirjallisuuteen säilyi vielä sen jälkeen, kun hän itse oppi lukemaan. Kirjat olivatkin Thaddeukselle ystäviä, jotka eivät koskaan pettäneet tai hylänneet.

Thatch haaveili pitkään kirjailijan urasta. Nuoresta pojasta lähtien hän tahtoi kirjoittaa tarinoita työkseen, mutta mitä vanhemmaksi Thaddeus kasvoi, sen kaukaisemmalta tuo unelma alkoi tuntumaan. Hän ei tahtonut elää köyhänä taiteilijana, joten tuo urahaave kuopattiin ajallaan. Pikku hiljaa, sosiaalisen jännittämisen ja ujouden kuluessa lievemmiksi, Thaddeus alkoi olemaan varmempi siitä, että hänestä tulisi luokanopettaja. Kun jatko-opinnoista päätettiin, Thaddeukselle valinta oli helppo. Vaikka hän ei loistanut matemaattisissa aineissa, hän oli silti hoitanut koulunsa hyvin ja pääsi opiskelemaan haluamaansa paikkaan.

Thaddeuksen tasainen menestys koulun puolella jatkui, vaikkakin kaikki muu jäikin taka-alalle koulun vaatiessa yhä enemmän. Hänen oli vaikea tasapainotella töiden, itsestään ja omasta kodistaan huolehtimisen sekä koulun väillä. Hänen elämässään kuitenkin sattui odottamaton käänne. Samana vuonna kun Thaddeus täytti kaksikymmentä vuotta, hänestä tuli yllättäen setä. Thatchin päihdeongelmainen ja sekoilemaan taipuva isoveli oli onnistunut saamaan lapsen hyvinkin nuoressa iässä. Sen tähden, että Thaddeuksen auttamisen halu oli vahva jo nuoresta pitäen, Thaddeus auttoi poissaolevan veljensä vaimoa, pitämään huolta pienestä tytöstä naisen käydessä töissä. Hän omistautui auttamaan kaksikkoa ja ajan kuluessa Thatchin ja Aubreyn välille kehittyi todella läheinen suhde. Thaddeus oli tytölle enemmän isän kaltainen kuin Chadwick oli koskaan ollut. Ymmärrettäväähän se oli, sillä Thaddeus oli lempeä ja huolehtivainen, siinä missä tytön isä ei ollut lähes koskaan paikalla.

Thaddeuksen veli heräsi todellisuuteen vasta vuosia myöhemmin. Aubrey oli kasvanut jo kymmenvuotiaaksi, ja se, mikä sai Chadwickin silmät auki, oli se fakta, että Aubrey piti selkeästi enemmän Thaddeuksesta kuin omasta isästään. Chadwick kimpaantui tästä, päättäen ryhdistäytyä. Thaddeus ei enää saanut tavata veljentytärtään, mikäli se Chadwickista oli kiinni. Herkkä nuorimies taipui vanhemman veljensä tahtoon, mutta pelkäsi samalla Aubreyn tulevaisuuden puolesta. Tytöstä oli tullut todella tärkeä Thaddeukselle, ja rehellisesti sanoen hän ei luottanut veljeensä siitä huolimatta, että tuo oli vakuutellut pääsevänsä eroon huumeista. Thaddeus jäi kuitenkin täysin pimentoon veljentyttärensä suhteen, sillä välit Chadiin menivät täysin poikki.

Thatch oli jäänyt Englantiin miltei pelkästään Aubreyn ja tuon äidin tähden. Aikaisemmin hän oli tahtonut nähdä maailmaa, eikä hänellä ollut enää mitään syytä, jonka tähden jäädä Lontooseen. Thaddeus oli ehtinyt jo valmistumaan ja tekemään muutaman vuoden töitä. Siispä mikään ei estänyt Thaddeusta lähtemästä. Hän suuntasi Yhdysvaltoihin kesällä 2012.

Thaddeus etsi pitkään paikkaansa uudessa maassa. Hän oli hieman epävarma hakiessaan työpaikkoja, eikä moni pitänyt änkyttävää ja suhteellisen kokematonta brittiä parhaana vaihtoehtoa opettamaan amerikkalaisia lapsia. Thaddeus kuitenkin pärjäsi, vaikka ei saanutkaan heti tasaista tulonlähdettä. Hän ei ole koskaan katunut muuttoa lainkaan, sillä hän sai kuitenkin rakennettua oman elämänsä Yhdysvalloissa alun hankaluuksista huolimatta. Lopulta Thaddeus löysi vakituisen opettajanpaikan Northburyn ala-asteelta. Thatch pääsi Yhdysvalloissa myös lähemmäs omaa perhettä kuin koskaan, mutta kuten aikaisemmatkin suhteet, myös tämäkin kaatui vastoinkäymisiin.

Thaddeus löysi pitkäaikaisimman kumppaninsa asuttuaan vähän päälle vuoden Yhdysvalloissa. Kun eräs Thatchin ystävän uusi puoliso oli ilmoittanut, että Thaddeus olisi täydellinen ehdokas hänen kumppania etsivälle ystävälle, Thaddeus ei ollut asiasta kovinkaan innostunut. Hän oli kokenut jo muutamat ystävien järjestämät treffit, eikä niiden lopputulos ollut koskaan onnistunut. Thatch kuitenkin saatiin suostuteltua tapaamaan tämä hehkutettu nainen, ja yllättäen Thaddeus ja Jeannette tulivatkin hyvin toimeen. Kaksikko päätti tavata uudelleen, ja pian ensimmäisen tapaamisen kipinä oli kasvanut suuremmaksi liekiksi.

Kahdeksan kuukauden seurustelun jälkeen Thatch ja Jen muuttivat asumaan yhteen. Onnea ja autuutta kesti yllättävän kauan, muutamista pienistä erimielisyyksistä huolimatta. Nainen ei koskaan käyttänyt Thaddeuksen alistuvaista luonnetta hyväkseen, vaan pikemminkin opetti miehen sanomaan oman mielipiteensä heitä koskeviin asioihin. He olivat pintapuolisesti täydellisiä toisilleen, ja luonnollisesti pari kihlautui ajallaan, kolmen vuoden yhdessäolon jälkeen. Häitä suunniteltiin seuraavalle keväälle, eikä niitä siirtänyt edes jonkinasteisena yllätyksenä tullut raskaus.

Pari meni naimisiin maaliskuussa ja siitä eteenpäin heidän elämänsä jatkui tasaisena muutaman kuukauden verran. Lapsen tuloon valmistauduttiin ajallaan. Pilvilinnoista rysähdettiin kuitenkin lujaa vauhtia suoraan maan kamaralle. Parin esikoistyttö syntyi vakavasti kehitysvammaisena ja kuoli parin viikon ikäisenä. Tämä raskas kokemus sai sekä Thatchin että Jenin vetäytymään omiin kuoriinsa, mikä repi heidän parisuhteensa rikki. Heistä tuli etäisiä toisilleen, eikä kestänyt montaakaan kuukautta kun kaksikko päätti hakea avioeroa. Kenties tuo oli hätäinen päätös, eivätkä he olleet tarpeeksi sinnikkäitä. Todellisuudessa eroa siivitti myös Jenin syyllisyydentuskat ja epävarmuus. Nainen ei nimittäin tiennyt lainkaan oliko lapsi ollut Thaddeuksen vai muutaman kuukauden aikaisen syrjähypyn. Lapsi oli kuin olikin ollut miehen, jonka kanssa Jen oli Thaddeusta pettänyt. Tämä fakta jäi kuitenkin Janelle epäselväksi, eikä Thaddeuskaan koskaan saanut tietää naisen pettäneen häntä. Thaddeus kuitenkin muutti pois parin yhteisestä kodista ja asettautui itse asumaan pieneen kerrostaloasuntoon. Siellä mies on asunut vuoden 2017 syksystä lähtien.

muuta:
- kärsii ajoittaisista stressin laukaisemista migreeneistä
- astma diagnosoitu teini-iässä ja siitä lähtien ollut hoidossa, ei aiheuta yleensä mitään suurempia ongelmia, mutta Thatch välttelee silti esimerkiksi kovin pölyisiä paikkoja
- puhuu brittiaksentilla
- änkyttää

lyhyt kuvaus:
Kohtelias, vaikka jokseenkin hiljainen Thaddeus on niin kunnollinen kansalainen, että häntä voisi jopa luonnehtia tylsäksi. Hänen tasapaksu persoonansa ei herätä kovinkaan paljon huomiota, ja änkytyksellään mies saa osakseen lähinnä sääliä. Tämän tähden moni ei vaivaudu tutustumaan kiharapäähän sen syvällisemmin - ei sillä, että he menettäisivätkään paljoa tuon päätöksen seurauksena.

Vastaus:

✔ Lomake hyväksytty 13.01.2019

Nimi: Riitasielu

12.01.2019 20:13
Perustiedot:

Nimi: Dominic Dunnberg
Ikä: 21
Syntymäpäivä: 5.12
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Sinkku
Pelaaja: Riitasielu

Lyhyt kuvaus:

Synkkä sielu, joka puhkuu itsevarmuutta sanoessaan, ettei kehenkään pidä luottaa, rakastua tai tottua. Ja silti tekee sen. Arvaamaton, ristiriitainen ja hukassa kaiken paitsi puhelahjojen kanssa.


Luonnekuvaus:

Dominic Dunnbergin nimi on varmasti tuttu lähes jokaiselle opiskelijalle, joka pitää edes himpun verran kirjaa muista ihmisistä koulun piireissä. Mies on vuorenvarmasti jokaisissa bileissä ainakin pyörähtämässä ja toteamassa ääneen, miten hän ei ole koskaan ymmärtänyt kaiken sen oksennuksen, darran ja epätoivoisten ihmisten yhtälöä. Koska sellainenhan hän ei omien sanojensa mukaan ole, vaikka totuus puhuukin aivan muuta.

Dominic sanoo mitä sylki suuhun tuo, muotoilee lauseet vain kuulostamaan fiiniltä hienoine termeineen - jos vain mahdollista, ja vakuuttaa ihmiset siitä, että hän tietää mistä puhuu. Hän on arvaamaton niin mielipiteissään kuin tekemisissäänkin, eivätkä lupaukset välttämättä pidä mikäli jotain mielenkiintoisempaa ilmaantuu tilalle. Dominic on toki sosiaalinen, mutta ei juuri tutustu kehenkään syvemmin, vaikka antaa toisen osapuolen niin ymmärtää. Hän enemmänkin rakastaa ihmisten tuomaa hyväksyntää ja tunnetta, että hän on jotakin. Myrkyllisten ja suorien sanojen taakse piiloutuu erittäin haavoittuvainen ja yksinäinen ihminen, joka tekee suuren työmäärän pitääkseen kulissinsa pystyssä.

Dominicille tärkeintä on huomio. Hän ympäröi itsensä ihmisillä, joiden haluaisi ihailevan tätä, ja joita hän mahdollisesti salaa ihailee jonkin taidon tai luonteenpiirteen vuoksi. Onko Dominic sitten täysin tunteeton kylmä paskiainen? No ei oikeastaan. Hän rakastuu omalla tavallaan jokaiseen, joka osoittaa hänelle hyväksyntää, mutta ei tahdo muiden sitä näkevän, eikä hyväksy omia aitoja tunteitaan.

Ehkä suurin pelko tälle on jätetyksi tuleminen tai arvottomaksi leimautuminen. Oli sitten kyse ystävästä, parisuhteesta, tai vaikka siitä, että joku ajattelee hänen olevan toivoton tapaus jossakin asiassa. Hän asettaa monesti täysin utopistisia tavoitteita, eikä kestä epäonnistumisia. Henkinen paine purkautuu lopulta katoamistemppuina, jolloin mies käyttäytyy täysin itselleen epätyypillisesti ja jättäytyy pois luennoilta, eikä ilmoita itsestään.

Voisi kysyä miten kukaan voisi pitää Dominicista? Etenkin mahdollisen ystävyyssuhteen alussa Dominic on melko mukavaa seuraa, ja saa ihmiset tuntemaan itsensä hyväksi. Hän keskustelee niin sanotuista tärkeistä asioista kuten maailmanmenosta, uutisista, jopa politiikasta, käyttäytyy kuin mikäkin hyviin maneereihin koulittu aatelinen, mutta vähitellen jaksamus näytelmän tieltä pettää. Toinen osapuoli saattaakin alkaa huomata piirteitä, jotka eivät vastaakaan sitä kuvaa minkä Dominic on antanut. On ihan mahdollista, että tämä itse vetää päänsä täyteen juuri sen jälkeen, kun on kritisoinut muitten epäsivistynyttä juomista, tai käyttäytyä lähes itsetuhoisuuteen saakka mikäli tärkeä ihminen vaikuttaa siltä, ettei enää kaipaa Dominicin seuraa, vaikka naureskeleekin jos joku muu tulee kertomaan miten kaipaa vaikkapa exäänsä. Tämä kaikki tapahtuu tietysti mahdollisimman salaa muilta.

Dominic on siis ihminen, joka on mukava kaikille, jotka ovat mukavia hänelle - aina siihen asti, että menet liian lähelle ja alat luottaa tähän, tai kerrot henkilökohtaisia asioitasi tälle. Juorukello hän ei ole, mutta nauttii, kun saa tietää ihmisten yksityisiä asioita ja näinä hetkinä voi jopa normaalin liioitellun rehellisyytensä sijasta sanoa mitä ajattelee toisen haluavan kuulla. Hän on hyvä kuuntelija, mutta todellista välittämistä hänen toiminnastaan ei voi sanoa näkyvän eikä muiden kertomien herkkien aiheiden käyttäminen näitä vastaan ole täysin mahdoton ajatus, vaikkei se ihme kyllä hyvältä miehestä tunnukaan. Kun hän puhuu itsestään, hän saattaa puhua lähes kenestä tahansa tai päinvastoin. Moni voisi sanoa, että sillä hetkellä kun luuli viimein tuntevansa nuoren miehen lähes kokonaan, oli melko varmaa, että tapahtui jotain mikä sai heidät tajuamaan etteivät he oikeastaan tunteneet Dominicia lainkaan.

Ne, jotka ovat jollain tapaa päässeet perille Dominicin todellisesta haavoittuvuudesta ovat mitä todennäköisemmin tämän mustalla listalla. Hän on anteeksiantamaton niitä kohtaan, jotka kokevat uhkaksi, mutta jopa pelottava miellyttävä niille, joiden seuran hän kokee itselleen hyväksi. Todellisen rakkauden mahdollisuutta hän kyseenalaistaa, mutta on jossain päänsä sopukoissa kateellinen niille naiiveille, jotka estoitta välittävät, antavat aikaansa ja heittäytyvät ihmissuhteisiin.

Dominic ei tarkoituksella kellekään (paitsi vihamiehilleen) pahaa halua, mutta jostain syystä tämän käsitys ihmissuhteista on hyvin vääristynyt. Hän ikään kuin luo aina vain uusia persoonia miellyttääkseen muita, ja kompensoi hyvin haurasta minäkuvaansa yrittämällä asettautua muiden yläpuolelle ja elämällä kuin jokin tärkeäkin henkilö. Aitoa naurua tai tunteita hänestä onkin vaikea saada irti, mutta tämän oma huumorintaju on varsin synkkä. Hän saattaa puhua hyvin vakavista aiheista, mutta yhtäkkiä heittääkin siitä vitsiä.

Ulkonäkö:

Face claim: Dane Dehaan
Kuva: https://thumbs.gfycat.com/BouncyCreamyIguana-size_restricted.gif
Kuva: https://66.media.tumblr.com/cd719651882b909114bc1ee0f632d544/tumblr_oth7zad THB1vi2qo2o1_500.gif
Kuva: https://66.media.tumblr.com/9e4260cd215e7e46c3732e713c8fb643/tumblr_oru13t9 WXK1sjezeoo1_500.gif

Dominic ei ole mitenkään puhuttelevan erikoisen näköinen, mutta tämän mukanaan tuoma olemus, jota auraksikin voisi kutsua, on yleensä se, joka saa ihmiset kääntämään päätään. Kiltti naapurinpoika -look häviää tuossa tuokiossa, kun tämä alkaa puhua hitaalla, ja hiukan nuhaisen karhean kuuloisella äänellään, jossa on melkein aina ripaus ivaa. Tämän pistävän sininen katse lisää purevuutta olemukseen, vaikka katse on monesti väsynyt kuopalla olevien silmänalusten vuoksi. Tämä johtunee huonon unirytmin lisäksi siitä, ettei miehellä ole juuri ylimääräistä rasvaa kasvoissaan.

Dominic on 175cm pitkä, mutta näyttää ehkä pidemmältä sen vuoksi, että käyttää leikkauksiltaan etenkin pitkän mallisia takkeja, jotka tekevät hänestäkin pidemmän näköisen. Muutoin kauluspaidat ja suorat housut ovat yleinen näky miehen hoikahkon kehon yllä. Päälle saattaa eksyä myös nahkatakki tai ohuita villapaitoja, jos ne ovat herran mieleisiä merkkejä. Dominic harrastaa liikuntaa sen verran mitä paikasta toiseen kävely vaatii, mutta hän on normaalipainon rajoissa.

Hiukset ovat likaisen vaaleat ja miehen hiukan kulmakarvojen yläpuolelle laskeutuvat otsahiukset ovat yleensä joko aseteltuna toiselle puolelle otsaa, tai pyyhkäistynä kokonaan pois kasvojen tieltä. Kasvot ovat jokseenkin sydämen malliset, ja kapenevat leukaa kohti, kun taas poskipäitä ei juuri näe. Nenä on suhteellisen korkea, muttei järin terävä. Nenällä ja poskilla voi myös nähdä hentoja pisamia etenkin kesäisin, ja mies palaakin helposti auringossa. Ylähuulen amorinkaari on erottuva, kuten urakin huulen yläpuolella.

Dominicin ilmeet ovat hienovaraisia, mutta nauraessaan kasvoille muodostuu naururyppyjä niin silmien kuin suunkin ympärille. Tällä on varsin veikeä hymy silloin, kun erehtyy hymyilemään ja silloin, kun mies todella nauraa, voi nähdä suorat hampaat. Tällöin myös miehen normaalisti vain heikosti näkyvät silmäluomet tulevat paremmin esiin.

Menneisyys:

Dominic syntyi Minnesotan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa Rochesterissa. Vaikka Rochester kaupunkina povataan hyväksi paikaksi asua ja varttua, ei tämä pitänyt paikkaansa Dominicin kohdalla. Hän syntyi hyvin vanhoilliselle nuorelle parille, joka ei missään nimessä voinut kuvitella pitävänsä lasta, koska tämähän tarkoittaisi niin omien kuin sukujensakin maineen menetystä. Tämä on ainoastaan ainoa asia, joka hänelle vanhemmistaan kerrottiin, sillä hän päätyi heti syntymän jälkeen orpokotiin. Tuuria kuitenkin oli, että Dominic pääsi pian uuteen perheeseen Rochesterin alueella, joka halusi tarjota hänelle kodin. Orpokodin ja hyljeksityksi tulemisen tunteen jättämät jäljet ovat kuitenkin edelleen miehen mielessä. Hän ei esimerkiksi suhtaudu kovin suopeasti uskontoihin vanhempiensa vuoksi, ja kantaa näille kaunaa yhä edelleen.

Biologisista sisaruksista Dominicilla ei ole tietoa, mutta tämä itse epäilee, että nykyisin hänen vanhemmillaan on oikein mukava idyllinen perhe jossain rauhallisella omakotitaloalueella parin lapsen kera, jossa he leikkivät ettei häntä ole koskaan ollutkaan olemassa. Dominic ei ole yrittänyt etsiä vanhempiaan sen koommin, eikä ole varma tuleeko koskaan etsimään. Adoptioperheessä puolestaan ei ole ollut muita lapsia Dominicin lisäksi, mutta perheen koiran kanssa hän tuli hyvin juttuun. Adoptiovanhemmat päivittelevätkin miten sulkeututta poikaa ei varmaan koskaan oltaisi saatu puhumaankaan ilman sitä. Nyttemmin koira on jo menehtynyt.

Valmistuttuaan high schoolista, Dominic päätti lähteä opiskelemaan kirjallisuutta ja näyttelemistä - ylipäätänsä taideaineita. Vaihtoehtoja riitti julkisista aina yksityiskouluihin asti, mutta lopulta päätyi Northburya lähimpään kouluun. Northburyyn hän muutti maisemien, sekä halpojen asumiskustannuksen vuoksi. Hän hankki myös osa-aikaisen työn paikallisesta kirjakaupasta. Historiansa aikana Dominicilla on ollut tekemisissä virkavallan kanssa. Ahdistuksen käydessä pahimmaksi on häntä kuskattu poliisiautossa takaisin kotiin, etsitty partioiden kera, ja jouduttu taltuttamaan tienpintaan, kun tämä ei ole rauhoittunut. Pilvenpoltto alkoi toimia harrastuksena myös muutettuaan adoptiovanhempiensa luota omilleen.


Muut tiedot:

- Asuu solukämpässä kahden muun opiskelijan kanssa opiskelijakorttelikkona tunnetulla alueella, ei juuri ole tekemisissä kämppisten kanssa, mutta tulevat toimeen sen vähän ajan mitä ovat yhdessä.

- Kuuntelee lähinnä klassista musiikkia tai muutoin hyvin vanhaa musiikki, ehkä vaikuttaakseen jotenkin sivistyneemmältä, tai sitten hän vain todella pitää siitä, kuka tietää.

- Kulkee yleensä kävellen, mutta hänellä on myös autonrotisko käytössä, mutta piheytensä vuoksi yrittää säästää bensakuluissa.

- Biseksuaali


Vastaus:

✔ Lomake hyväksytty 13.01.2019

Nimi: Trithan

11.01.2019 23:33
Nimi: Terence Lee Pierce
Ikä: 45
Syntymäpäivä: 4.6
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Sinkku
Pelaaja: Trithan

Lyhyt kuvaus:

Northburyssä melko pidetty ja arvostettu apulaisseriffi Pierce saattaa olla vakava ja hiukan hiljainen, mutta tästä hyväsydämisestä miehestä saa varmasti hyvää juttuseuraa tylsäänkin iltaan. Terence on urhoollinen ja oikeudenmukainen myös työnsä ulkopuolella, ja hänen puoleensa voi varmasti kääntyä koska vain.

Luonne:

Terencestä saa melko vaikuttavan ensivaikutelman. Hän on vakavasti otettava, työlleen antautunut mies, jonka sydän on oikeassa paikassa. Terence on pidetty ja arvostettu mies Northburyn alueella, ja hänet tunnetaan luotettavana ja rehellisenä apulaisseriffinä, sillä hän on työskennellyt siinä asemassa pitkään. Mies on kyllä hiukan hiljainen, ja saattaa vaikuttaa jopa hiukan ärtyneeltä jatkuvasti, mutta ehkä ne ovat vain kovan elämän mukana tulleita piirteitä.

Erittäin eläinrakkaana ja hyväsydämisenä ihmisenä Terencellä on melkein paha tapa adoptoida kodittomia tai huonoista tilanteista tulleita eläimiä. Ei ole harvinaista, että joku tulee hänen luokseen kysyäkseen, haluaako Terence hoitaa jonkin hylätyn eläimen kuntoon, ja yleensä hän myös suostuu siihen. Mies on taitava eläinten kanssa, ja osaa käsitellä jopa villieläimiä, ja on hoitanut esimerkiksi orpoja peuranvasojakin aikanaan. Nykyään, kun työ vie niin paljon aikaa hänen elämässään, Terence ei adoptoi enää niin paljon eläimiä, mutta kyllä hän tekee aikaa aina välillä jollekin raasulle.

Seksuaalisuus ja rakkaus on ollut monimutkainen asia Terencelle hänen koko elämänsä ajan. Koska hän kasvoi erittäin uskovaisessa, sekä myös rasistisessa ja ahdasmielisessä ympäristössä, hän on oppinut piilottamaan ja häpeämään tätä puolta itsessään. Terence tietää kyllä olevansa luultavasti bi- tai panseksuaali, mutta yleensä hän ei myönnä sitä edes itselleen. Vaikka mies onkin itse avoin ja suvaitsevainen kaikkien vähemmistöjen suhteen, hänen on jostain syystä hyväksyä tämä asia omalla kohdallaan. No, ehkä jos mies joskus tapaa “sen oikean”, joka sattuu olemaan samaa sukupuolta hänen kanssaan, ehkä Terence yrittää hyväksyä itsensä paremmin.

Lievästi ärtyneestä ja vakavan hiljaisesta miehestä saa kuitenkin miellyttävän juttukaverin. Terence on melko sosiaalinen, vaikka kuitenkin nojaa enemmän introvertin puoleen. Hän nauttii kyllä seurasta, mutta tarvitsee myös aikaa itselleen - tai eläimien seuraan - latautuakseen. Jos Terencen on pakko olla sosiaalinen pitkiä aikoja kerrallaan, hän tuntee jonkin verran sosiaalista väsymystä ja saattaa vaikuttaa normaalia kireämmältä ja yrmeältä, vaikkei sitä tarkottaisikaan.

Työnsä Terence ottaa vakavasti ja vastuuntuntoisesti. Vaikka mies olisikin kunnianhimoinen, haluaa hän edetä hitaasti ja harkiten, sillä eihän sitä koskaan voi tietää, jos on joku joka osaisikin paremmin kuin hän. Hyväsydämisenä ihmisenä Terenceä sattuu nähdä vääryyttä maailmassa, mutta samalla hänen vahva käsityksensä oikeasta ja väärästä ja oikeudenmukaisuudesta ajaa häntä tekemään työnsä antaumuksella ja kunnolla. Terence on rohkea, mutta ei kuitenkaan uhkarohkea, ja hän harkitsee aina kaiken toiminnan tarkasti ennen siihen ryhtymistä. Urhoollisuus ei myöskään jää pelkästään työajalle, eikä mies pelkää auttaa muita tai sekaantua johonkin, jos hän näkee vääryyden tapahtuvan.

Ulkonäkö:

FC: Idris Elba | Kuva: https://i.imgur.com/C2aW8QS.jpg

Terence on suurikokoinen, jykevä mies. Vaikka hän onkin jo keski-ikäinen, on hän vieläkin hyvässä kunnossa fyysisesti, ja sen näkee. Terence on 193 senttimetriä pitkä, ja ruumiinrakenteeltaan lihaksikas ja vahva. Hän on harteikas ja kookas, mutta hänestä näkee ettei hänellä ole kehossaan vain lihaksiakaan, vaan myös jonkin verran muutakin painoa, jota on kertynyt vuosien aikana. Terence ei enää jaksa roikkua kuntosalilla kuten nuorempana, mutta (melko) terveellisten elämäntapojen ja fyysisen ammattinsa takia hän on pitänyt kuntonsa ja lihasmassansa. Vaikka tämä massa onkin jakautunut melko tasapainoisesti Terencen kehossa, on hänen yläruumiinsa jonkin verran suurempi.

Terencen iho on tumma, ja sävyltään se taittuu enemmän lämpimään. Stressaava työ on jättänyt siihen jälkensä, lähinnä syvätkin uurteet kasvoihin. Ikä ja stressi näkyy myös harvoina harmaina hiuksina ja partakarvoina, mutta eipä se hänen komeita piirteitään juurikaan varjosta. Voisi jopa sanoa, että ikääntyminen sopii hänelle. Tietenkin Terencestä näkee, että hänen parhaimmat päivänsä ovat jo mahdollisesti takana, mutta sekin on tietysti mielipideasia. Miehen kasvot ovat maskuliiniset ja vahvapiirteiset, selvästi komeat. Terence on jykeväleukainen, hänen nenänsä on leveä ja tummat silmät vahvan kulmaluun alla. Miehen huulet ovat täyteläiset, ja leukaa peittää tiheä, tumma sänki.

Mustat hiuksensa Terence pitää hyvin lyhyenä, mutta täysin kalju hän ei ole. Mies on aika tarkka hiuksistaan, eikä anna niiden ikinä kasvaa liian pitkiksi. Hiusraja on myös aina ajettu suoraksi, ja sivut häivytetty huolellisesti. Terence on aivan yhtä huolellinen sänkensä kanssa, ja harvemmin antaa sen kasvaa kovinkaan pitkäksi. Silloinkin kun mies päästää partansa kasvamaan, hän pitää sen huolellisesti siistinä. Ainakin siihen asti, kun harmaita karvoja alkaa ilmestyä liikaa. Muutenkin Terence on huolellinen ja siisti ulkonäkönsä kanssa, ellei hän sitten tiedä olevansa vain yksin kotona; silloin mies vetää päälleen ihan mielellään jotkut vanhat, resuiset vaatteet ja jättää partansa siihen kuntoon, missä se nyt sattuu olemaan.

Pukeutumistyyliltään Terence on melko yksinkertainen. Mies suosii neutraaleja, helppoja vaatteita jotka eivät erotu juurikaan massasta. Simppelit t-paidat, pitkähihaiset ja farkut hän yhdistää jonkinlaisiin nahkanilkkureihin, ja vetää siihen säähän sopivan takin päälle. Vaikka Terence ei ala hienostelemaan asusteiden tai kauniiden vaatteiden kanssa, ovat hänen asunsa aina melko harkitsen valittuja, ja mies pitää huolen siitä että hän näyttää asialliselta ja miellyttävältä. Vaikka suurin osa Terencen vaatteista ovatkin siistejä ja asiallisia, on hänellä myös rennompia vaatteita, jotka hän pukee varsinkin vapaa-ajallaan tai metsässä kulkiessa.

Menneisyys:

Portlandissa, Oregonin osavaltiossa syntynyt ja kasvanut Terence ei mielellään puhu menneisyydestään. Syynä siihen on hänen perheensä, joka on erittäin ahdasmielinen ja suvaitsematon, ja Terence vihaa sitä. Hänen vanhempansa olivat molemmat erittäin uskovaisia, ja yrittivät pakottaa uskomuksiaan ja maailmankatsomustaan ainoalle pojalleenkin. Ehkä joidenkin vuosien aikana Terence oli niin sinisilmäinen että hän uskoi vanhempiaan, mutta kasvaessaan mies oppi ajattelemaan itsenäisesti ja tajusi miten väärässä hänen vanhempansa olivat.

Kun Terence ei yhtäkkiä hyväksynytkään hänen vanhemiensa rasistisia mielipiteitä, hänen vanhempansa yrittivät rangaista poikaansa. Jonkin aikaa Terence alistui ja kesti vanhempiensa rangaistukset - mutta koskaan hän ei luovuttanut oman mielipiteensä suhteen, vaan pysyi siinä tiukasti kiinni. Noin kaksi vuotta 16-vuotias Terence kesti tätä, mutta lopulta hän oli saanut tarpeeksi ja päätti jättää vanhempansa ja muuttaa isovanhempiensa luokse asumaan. Hänen isovanhempansa asuivat Minnesotan osavaltiossa, joten hänen vanhempansa jäivät melko kauas, ja Terence sai viimein rauhan. Hänen isovanhempansakin olivat melko uskovaisia ja eivät hyväksyneet tiettyjä vähemmistöjä, mutta he eivät olleet yhtä jyrkkiä ja rasistisia mielipiteissään kuin Terencen vanhemmat, joten nuori mies oli tyytyväinen siellä asuessaan.

Terence tunsi olevansa paljon onnellisempi Minnesotassa, vaikka hän ei vieläkään voinut olla täysin oma itsensä isovanhemmillaan. Vaikka hän tiesikin jo tuolloin kuuluvansa seksuaalivähemmistöön, ei Terence olisi varmaan muutenkaan uskaltanut ilmaista itseään täysin - niin vahvan jäljen hänen vanhempansa häneen jättivät. Siitä huolimatta Terence oli avoimempi ja sosiaalisempi, ja sai jopa ystäviä. Hän ei menestynyt koulussa, mutta oli kuitenkin keskiverto oppilas. Se ei häntä haitannut, sillä Terence on nuoresta asti ollut varma siitä, mikä hänestä tulee isompi.

Poliisiksi ja seriffiksi opiskelu oli Terencelle helppoa, ja se tuntui luonnolliselta. Hän pääsi muuttamaan omilleen ja sai sen itsenäisyyden mitä hän oli kaivannut. Terence valmistui nopeasti hyvillä tuloksilla, ja siirtyi työskentelemään seriffin asemalle melko nuorena. Kun hänet ylennettiin apulaisseriffiksi, Terence siirrettiin Boone Countyyn, tarkemmin Northburyyn töihin. Siellä mies on viihtynyt hyvin aina tähän asti.

Terencen elämä Northburyssä on ollut melko rentoa, mutta alueen nykyinen tilanne on tuonut jännitystä hänenkin elämäänsä - jännitystä, joka ei välttämättä ollut kauhean tervetullutta. Vaikka hän tavallaan sopisikin siihen asemaan ja olisi hyvä siinä, Terence ei ole noussut seriffin virkaan. Yksityiselämän puolella Terencen elämä ei ole ollut kovinkaan jännittävää; mies on ikuinen sinkku, jonka suhteet eivät tunnu koskaan onnistuvan. Onneksi hänellä on kuitenkin hyviä ystäviä, joten yksinäinen Terence ei kuitenkaan ole.

Muuta:
- Terence asuu yksin koiriensa kanssa Northburyn ulkopuolella. Hänellä on oma mökki metsässä soratien varrella, eikä lähistöllä ole montaakaan naapuria. Ajomatka sieltä kaupunkiin on noin puoli tuntia. Terencellä on suurikokoinen musta maasturi, jolla hän kulkee. Töissä hän ajaa yleensä poliisiautolla.

- Hänellä on kolme koiraa: saksanpaimenkoira Diesel, sekarotuinen pitbull Luke sekä sekarotuinen metsästyskoira Betty. Mökissä Terencellä on myös akvaario ja pari undulaattia. Hänen luonaan asuu myös väliaikaisesti muitakin pelastettuja eläimiä, mutta yleensä hän etsii niille uuden kodin.

- Hän työskentelee Boone Countyssä apulaisseriffinä. Terence on arvostettu, sillä hän on tehokas, kokenut ja taitava työssään. Jotkut ovat ehdottaneet hänen asettuvan ehdolle seriffin asemaan, mutta ainakaan vielä Terence ei ole kehdannut sitä tehdä, vaikka varmasti suoriutuisikin siinä asemassa hyvin.

- Töissä hänet tunnetaan apulaisseriffi Piercenä tai pelkkänä Piercenä, mutta yleensä työkaverit kutsuvat häntä Terryksi, vaikka Terence ei itse tästä lempinimestä - tai mistään muustakaan lempinimestä - juurikaan välitä, ja on aina korjaamassa kun häntä siksi kutsutaan.

- Hänen harrastuksiinsa kuuluvat mm. metsästys ja kitaran soittaminen. Terencellä on myös melko vaikuttavat kokoelmat viskiä ja erilaisia veitsiä ja puukkoja.

Vastaus:

✔ Lomake hyväksytty 13.01.2019

Nimi: Riitasielu

11.01.2019 18:32
PERUSTIEDOT

Hahmon nimi: Kasper Mahoney
Syntymäpäivä: 2.1.
Ikä: 29
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Eronnut
Pelaaja: Riitasielu
Status: Apulaissheriffi

LYHYT KUVAUS

Itsensä vakavasti ottava, kovaääninen ja tulistuva, mutta yrittämättäänkin hieman koominen. Entinen taparikollinen gone good, vai onko sittenkään? Ainakaan kaikki työkaverit eivät siihen usko.

LUONNEKUVAUS

Jos asemalla kuuluu oven rämähdys tai kirosanalitaniaa, saattaa olla että se on juuri Kasper Mahoney huonona päivänään, jolloin paperitollotkin saavat varmasti toimistossa kyytiä. Mies ei varsinaisesti ole sen useammin vihainen kuin muutkaan, mutta hänelle ei ole ongelmaa osoittaa kaikkia tunteitaan varsin kovaäänisesti. Ihan yhtä lailla Kasper osaa pitää äänekkäästi hauskaa, vaikka toisinaan se tuntuukin työn ohessa mahdottomalta tehtävältä.

Työ on ollut Kasperille henki ja elämä sen jälkeen, kun Kasper ja tämän entinen naisystävä erosivat. Tämä ei valitettavasti tarkoita, että hän olisi unelmaduunari muiden työntekijöiden silmissä suuresta motivaatiostaan huolimatta. Kasper arvostaa työtään, mutta haluaa tehdä sen omalla tyylillään. Mutkia voi hänen mielestään hiukan suoristaa asioissa, sillä eihän sitä kukaan huomaa ainakaan isossa mittakaavassa, kun kyse ei ole sen suuremmasta paikasta kuin Northbury. Siksi tämän vähemmän opaskirjamaiset ratkaisut saavat toisinaan osan pyörittelemään silmiään. Muun muassa sääntöjen mukaiset kuulustelut eivät aina ole menneet ihan nappiin, joten etenkin alussa tämä vaati muilta melko pitkää pinnaa.

Tietenkään kaikki eivät katso Kasperia nokkaansa pitkin, sillä onhan mies jo tutumpaa kalustoa asemalla. Joidenkin mielestä apulaissheriffin ei vain yksinkertaisesti kuulu olla työpaikalla leppoisasti hyräilevä jukeboxi, tai etenkää omata omaa hämärätaustaa, josta kukaan ei tunnu olevan perillä. Kasper tuntuukin olevan tyyppi, josta joko pitää tai ei pidä, sillä toisista taas mies on kekseliäs ja tuo mukanaan rentoa fiilistä työpaikalle. Yleisestä mielipiteestä johtuen hänet passitetaan monesti edelleen paperi- ja toimistotöihin, vaikka mielenkiintoa vastuullisempaankin hommaan tällä olisikin.

Kasper ei varsinaisesti ole sosiaalisuuden multihuipentuma, mutta kulkee työkavereiden mukana vuorojen jälkeen baareihin tai syömään, koska muutakaan ei ole. Juuri muita läheisiä ihmisiä hänellä ei Northburyn alueella ole, joten mies viettää aikaa mielellään työpaikallaan. Yksin ajanviettopaikkoihin eksyessään hän saattaa hyvinkin aloittaa keskustelun tuntemattoman kanssa, muttei varsinaisesti etsiä kuin hetken juttuseuraa tai kaljoittelukaveria. Ongelma ehkä onkin, että Kasper ei ole mikään taitava löytämään pitkäaikaisempia sydänystäviä rinnalleen. Suuressa lapsiperheessä kasvaneena hänen ei tarvinnutkaan nähdä vaivaa etsiäkseen seuraa, ja vanhemmiten hän muutti nopeasti yhteen entisen puolisonsa kanssa, joten yksin oleminen on tälle vielä pieni kysymysmerkki.

Vaikka työpaikalla lurittelu onnistuu mutkattomasti, on Kasper lähtökohtaisesti tosikkomainen. Tai oikeastaan hänellä on kaksi ääripäätä: todella rento, tai todella tosikko. Itselleen hän ei naura ainakaan muiden nähden, vaikka muiden kustannuksella piikittely tietenkin onnistuu hyväntahtoisissa merkeissä. Hän on myös tietoinen tästä piirteestään, joka aiheuttaa pientä kiusaantuneisuutta miehessä jos joku sen tuo esille.

Kasperin vahvuudeksi ei voi sanoa pitkäpinnaisuuttakaan. Tämä on hetkessä hyppäämässä omiin johtopäätöksiin ja tunnekuohuihin, vaikka räpiköi niistä ylöskin melkein samalla nopeudella. Hän rakastaa toimintaa, ja sitä että ympärillä tapahtuu, joten pahimmassa tapauksessa hän lähtee itse aiheuttamaan sitä. Voisi siis sanoa, että Kasper on kaikkea muuta kuin ideaalinen apulaissheriffiksi, mutta tämän kovapäisyydessä on myös hyötynsä. Hän ei kaihda vaaraa ja suhtautuu rikollisiin kuin kehen tahansa ihmiseen. Ehkä siksi, että hän ei itsekään ole niin kaukana rikollisesta kuin voisi virkamieheltä odottaa.

Itsevarmuutta löytyy välillä liiallisuuksiin asti, kun sen yhdistää spontaaniuteen ja tosikkomaisuuteen. Hän ei hevillä myönnä olevansa väärässä tai pyytele anteeksi. Sarkastisen huumorintajunsa turvin Kasper saattaa myöntää erheensä, mutta muutoin tämä seisoo liikahtamatta sanojensa takana.


ULKONÄKÖ

Face claim: Noel Fisher
Kuva: https://i.pinimg.com/originals/60/95/0f/60950f80225a80828d652eb7f443496d.gi f
Kuva: https://shameless.hypnoweb.net/photo/229/galerie/gallagherstribune/2015-07/ gt5_009.gif
Kuva: https://thumbs.gfycat.com/GlisteningThisComet-small.gif

Aikoinaan armeijassa ja opiskellessaankin hän sai hieman naljaileviakin katseita, sillä Kasper ja tämän 170cm kroppa ei liiemmin vakuuttanut ketään. Alemmuuskompleksia hän ei kuitenkaan asiasta pahemmin koe - ainakaan näin vanhemmiten, sillä luonnetta löytyy senkin edestä. Lihaa löytyy luiden päältä ihan sopivasti ja pysyäkseen virkeänä, sekä työkykyisenä, käy Kasper salilla ja pyrkii liikkumaan edes sen suositellun minimimäärän. Minkäänlaisella jatkuvalla kuntokuurilla hän ei jaksa olla tai näe sille syytä, koska harva rikollinenkaan missään kilpajuoksijan kunnossa on. Tai niin hän asian itselleen puolustelee. Tämän vartaloa voisikin kuvailla sanoilla lyhyt ja vanttera, ja pidempi ylävartalo verrattuna jalkoihin tekee hänestä ehkä vielä hivenen lyhyemmän näköisen. Lihasta löytyy, mutta ei miksikään kehonrakentajaksi asti kumminkaan.

Miehen hiukset ovat melkein mustat, hyvin lyhyet sivuilta ja muuten päälaella olevia pidempiä hiuksia on saatettu yrittää muotoilla jokseenkin siistimmän näköiseksi. Tämä riippuu paljolti päivästä, sillä kutsu työpaikalle voi tulla täysin arvaamatta, jolloin ei parane jäädä hiuksia miettimään. Kasperin silmät ovat siniset, hiukan alaspäin viistävät, joka antaa jopa vähän surumielisen ilmeen tämän kasvoille jos naama valahtaa peruslukemille. Kasvot ovat ovaalin malliset, mutta vähän pyöreyttäkin niistä löytyy. Parransängen tämä ajaa yleensä pois.

Kasperilla on ilmeikkäät kasvot, joista on helppo lukea mitä tämä kulloinkin ajattelee. Hänellä on myös suuret eleet, joita ei yritä piilottaa muiden näkyviltä, vaan kädet heiluvat selityksen tahtiin ihan omia reittejään. Tämän olemuksesta voi ehkä nähdä, ettei tätä ole kasvatettu mihinkään virkapukuun tai totisiin toimistoihin. Siitä kertoo työn ulkopuolinen pukeutumistyyli, joka harvoin saavuttaa sen siistimpää astetta kuin collegehousut ja ensimmäinen paita, joka sattuu sopimaan sen hetken säähän ja on puhdas.MENNEISYYS

Melkein vanhempiensa uuden vuoden lahjaksi kerennyt Kasper syntyi Pohjois-Dakotassa lähellä Kanadan rajaa maanviljelijäperheeseen, joka tarkoitti lapsen kohdalla sitä, että hänen haluttiin auttavan siellä muiden perheen lasten tavoin. Lapsia oli yhteensä viisi, joista kaksi jäi ylläpitämään suvun tilaa, kun muut halusivat joko mahdollisimman kauas tai kulkumatkan päähän kotikylästään. Lapsuusajoistaan hän muistaa hyvin vähän, muttei koskaan viihtynyt pienen kotikaupunkinsa tarjoamissa tukahduttavissa raameissa. Pääsääntöisesti Kasperilla oli onnellinen lapsuus, johon kuului maatilan töitä, muiden lasten kanssa kepposten tekemisiä, sekä pitkiä matkoja lähimpään kouluun, joka nykyisin onkin jo suljettu pienen oppilasmäärän vuoksi.

Jo varhaisessa vaiheessa Kasper tiesi, ettei halunnut jäädä Pohjois-Dakotaan, vaikkakaan vanhemmat eivät ottaneet pojan toivetta kuuleviin korviinsa. Siihen aikaan siinä paikassa se vaan oli odotettavaa, että lapsi jäi jatkamaan vanhempiensa töitä jos tarvetta oli. Vanhemmat olivat varmoja, että poika vain houraili omiaan ja vaihtaisi kantaansa, mutta kun tätä ei tapahtunut ja poika yhä hanakammin alkoi säästää viikkorahastaan tulevaisuuteensa, kokivat he ettei asialle mitään mahtanut. Pojasta oli päästettävä irti.

Kun Kasper viimein muutti Minnesotan Minneapolikseen, lähti elämä häneltä lievästi sanottuna lapasesta. Maalla askeettisuuden keskellä kasvanut miehen alku alkoi käyttää rahojaan alkoholiin, pelikoneisiin, ylipäänsä kaikkeen mitä kotikylässä ei koskaan ollut mahdollista tehdä. Elämä oli muutaman vuoden hyvin ailahtelevaista, minkä Kasper muistaa tuntuneen ikuisuudelta. Lopulta kuitenkin liian monen baaritappelun ja rahattoman elämän uuvuttamana Kasper päätti, että jonkin oli nyt muututtava. Ja koska koko yhteiskunnan toimintamallia hän ei palasiksi voinut laittaa, hän päätti muuttua itse. Tämä lopetti päihteillä läträämisen ja pyrki värväytymään asepalvelukseen, mikä vei aikaa ja monta unetonta yötä.

Tuolloin Kasper oli epävarma uravalinnastaan, sillä hänellä oli pieniä rikkeitä kontollaan, joiden pelkäsi tulevan urasuunnitelmien tielle. Todellisuudessa hän ei koskaan ole jäänyt pahimmista rikoksistaan kiinni, joten täysin puhtaaksi pulmuseksi ei häntä voi sanoa ja toisinaan edelleenkin omatunto kolkuttaa miehen mielessä.

Hänen kuitenkin onnistui opiskella itsensä aina Northburyn asemalle saakka, vaikkakin ensiksi vain sivusta seuraajan ja paperien pyörittäjän rooliin arkistoinnin puolelle. Northburyn paikalliset viranomaiset olivat moni aluksi hyvinkin ennakkoluuloisia nuorta vastavalmistunutta tulokasta kohtaan, jonka käytös ei noudattanut tyypillisen paikallisen virkapukuisen mallia, vaan enemmänkin gangsterilta, joka kovasti yritti olla sheriffi. Kasper ei varsinaisesti ollut se tilanteessa kuin tilanteessa rauhallinen ja viileä, jota häneltä odotettiin, joten alku ei näyttänyt lupaavalta. Kun aikaa kului, alkoivat myös muut hyväksyä hänet joukkoon, ja nyt hän on varsin kotiutunut Northburyn asemalle.

Jo asepalveluksessa ollessaan Kasper tapasi tulevan vaimonsa, ja jossain nuoruuden vimmassa päätyivät naimisiinkin lyhyen seurusteluajan jälkeen. Onnellisuutta kesti useampia vuosia, kunnes pariskunta alkoi etääntyä toisistaan niin töittensä kuin omien ajatustensakin pariin. Lopulta Heather totesi, että Kasper ei enää yksinkertaisesti riitä hänelle, jonka seurauksena pari erosi yllättävän hyvissä merkeissä ja muuttivat omiin osoitteisiinsa.


MUUT TIEDOT

- Eronnut viiden vuoden pituisesta suhteesta. Entinen naisystävä asuu kirjaimellisesti samalla kadulla, joten nuo törmäävät tuon tuosta. He tulevat edelleen juttuun varsin hyvin, koska Kasper ei halua Heatherin tietävän tämän edelleen toivovan heidän palaavan yhteen.
- Asuu keskustan tuntumassa, ei kuitenkaan ihan sen ytimessä. Asunto on kaksio neljännessä kerroksessa, jonka ikkunasta voi nähdä Northburyn kaupunginkirjaston.
- Harrastuksina baarit, biljardi ja rahapelit, ainakin silloin kun vaihtaa vapaalle.
- Otti itselleen kissan seuraksi erottuaan naisystävästään. Katui päätöstä parin viikon jälkeen, muttei hänellä ole sydäntä viedä sitä poiskaan. Nyt hän on siis jumissa mustan kattinsa Mobyn kanssa.Vastaus:

✔ Lomake hyväksytty 11.01.2019

Nimi: Riitasielu

10.01.2019 03:50
PERUSTIEDOT

Hahmon nimi: Nero Ezekiel Farzan Dubont
Syntymäpäivä: 26.10
Ikä: 24
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Sinkku
Pelaaja: Riitasielu
Status: Kuriiri, asiakashankkija, valvoo myös alempien kastilaisten toimintaa

LYHYT KUVAUS

Rehti ja lämminsydäminen, mutta nopeasti kylmäksi ohjeiden noudattajaksi sopeutuva Nero on kivunnut Blood Hawksin listoilla itseltäänkin melkein huomaamatta - kiitos kokemuksen ja sosiaalisten taitojen. Mies tasapainoilee oikean ja väärän välillä, eikä aina osaa tai voi toimia omaa moraaliaan kunnioittaen. Oman tien kulkija, joka todellisuudessa haluaisi vain juoda kahvia, polttaa ja olla rauhassa musiikin parissa, hänelle tärkeiden ihmisten seurassa.

LUONNEKUVAUS

Nero on Minnesotan satamakaupunki Duluthissa kasvanut, ajoittain varsin kovaa kieltä ja härskejäkin vitsejä käyttävä herra, jolle monikaan asia ei ole tullut itsestäänselvyytenä. Hän arvostaa suuresti mahdollisuuksia ja ihmisiä, jotka hän elämässään kohtaa, ja suhtautuu jokaiseen tapaamaansa ihmiseen yksilönä. Jälkeenpäin moni onkin hänet tavattuaan ihmetellyt, miten sellaista elämää viettävän olemuksessa voikin olla jotain selittämätöntä varmaa lämpöä.

Ihmissuhteet ovat miehelle tärkeitä ja hän onkin tottunut pitämään ainakin näennäisesti sopuisia välejä niidenkin kanssa, joista ei niin pidä. Tästä on hyötyä myös hänen roolissaan Blood Hawkissa, jossa mies valvoo alemman kastin toimintaa, hoitaa huumeiden ja aseiden välitystä sekä hankkii uusia potentiaalisia asiakkaita. Tämä rooli tulee häneltä lähes luonnostaan, sillä aikaisemmilla kotikonnuillaan Nero on toiminut nuoremmille lapsille eräänlaisena isoveljen, tai nuoresta iästä huolimattaan jopa isän roolimallina. Hän on suojeleva niitä kohtaan, jotka tuntee osaksi perhettään ja puuttuu asioihin silloin kun kokee sen tarpeelliseksi. Tämän hallitsevan persoonan vuoksi hän saattaa vaikuttaa joistain ihmisistä pätijältä, joka ei aina osaa astua syrjään ja antaa muille tilaa. Ongelmia voi tulla myös silloin, kun korkeampiarvoinen jengiläinen kokee Neron yrittävän astua tämän varpaille. Ilman tätä ominaisuutta ei kuitenkaan nuori herra olisi noussutkaan arvoasteikossa ylemmäs. Hän osaa olla nöyrä, kun kokee sen hyödylliseksi, muttei anna muiden vääristää omia arvojaan.

Vaikka mies onkin varsin rujon oloinen voimakkaiden sanavalintojensa vuoksi, hän ei kaihda näyttää niille harvoille ja valituille ystävilleen välittävänsä ja tukevansa näitä. Tätä piirrettä voi alamaailmassa kutsua ehkä heikkoudeksi, mutta Nero on vannonut itselleen sen, ettei halua muuttua tunteettomaksi osaseksi tätä paskabisnestä, jossa hän on mukana. Hän kamppaileekin jatkuvasti sen välillä ollakko kylmä vai välittävä, ymmärtäväinen vai kovasydäminen, eikä ehkä osaa suhtautua vastapuoleen tai häntä satuttaneisiin ihmisiin niin mustavalkoisesti mitä hänen asemassaan yleensä vaaditaan. Tämän hän yrittää ainakin ajoittain peitellä, sillä imagolle ei tee hyvää olla empaattinen esimerkiksi virkavaltaa kohtaan, vaikka omasta inhimillisyyden rippeistään muuten pitääkin.

Hänen fyysinen puolensa näkyy ihmissuhteissa niin hyvässä kuin pahassa: esimerkiksi toverillisena halaamisena tai high fiven heittämisenä aina tuttuja nähdessään. Hän kunnioittaa jokaista ihmistä niin kauan, kun nämä kunnioittavat häntä, mutta vastaa samalla mitalla takaisin mikäli käsikähmää tai sanaharkkaa tulee. Joidenkin jengiläisten toteuttama kostomentaliteetti ei kuitenkaan kuulu hänen ajatusmalleihinsa luonnostaan, vaan toteuttaa pyyntöjä vain korkeamman tahon vaatimana. Pitkävihainen hän ei osaa olla ja eripurat unohtuvat tämän mielestä erittäin nopeasti. Negatiiviset tuntemukset Nero yrittää selättää hukuttamalla itsensä töihin tai kuuntelemalla musiikkia sen sijaan, että purkaisi niitä muihin. Jos kyseessä on kuitenkin ihmissuhdesoppa, ei Nero kauaksi jää asiaa pohtimaan, sillä vaatii ihmisiltä samanlaista suoruutta ja rehtiyttä mitä vaatii itseltäänkin. Se onko tämän aina vähän liiankin suora lähestymistapa hyvä vai huono asia riippuu varmasti siitä keneltä kysyy.

Mies on joutunut ottamaan vastuuta itsestään ja sisaruksistaan jo nuoresta iästä lähtien, joten itsenäinen ote elämään tekee hänestä toisinaan huonon kanssaeläjän: hän ei siedä omasta mielestään liiallisia rajoitteita tai normeja. Titteli “oman tien kulkija” sopii tälle paremmin kuin hyvin. Tästä syystä sana parisuhde on lähinnä kaukainen termi, jota mies tajuaa miettiä silloin, kun näkee pariskuntia, jotka vaikuttavat siltä kuin heillä ei olisi tietoakaan ihmisyyden tai kaupungin synkistä puolista. Neron parisuhdehistoria ei pituudellaan huimaa, ja yleensä niin avoin sekä muihin verkkaiseen tutustuva mies onkin itse asiassa hyvin valikoiva mitä tulee niihin kaikkein läheisimpiin ystäviin ja mahdollisiin kumppaneihin. Tämä on varmasti osittain elinpiirin aiheuttamaa epäluuloisuutta, mutta sen lisäksi mies vaatii itseltään suhteissa paljon, eikä koe omaavansa riittävästi aikaa ja energiaa, jotta voisi antaa parisuhteelle niin paljon kuin haluaisi. Nero ei myöskään missään nimessä halua sotkea ketään omiin likaisiin kuvioihinsa, muttei toisaalta olla sellaisen kanssa, joka on jo tehnyt uraa samoissa piireissä hänen kanssaan. Vaihtoehdot ovat siis todellakin vähässä, mikäli hän omaa näkemystään haluaa noudattaa.

Hän kokee tietynlaista syyllisyyttä tekemisistään, mutta toisaalta ajattelee, että tämä nyt on vain hänen roolinsa tässä yhteiskunnassa, eikä näe tai ehkä koekkaan tarvitsevansa poispääsyä tilanteesta. Hänen ympärillään ei myöskään ole ollut montaakaan läheistä ihmistä, joka olisi tehnyt päivääkään niin sanottua kunnollista työtä tai edes rikollista toimintaa sivubisneksenä, joten tie ei koskaan ole ollut kovin vaikea valinta. Isäpuoltaan hän arvostaa kovasti ja kaukaisena haaveenaan

ULKONÄKÖ

Face claim: Jack Francis
Kuva: https://i.pinimg.com/564x/1d/5d/2e/1d5d2e2060f41a83a1455afe68bf0a2a.jpg
Kuva: https://i.pinimg.com/564x/4b/33/50/4b3350cb81a057a90cb932cf122823e3.jpg

No mutta mites on herran ulkokuori ja olemus? Ainakin ensi näkemältä letkeä kävelytyyli kera ruhtinaallisen tatuointisaldon ja jopa vähän lapsekkaiden kasvojen, saattaa antaa vääriä mielikuvia miehestä jonain huligaanina tai välinpitämättömänä persoonana jos stereotyyppisesti ajattelee. Olemus on rento, mutta jos tosi on kyseessä ilmaantuu olemukseen tietynlainen vastuuntuntoisuus.

Nerolle jutellessa mies ei arastele katsoa muita silmiin, vaikka ilmeet ovatkin hillittyjä, kuitenkin aitoja. Tämän todella kuunnellessa ja keskittyessä, kääntyy pää vaistomaisesti hieman kallelleen, eikä tavatonta ole, että hän esittää hyväksyviä “mmm” äännähdyksiä tai nyökkäyksiä toisen puhuessa. Hänellä on paikallaan ollessaan myös tapana pomputtaa jalkaa, monesti jonkin päässään soivan musiikin tahtiin.

Nero on 178cm pitkä ja värjännyt luonnostaan mustat hiuksensa vaaleiksi. Hiukset on leikattu sivuilta lyhyemmäksi ja päältä ne ovat luonnonkiharat. Hän ei ole rakenteeltaan mikään sporttihirmua tai pakastinta muistuttava muskelimies, mutta raahautuu välillä kaveriporukan kesken pelaamaan koripalloa huvin vuoksi tasapainottamaan totista puurtamista. Yksin häntä ei mihinkään sporttiseen toimintaan saa. Nuorempana huono rahallinen tilanne ja keskittyminen virkavallan pakoon juoksemiseen aiheutti sen, että painoa ei juuri kertynyt ennen kuin tämä vaihtoi kaduilla pinkomisen bisnesmäisempään rikolliseen toimintaan. Kaduilla pyöriminen on tuonut mukanaan myös pysyviä arpia ympäri kroppaa, joista huomattavin on kyljessä pystysuunnassa kulkeva viilto kainalon seudulta aina vyötärölle saakka.

Miehellä on melko täyteläiset ja identtisen kokoiset ylä- ja alahuuli. Luomet ovat raskaan puoleiset, eikä niitä juuri näy voimakkaan kulmaluun vuoksi. Leukaperän linjat on selkeät ja hän on perinyt leukaansa vanhemmiltaan kuopan. Nero ei hymyile yltiöpäisen leveästi, mutta niin tehdessään esiin tulevat hampaat ovat leveähköt, elämäntapojen vuoksi kellertävät, ja etummaiset ylähampaat ovat hiukan vinossa. Tämän silmien väri ei ole yksiselitteisesti ruskea, muttei niitä tummanvihreiksikään voi sanoa. Silmien alla on silmäpussit, joista ei unellakaan päästä irti, vaikka toki ne unettomien öiden jälkeen näkyvämmät onkin.

Ajoittain Neron leualla, huulten yläpuolella ja poskilla voi nähdä heikkoa sänkeä, mutta yleensä hän siistii kasvonsa jos kerkeää ja muistaa. Turhan vaativa hän ei ulkomuodostaan ole, vaan päälle löytyy yleensä tiukahkoja yksivärisiä paitoja. Toki tärkeämpiin bisneskuvioihin panostetaan enemmän, vaikka Nero inhoaakin yli kaiken gangsterimaista pukuylvästelyä. Housuina menee niin farkut kuin armeijakuvioiset college-housutkin silloin, kun mukavuus pistetään ykköseksi. Väreissä hän suosii eniten mustaa, maastonvihreää, harmaata, beigeä sekä vaaleanpunaista.

Kuten sanottu - tatuointeja löytyy ympäri kroppaa. Niin kasvoista, kaulalta, rintakehästä kuin käsivarsistakin. Tatuointien määrän vuoksi moni ei ehdi huomata Blood Hawksien tunnusomaisia kirjaimia tämän ranteen sisäsyrjältä. Jengin kotkatatuointi häneltä löytyy erittäin näkyvältä paikalta kaulan etupuolelta.

MENNEISYYS

Nallekarkit eivät aina mene tasan. Tämä on lause, jonka itse Neronkin suusta voi kuulla, kun kysyy hänen menneisyydestään. Hän ei surkuttele sitä, muttei varsinaisesti ole siitä ylpeäkään tai hehkuta miten ihanaa aikaa se olikaan, kun muut saattoivat mennä vanhempiensa kanssa kalastusretkille Duluthin Yläjärvelle. Hänelle lapsuus oli sitä, että vanhemmat olivat poissa kuvioista joko huumeiden tai syyllisyydentunnosta vanhimman lapsen kuolemasta. Jälkeenpäin hän on ajatellut, että mitä hän edes oletti, kun lähes jokainen suvun jäsen tuntui tarpovan syvissä vesissä. Lapsena hän ei sitä tietenkään ymmärtänyt.

Koulu sujui alussa Nerolta hyvin, aina kahteentoista vuoteen asti vanhempien ongelmista huolimatta. Poika oli innokas, erittäin etevä ja halukas oppimaan. Siinä vaiheessa, kun kolme vuotta vanhempi isoveli menehtyi katutappelussa puukosta saamiinsa vammoihin, alkoi Neron opiskelukin saada huolestuttavia merkkejä. Poikaa ei enää näkynyt koulun penkillä lainkaan, tai vaihtoehtoisesti hän nukkui tunneista suurimman osan. Biologinen isä lähti perheen luota siinä vaiheessa, kun ei enää kyennyt kestämään vanhimman lapsensa kuolemaa, ja perheen äidin huumeiden käyttö oli hallitsematonta. Neron nuorin pikkuveli oli tuolloin kahdeksan.

Nero, äiti Estelle, sekä pikkuveli Matthis muuttivat pian Duluthin sisällä pienempään asuntoon, koska rahaa ei ollut. Estelle pyrki työskentelemään parhaansa mukaan, mutta riippuvuudet veivät häntä mennessään. Täällä nuoren pojan elämään ilmestyi myös isäpuoli Theo, jolla oli tuolloin neljä vuotias tytär Marilou, jonka hoitamiseen Nerokin pestattiin melko nopeasti. Isäpuoli ei kyennyt työn ohella olla lasten parissa, eikä äidistä siihen aina ollut.

Isoveli oli ollut Nerolle aina esikuva, ja ehkä kunnioituksesta tälle, hän ei aluksi ajatellut muuttavansa Duluthista. Taakse jäi ensimmäinen suhde, joka oli kaikin puolin Neron mielestä “ok”, mutta pelkkä “ok” ei riittänyt hänelle tai entiselle tyttöystävälle pitkällä aikatähtäimellä. Hän yritti saada hanttihommia sieltä sun täältä, mutta totesi pian koko teini-iän jatkuneen pikkurötöstelyn tuottavan hänelle enemmän tuloja kuin kunnon työn odottelun. Nero liikkui Minnesotan alueella kaupungista toiseen, tienaten elantonsa myymällä mitä ikinä sai käsiinsä, ja mille oli kysyntää. Pikkuhiljaa Duluth oli vain kaukainen meren tuoksu ja sataman melu muistoissa, joka vaihtui luontorikkaaseen Northburyyn. Ikää oli plakkarissa muutamaa päivää vaille 18.

Northburyyn saavuttuaan hän varmasti kiinnitti huomiota olemuksellaan ja puuhillaan, jotka eivät jääneet paikallisilta isoilta rikolliskihoilta huomaamatta. Tämä johti varsin mieleenpainuvaan puhutteluun, jolla oli sekä hyvät ja pahat seuraukset: Nero oli otettu alimmasta alimpaan kastiin paikalliseen jengiin, josta täysi-ikäisyyden kynnyksellä olevalla pojalla juuri tietoa ennestään ollut. Nyt tällä oli kuitenkin ainakin joku joukko, jota kutsua edes tutuiksi, sillä muita ihmisiä ei Nero Northburysta tiennyt. Tietysti sekin helpotti, että parempaa kohtelua luvattiin, mikäli hommat hoituisi jupisematta.

Tässä vaiheessa Nero aloitti opiskelut baarimikoksi, johon hänellä ei varsinaista mielenkiintoa ollut, mutta ajatteli hyvien sosiaalisten taitojen olevan omiaan kyseisellä alalla. Opiskelut jäivät kuitenkin kesken, sillä etenkin alkuvaiheessa Blood Hawk vaati erittäin tiukkaa sitoutumista, jotta jengin kunnioituksen pystyi ansaitsemaan. Tämä tarkoitti sitä, että päivät kuluivat muiden jengiläisten kanssa biljardia pelatessa ja sosiaalisten suhteiden vahvistamisessa. Luottamuksen saatuaan hän alkoi niittää nimeä hyvänä välikätenä avoimen sekä rehdin leimansa ansiosta. Kun kauppa sujui ja ongelmilta vältyttiin, sai hän kontolleen myös asteikossa alimpana olevien jengiläisten toiminnan valvomisen.

MUUT TIEDOT

- Neron suku on alunperin Ranskasta, josta Dupontin sukua saapui Amerikkaan, Duluthinkin tietämille n. 1980.
Työskentelee tällä hetkellä lähinnä Blood Hawksin leivissä. Tekee satunnaista keikkaa myös paikallisessa pubissa silloin, kun muulla työsaralla on hiljaista. Sai työpaikan tutun kautta, joka työskentelee itsekin kyseisessä paikassa.

- Asuu keskustassa hiljaisen antiikkikaupan yläkerrassa, pienessä vajaan 30 neliön yksiössä, jossa tosin ei yleensä viihdy kuin nukkumisen verran. Antiikkikaupan vanha iranilaistaustainen leski Amira on hyvin kiintynyt kohteliaaseen ja hyvätapaiseen Neroon. Tämä on jo melkein kuin mummo miehelle. Korttelissa on jonkin verran pikkurötöksiä, mutta lähinnä pimeän turvin liikkuvia graffititaiteilijoita. Asukkaina on paljon aloittelevia taiteilijoita, muusikoita ja työttömiä.

- Hetero. Ei ehkä myönnä sitä ääneen ihan jokaiselle vastaantulijalle, mutta aikoina jona kierteli Minnesotaa ympäriinsä ilman rahaa, saattoi kerran jos toisenkin myydä pikaisia palveluksia ohiajaville miehillekin. Tällöinkin ajatuksena tosin oli, että oli pakko tehdä se mistä sai rahaa, eikä niinkään se nauttiko sen tekemisestä ollenkaan. Toisinaan myös jengin sisällä tapahtui yksittäisten henkilöiden toimesta hyväksikäyttöä miesten välillä, joka kohdistui lähinnä alimpiarvoisiin uusiin jäseniin. Ei välttämättä sanoisi ehdotonta eitä miehille, muttei koskaan ole ollut ihastunut yhteenkään tai varsinaisesti ajatellut suhdetta miehen kanssa.

- Hänen sukunsa on ollut syvästi katolilainen, mutta Nero ei koskaan ole tuntenut uskontoaan omakseen. Ei luokittele itseään uskovaiseksi.

Vastaus:

✔ Lomake hyväksytty 11.01.2019

Nimi: Trithan

05.12.2018 22:12
Nimi: Nova Myra Quinn
Ikä: 27
Syntymäpäivä: 16.3
Sukupuoli: Nainen
Sivilisääty: Sinkku
Pelaaja: Trithan

Lyhyt kuvaus:

Nova on yksinäinen susi, joka yleensä viihtyy parhaiten metsässä omassa seurassaan. Yksinäisyys kuitenkin ajaa tämänkin ujon ja sulkeutuneen erakon välillä kaupungille ja ihmisten ilmoille, vaikka matka yleensä suuntautuukin suoraan baariin.

Luonne:

Nova on ollut aivan pienestä asti ujo ja sulkeutunut, eikä ole paljoakaan muuttunut näin aikuisiälläkään. Nainen ei koskaan oppinut kunnolla sosiaalisia taitoja, ja on siten melko kömpelö ja kiusallinen keskusteluissa. Sen takia hän jännittää uusille ihmisille puhumista aina, ja yleensä mieluummin välttelee muita sen sijaan että juttelisi. Jos Novaa kuitenkin haluaa lähestyä, kannattaa se tehdä reippaasti, koska itsevarmassa seurassa hän saa myös itse jonkin verran itsevarmuutta. Se ei kuitenkaan auta paljoakaan hänen keskustelutaitoihinsa, jotka ovat köyhät. Ehkä hän kehittyy tässä joskus, jos vain uskaltautuu kuorestaan ulos - edes vähäsen.

Eristäytyneenä kasvaneelle naiselle eristys ja erakkomainen elämä tuntuu luonnolliselta. Hiljaisuus ja yksinäisyys ei yleensä haittaa Novaa, mutta tietenkin hänkin tuntee olonsa joskus erityisen yksinäiseksi ja kaipaa seuraa. Kun hän tuntee olonsa tälläiseksi, hakeutuu Nova yleensä baariin. Se on oudolla tavalla lohduttavaa hänelle, kun saa istua ihmisten ympäröimänä. Yleensä Nova pysyttelee baareissa ja yökerhoissa yksikseen, katsellen vain ihmisiä ympärillään. Jos joku tulee puhumaan hänelle, Nova tekee aika nopeasti päätöksen siitä, pakeneeko hän paikalta vai suostuuko juttelemaan. Jos Nova ei halua puhua kenellekään, hän liukenee nopeasti paikalta ja suuntaa nauttimaan taas omasta seurastaan kotonaan.

Luonto on Novalle erittäin tärkeä asia. Hän viettää suurimman osan ajastaan metsässä. Yleensä hän vain käveleskelee, mutta Nova harrastaa myös mm. metsästystä ja kalastusta, joita hän harjoittaa mielellään sopivina aikoina. Nainen ottaa monesti koiransa mukaan metsään, ja se riittää seuraksi hänelle. Toinen tärkeä asia Novan elämässä on taide, joka on myös hänen työnsä. Maalatessaan Nova tuntee olevansa lähempänä vanhempiaan, joten se on erityistä hänelle.

Nova ei tunne ketään hyvin, eikä hänellä ole koskaan ollut oikeita ystäviä. Suurin osa aivan täysin normaalista asioista, jotka kuuluvat ihmissuhteisiin, ovat uusia ja outoja Novalle. Sen takia hän vaikuttaa kummalliselta aina, kun yrittää tutustua muihin ihmisiin. Jos toinen henkilö ei ole tarpeeksi tukeva Novalle, säikähtää hän helposti ja luovuttaa tuon suhteen. Nova ei vain ole tarpeeksi itsevarma luodakseen toimivia ihmissuhteita normaalisti, ja tarvitsee paljon rohkaisua ja tukea. Tätä hän ei kuitenkaan myönnä, tai edes itse tiedosta.

Koska Nova ei ole kokenut elämässään moniakaan asioita, hän oppii jatkuvasti uusia asioita itsestään ja maailmasta. Koko elämänsä ajan Nova on pysynyt samassa ympäristössä, tehden samoja asioita, koska se ovat kaikki mitä hän tuntee ja missä hän tuntee olonsa turvalliseksi. Kaikki uudet asiat ovat Novalle melko jännittäviä ja joskus jopa uhkaavia, eikä hän välttämättä yksin uskalla yrittää kokea uusia asioita. Novalle omasta mukavuusalueesta on erittäin vaikeaa poistua, ja hän mielellään jääkin sinne, vaikka se myöhemmin harmittaisikin. Sillä vaikka Nova on ujo, on hänellä myös tukahdutettuja toiveita ja seikkailullisia piirteitä, joille hän ei ole vain uskaltanut antaa sen enempää ajatusta.

Ulkonäkö:

FC: Aya Sarbassova | Kuva: https://i.imgur.com/EwDTS3h.jpg

Nova on laiha, tummapiirteinen nuori nainen. Pituutta häneltä löytyy noin 165 senttimetriä, ja ruumiinrakenteeltaan hän on kevyt ja hoikka. Vaikka Nova ei itse olekaan kovinkaan pitkä, hänen jalkansa ovat pitkät verrattuna muuhun vartaloon, ja käsivarsien tapaan ohuet. Hänellä ei ole juurikaan lihaksia tai voimaa kehossaan, mutta Nova on notkea ja ketterä. Laihuudesta huolimatta Nova on terve ja melko hyväkuntoinen. Naisellisia muotoja häneltä ei juurikaan löydy, mutta eipä se haittaa. Hänen ihonsa on vaalea ja kylmä oliivisävyinen, ja sitä koristaa muutamat pisamat ja pienet luomet sekä arvet.

Novan kasvonpiirteet ovat vahvat ja terävät. Hänen piirteensä ovat tummat ja jopa hiukan synkät. Novan silmät ovat tummanruskeat, ja niitä reunustaa tummat, pitkät ripset. Hänen tummat kulmakarvansa ovat melko paksut ja kaarevat. Hänen nenänsä on melko litteä, mutta siinä on pieni kyhmy. Novan huulet ovat täyteläiset ja paksut, ja varsinkin ylähuuli on pyöreähkö eikä amorinkaarta erota vahvasti. Hänen kasvonsa ovat usein melko ilmeettömät ja rypyttömät, mutta jos joku saa hänet hymyilemään hänen silmiensä alle ilmestyy hentoja juonteita. Novan perusilme on varautunut ja hiukan tuima. Hän ei meikkaa ollenkaan.

Erittäin pitkät ja paksut hiukset ovat väriltään tummanruskeat, ja sävyltään viileät. Ne ylettävät Novan alaselälle, ja ovat melkein aina sekaisin. Hiukset kihartuvat hiukan luonnollisesti, ja jos Nova on sattunut pitämään niitä leteillä ne ovat yleensä silloin vielä enemmän kiharoilla. Yleensä nainen tosin vetää hiuksensa kiinni jotenkin, sillä vapaana pehko tahtoo olla aina tiellä ärsyttävästi. Joskus Nova vetää pipon päänsä peitoksi, ja yrittää siten hillitä hiuksiaan, jotka ovat villit eivätkä meinaa ollenkaan totella hiusharjaa.

Nova viettää suurimman osan ajastaan metsässä, joten hän myös pukeutuu sen mukaisesti. Rennot, tummat vaatteet ovat usein kestäviä, ja niissä on helppo liikkua. Monet hänen vaatteistaan on myös oikeastaan tarkoitettu miehille, tai peritty isältä. Nova suosii kaikenlaisia flanellipaitoja, takkeja, reisitaskuhousuja ja vaelluskenkiä. Yleensä Nova kulkee tälläisissä metsävaatteissa ihan kaikkialla, ja hän ei koskaan käy juhlissa tai hienoissa tilaisuuksissa joihin pitäisi pukea siistimmät vaatteet päälle. Jos hän sattuu sellaiseen kuitenkin menemään joskus, on hänellä luultavasti päällään vieläkin jotkut “rönttävaatteet”, mutta ehkä hyvällä tuurilla farkut jalassa. Koruihin ja turhiin asusteisiin Nova ei koske ollenkaan.

Menneisyys:

Novan lapsuutta ei voisi sanoa kovinkaan normaaliksi. Hän syntyi ainoaksi lapseksi taiteilijapariskunnalle, joka oli rakentanut itselleen mökin keskelle metsää Boone Countyyn. Perhe oli läheinen, mutta erittäin eristäytynyt muusta maailmasta. Novan äiti opetti tytärtään, eikä hän koskaan käynyt koulussa muiden lapsien tavoin. Tämä ei oikeastaan haitannut ujoa ja sulkeutunutta tyttöä, joka nautti enemmän omasta rauhastaan ja luonnosta. Metsässä hän pääsi aina vanhempiensa mukaan metsälle, remontoimaan mökkiä tai korjaamaan autoa. Sen lisäksi Nova opetettiin maalaamaan, toiveena se että hän jatkaisi vanhempiensa jalanjäljissä.

Koska Nova kasvoi niin eristyksissä muusta maailmasta, kaupungissa vierailu oli aina pelottavaa ja hämmentävää. Hänellä ei ollut ystäviä tai tuttuja vanhempiensa lisäksi, ja sen takia hänen sosiaaliset taitonsa olivat melko huonot. Joten kun Nova yritti tutustua ihmisiin, se päättyi aina melko kehnosti. Nova luovutti jossain vaiheessa, ja päätti jäädä elämään samanlaista elämäntyyliä metsään, kuin hänen vanhempansakin. Ei se juurikaan häntä haitannut, vaikka tietenkin nuorena aikuisena Nova kaipasikin hiukan muita ihmisiä ja esimerkiksi rakkaussuhteita, mutta ei hän koskaan saanut sellaisia luotua.

Novan elämä muuttui kuitenkin täysin, kun neljä vuotta sitten Novan ollessa 23-vuotias, hänen äitinsä Beth murhattiin. Tuo oli ollut matkalla kaupungista takaisin kotiin, kun joku oli tahallisesti kolaroinut hänen autonsa, ja sen jälkeen pahoinpidellyt ja ampunut hänet. Kukaan, ei Nova, hänen isänsä tai virkavalta, saanut selville miksi murha oli tapahtunut, eikä murhaa olla neljässä vuodessa ratkaistu. Jos Beth Quinnilla oli salaisuuksia, hän vei ne mukanaan hautaan, eikä kukaan muu tiennyt niistä. Muutama epäilty päästettiin lopulta todisteiden puuttuessa vapaaksi, ja lopulta poliisi lopetti murhan tutkimisen. Novan isä, Greg, ampui itsensä vaimonsa kuolinpaikalla kaksi vuotta sitten, ja hänen tapaustaan pidetään itsemurhana, vaikka ampumahaava olikin oudossa kulmassa.

Vanhempien kuolema vaikutti Novaan syvästi. Hän oli musertunut, ja erittäin yksinäinen. Naisella ei ollut ketään, kenelle puhua, eikä hän tiennyt mitä tehdä. Nova ei kuitenkaan aikonut luovuttaa, vaan hän päätti jatkaa elämäänsä ja keskittyä kunnioittamaan vanhempiensa muistoa. Hän peri mökin sekä hänen vanhempiensa muunkin omaisuuden, ja jäi metsään asumaan, työskennellen maalarina. Nova työskenteli surun ja kaipuun läpi omalla tavallaan, ja nyt parin vuoden jälkeen tuntee päässeensä kaikkein pahimman yli. Tietenkin hänellä on kamala ikävä, ja hän toivoisi vanhempiensa olevan vielä elossa, on hän omalla tavallaan hyväksynyt tapahtuneen.

Nova on asunut mökissään yksin koirasutensa, Talian kanssa nyt kaksi vuotta. Aina välillä hän tapaa poliiseja tai etsiviä, jotka yrittävät ratkaista hänen äitinsä kuoleman, mutta kukaan ei ole vieläkään onnistunut siinä, ja tapausta pidetään toivottomana. Nova on itsekin tehnyt tutkimuksia murhaan liittyen, mutta ei enää välitä asiasta yhtä paljon. Nykyään hän lähinnä viettää aikansa vain mökillä ja metsässä, tai kaupungissa jossakin baarissa. Nova ei ole vieläkään luonut elämässään juurikaan ihmissuhteita, mutta nyt vanhempiensa kuoleman jälkeen tämä viimein haittaa häntä, ja nainen on erittäin yksinäinen.

Muuta:

- Nova asuu yksin suurehkossa mökissä, joka sijaitsee keskellä metsää. Mökille on melko vaikea löytää, sille sen luokse ei johda kunnollista tietä, ja paikalle pääseekin vain hyvällä maasturilla, ja silloinkin ajomatka on tunnin mittainen. Puulämmitteinen mökki sijiatsee kaukana muusta asutuksesta, mutta siellä on juokseva vesi ja sähköt.

- Hänellä on lemmikkinä suurikokoinen musta koirasusi, nimeltään Talia. Talia saa kulkea mökin lähistöllä vapaasti, sillä Nova tietää tuon osaavan aina kotiin illaksi. Koirasusi on uhkaavan ja villin näköinen, mutta se on uskollinen omistajalleen, vaikka onkin varautunut vieraita kohtaan.

- Novalla on mökillään moottoripyörä sekä vanha maasturi, joilla hän pääsee kulkemaan tarvittaessa kaupunkiin. Yleensä Nova vierailee Northburyssä vain käydäkseen kaupassa tai postitoimistolla. Joskus hänet saattaa nähdä iltamyöhään baarissa, sillä Nova pitää juomisesta ja yllättäen viihtyy siellä ihmispaljoudesta huolimatta.

- Novan vanhemmat jättivät hänelle melko muhkean perinnön, mutta sen lisäksi hän hankkii elantonsa myymällä maalauksiaan. Hänestä ei huomaisi, miten rikas nainen on, sillä hän ei tuhlaa sitä tai näytä sitä ulkopuolelle.

- Maalauksen lisäksi Novan harrastuksiin kuuluu metsästys ja auton tai moottoripyörän kanssa puuhaaminen. Hän onkin melko kätevä käsistään, ja saa minkä tahansa mekaanisen ongelman korjattua itse.

Vastaus:

✔ Lomake hyväksytty 6.12.2018

Nimi: Tiuhti

19.11.2018 22:30
Nimi: Stephen Clay von Doom "Steve"
Syntymäpäivä: 01.08.
Ikä: 26-vuotias
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Sinkku
Pelaaja: Tiuhti

Luonne: Stephen - tuo kylmä ja hillitty miljoonaperijä ja tunnekyvytön kiristäjä. Mies on yksi mysteeri muiden joukossa, jota arvostetaan omissa seurapiireissään, mutta jota kukaan ei oikeastaan edes tunne. Lapsena ankarassa kurissa kasvatettu mies on luultavasti tunnetasoltaan täysin turta, häneltä ei löydy luottoa ihmisiä kohtaan ja hänellä on tiukka elämänasenne. Stephen tuntee arvonsa ja käyttäytyy sen mukaisesti.

Päättäväisyydellään Stephen on päässyt elämässään pitkälle. Mies ei anna ulkopuolisten vaikuttaa tavoitteidensa saavuttamiseen, vaan lyttää nämä vaikka helvettiin asti jos kokee sen tarpeelliseksi. Vanhempiensa kautta Stephen on oppinut neuvottelemaan ja kiristämään toisia, saadakseen siten haluamansa. Vaan ei hänkään aina kaikessa onnistu, vaikka niin luuleekin. Sanallisesti terävä ja piikittelevä mies turvautuu myös toisinaan miljoonasäästöihinsä, jolloin mahdolliset esteet potkitaan nopeasti pois tieltä. Perääntyminen ei kuulu Stephenin tapoihin, joten kaksintaistelut jonkun kanssa vievät väistämättä voittoon tai häviöön - luovuttamisesta ei edes puhuta.

Ensivaikutelma miehestä on juurikin se, mitä aiemmin mainittiin - kylmä ja hillitty. Stephen käyttäytyy kaikkia kohtaan pidättyvästi ja ilmeettömästi. Omaa tästä huolimatta hyvät keskustelutaidot, joskei olekaan kovin puhelias, ja häntä miellyttävän ihmisen kanssa juttu voikin luistaa paremmin. Stephen on valikoiva persoona, joka ei tule toimeen kaikkien kanssa - kuten ei kuulukaan. Suorasanaisena hän tuo ajatuksensa julki, tilanteeseen katsomatta, ja sanoo mikäli joku ei ole hänen mielestään tarpeeksi kiinnostava. Mitä miehen ystäväpiiriin tulee, on se niukka ja rajoittuu vain muutamaan luotettavaan henkilöön.

Vanhempiensa yrityksen nykyisenä toimitusjohtajana Stephenillä ei ole ollut aikaa miettiä rakkautta. Ihmissuhteet ovat luonnollisesti tärkeä osa hänen elämäänsä ja työtään, mutta parisuhteisiin mies ei ole panostanut sitten ensimmäisen kaatuneen suhteensa jälkeen. Stephen ei etsi itselleen elämänkumppania, mutta ei hän ole sitä vastaankaan, jos sattuisi tapaamaan jonkun joka veisi hänenkin jalat altaan. Baareissa hän käy kumoamassa muutaman viskilasillisen ja selvittämässä ajatuksiaan, mutta ei harkitusti tapaamassa ihmisiä. Paljon yhden yön juttuja harrastanut Stephen ikään kuin pelkää sitoutumista ja tulevaisuutta vain yhden ihmisen kanssa. Mutta jos hän tapaisi "sen oikean", voisi hän kenties luopua peloistaan.

Usein kiperiin tilanteisiin joutunut Stephen kärsii toisinaan jatkuvasta, piinaavasta stressistä. Yleisesti ottaen mies on oppinut käsittelemään hermojaan ja selviää vaikeistakin tilanteista, mutta muutaman kerran hermoromahduksen saaneena hän tietää milloin lopettaa ja ottaa rauhallisemmin. Stephen on myös sitä tyyppiä, joka aiheuttaa harmia usein muille, mutta joka pesee omat kätensä pois likaisista hommista. Suhteillaan ja rahoillaan miehen on helppo lahjoa luotettavalta taholta ulkopuolinen hoitamaan ne työt, jotka voisivat paljastuessaan pilata hänen maineensa. Myös ongelmatilanteista, jotka eivät koske yritystä, Stephen luikertelee salakavalasti pois ja jättää toiset oman onnensa nojaan. Ja vaikka häneltä ruinaisikin apua, asettaa mies kaikelle itseään hyödyntävät ehdot.

Stephen - joka itse on juuri tällainen - inhoaa niitä, jotka käyttäytyvät häntä kohtaan koppavasti ja määräilevästi. Mies tahtoo olla se joka hallitsee, eikä se joka ottaa käskyjä vastaan. Yrityspiireissä hänet tunnetaan loistavien johtamistaitojensa lisäksi myös itsepäisyydestään ja sanavalmiudestaan, kyvystään ottaa tilanne kuin tilanne haltuunsa. Ja mikäli jokin tilaisuus uhkaa muuttua farssiksi, on miehellä lähes aina ässä hihassaan. Kilpailevien yritysten suhteen Stephen on tarkkaavainen, eikä hän epäröi sabotoida näitä jos pelkää jäävänsä jalkoihin. Hän on kyltymättömän kunnianhimoinen ja haluaa ehdottomasti olla se, jonka yritys pärjää parhaiten.

Tunteiden ja salaisuuksien paljastaminen on Stephenin mielestä asia, mikä ei ulkopuolisille kuulu. Hänestä on ollut paljon juttuja lehdissä - niin hyviä kuin huonojakin -, joiden vuoksi hän on varovainen sen suhteen, mitä kertoo toisille ja miten käyttäytyy julkisilla paikoilla. Pidättyväisyydestään ja ilmeettömyydestään huolimatta Stephen hymyilee paljon, ei välttämättä ihan leveintä hammashymyä, vaan sellaista, mikä pehmentää hänen tuimaa ilmettään miellyttävästi. Syvällä kovan ulkokuoren alla piileskelee mukava ja hauska mies, joka on kuitenkin piilotettu niin syvälle, että siihen henkilöön tutustuminen on vaikeaa, joskin ei mahdotonta. Stephen on kotonaan tai läheisen ystävän seurassa aivan eri henkilö kuin se, jonka hän näyttää muulle maailmalle. On siis vain ajan kysymys, milloin joku kaivaa tämän persoonan esille.

Stephen ei kovasta luonteestaan huolimatta ole sitä tyyppiä, joka ajautuu tappeluihin tai vastaaviin tilanteisiin. Hän yrittää selviytyä taisteluista lahjomisella, kiristyksellä, rahalla, sanoilla, ihan millä tahansa muulla paitsi voimalla. Stephen ei ole pelkuri, hän kyllä tappelee jos se on ainoa keino, mutta hän ei mielellään tahraisi itseään mustelmilla ja haavoilla, jotka näkyisivät julkisuudessa heti. Se, mikä saa miehen heiluttamaan nyrkkejään, on hänen kutsumisensa pelkuriksi, arkajalaksi. Stephen ei anna kenenkään luulla häntä heikoksi, vaikka hän sitä sillä hetkellä olisikin. Hän myös vie loppuun sen, minkä aloittaakin.

Ulkonäkö: Aina niin vakavan näköinen Stephen on 187 senttiä pitkä mies, jonka ruumiinrakenne on jäntevä mutta solakka, ja jonka italialaistyyppiset, sydämen muotoiset kasvot ovat pitkähköt mutta pyöreänlaiset. Hänellä on vahva leukalinja ja erottuvat poskipäät, täyteläiset huulet ja kivan kokoinen nenä, ja virheettömän täydellinen iho.

Stephenillä on tummanruskeat silmät ja paksut, ilmeikkäät kulmakarvat. Mustat ja tuuheat ripset tuovat mukavasti eloisuutta muuten niin kylmiin silmiin. Stephenillä on luonnostaan tummanruskeat hiukset, mikä paljastuukin juurikasvuna vaalennettujen hiusten seasta. Tyyli on lyhyt ja yksinkertainen, mutta koska Stephen panostaa ulkonäköönsä kunnolla, pitää hän myös huolta siitä miten hiuksensa asettelee.

Ihan sama missä Stephen sitten liikkuukin, on hänellä aina yllään jotain siistiä ja "arvokasta". Kauluspaitojen ja pikkutakkien suurkuluttaja, joka käyttää lököhousuja ja kuluneita t-paitoja vain ja ainoastaan kotonaan. Arkisia asioita hoitaessaan Stephen pukeutuu vähän yksinkertaisemmin, mutta siististi kuitenkin. Pitää ranteessaan kultaista rolex-rannekelloa.

Kuvat: 1. https://www.hollywoodnewssource.com/wp-content/uploads/2018/07/dave-franco- the-disaster-artist-gq.jpg
2. http://site.lacosacine.com/img/hoy_cumple/t7zfdm6__1497311048.jpeg

M enneisyys: Amerikkalaissyntyinen hollantilais-italialainen Stephen syntyi New Yorkin sairaalassa perheensä kuopukseksi. Hänen hollantilainen isänsä, Rogier von Doom, oli tunnettu puolustusalan yrityksen omistaja ja äitinsä, Claudia von Doom, arvostettu oopperalaulaja. Stephenillä oli viisi vuotta vanhempi isoveli, Klaus, joka lähetettiin tämän kurittoman luonteensa vuoksi sisäoppilaitokseen, kun Stephen oli viisivuotias. Stephen ja Klaus eivät juuri koskaan oppineet tuntemaan toisiaan kunnolla, eivätkä nykyäänkään ole hyvissä väleissä.

Stephenin tulevaisuus määrättiin jo ennalta silloin, kun Klaus osoittautui toivottomaksi tapaukseksi. Stephen tulisi siis perimään miljoonasäästöt ja jatkaisi Von Doom Industryn seuraavana omistajana. Tästä johtuen Stephenillä oli kovin rajattu lapsuus ja hän kärsi usein aiheettomistakin selkäsaunoista. Pojasta haluttiin kasvattaa alusta alkaen itsenäinen ja määrätietoinen nuori mies.

Stephenin ollessa kymmenvuotias palasi Klaus takaisin kotiin sisäoppilaitokselta, mutta tämä ei käytökseltään ollut paljoa muuttunut. Stephen ei tullut toimeen veljensä kanssa alkuunkaan, jolloin heidän vanhempansa lähettivät Klausin nuortenkotiin. Asia hoidettiin vähin äänin, herättämättä medioiden huomiota.

Koulussa Stephen oli täysien kymppien oppilas, joka panosti vain opiskeluun eikä juuri koskaan nähnyt kavereitaan. Vanhempana hän alkoi myös ymmärtämään, mitä häneltä tulevaisuudessa odotettiin, ja kuinka paljon vastuuta hänellä tulisi olemaan, jolloin hän keskittyi isänsä oppeihin ja tutki yrityksen toimintaa.

Von Doom Industry ja miljoonasäästöt siirtyivät Stephenin omistukseen hänen ollessaan 23-vuotias, jolloin yrityksen johtaminen ja velvollisuudet romahti suoraan hänen harteilleen. Vanhemmat kuolivat äkillisesti rajussa auto-onnettomuudessa, ja se oli kova isku tuoreelle suuryrityksen hallitsijalle. Silloin Stephen muutti Northburyyn pienoiskartanoonsa ja jäi sinne asumaan taloudenhoitajiensa kanssa. Kun Klaus-veli sai tietää vanhempien poismenosta ja rahojen siirtymisestä Stephenille, hän etsi veljensä käsiinsä ja pyysi tältä apua rästilaskujen maksamiseen. Stephen, joka oli siihen mennessä jo täysin vieraantunut veljestään, hääti tämän oveltaan ja käski pysymään poissa. Sen jälkeen kumpikaan ei ole toistaiseksi kuullut toisistaan.

Muut tiedot:
- Von Doom Industryn (puolustusalan yritys) nykyinen toimitusjohtaja ja omistaja. Yritys valmistaa aseita, ammuksia ja sotilaslentokoneita, yhteistyössä Yhdysvaltojen ja Kanadan kanssa. Yrityksen toimisto itsessään sijaitsee Northburyn ulkopuolella, mutta Minnesotan osavaltiossa.
- Stephenillä on itseään viisi vuotta vanhempi veli, Klaus von Doom, jonka kanssa hän ei ole kovinkaan hyvissä väleissä.
- Stephen asuu kaupungin laitamilla, harmaassa pienkartanossa, jonka pihalle johtaa kahdensadan metrin mittainen ajotie.
- Ei juurikaan välitä eläimistä, vaikka lapsena omistikin saksanpaimenkoiran.
- Ajaa mustalla Mercedes-Benz SL500 AMG autolla.
- Omistaa aseenkantoluvan.
- Homoseksuaali.

Lyhyt kuvaus:
Stephen on kunnianhimoinen miljoonaperijä, joka puksuttaa eteenpäin elämässään arvostettuna puolustusalan yrityksen johtajana. Tunteeton kiristäjä ja toisten yritysten sabotoija, jolla päämääränä omien tavoitteidensa saavuttaminen. Tiedä sitten, onko Stephen oikeasti niin paha, kuin antaa ihmisten ymmärtää.

Vastaus:

✔ Lomake hyväksytty 23.11.2018

Nimi: Trithan

18.10.2018 11:15
Nimi: Margo Gwyneth Johnson
Ikä: 37
Syntymäpäivä: 17.3
Sukupuoli: Nainen
Siviilisääty: Eronnut
Pelaaja: Trithan

Lyhyt kuvaus:

Margo on jäänyt kolmen epäonnistuneen avioliiton jälkeen rasittuneeksi yksinhuoltajaäidiksi, joka asuu nyt lapsineen Northburyssä. Elämä ei aina ole helppoa, mutta onneksi hän on valmis tekemään mitä tahansa tarjotakseen lapsilleen parhaimman mahdollisen elämän. Täytyy vain toivoa, etteivät menneisyyden haamut tule kummittelemaan...

Luonne:

Jos Margon näkee kävelemässä jossain kaupungilla, saattaa helposti ajatella että kyseessä on vain taas yksi stereotyyppinen, keskiluokkainen, lähiössä asuva nainen jolla on kouluikäisiä lapsia. Ja osittain tämä onkin totta. Hänen elämänsä pyörii lähinnä lapsien ympärillä, eikä paljoa aikaa jää mihinkään muuhun. Margo on jatkuvasti valtavan stressin alla, kun lapset kasvavat ulos vaatteistaan ja joutuvat ongelmiin koulussa, samalla kun laskujen kasa vain jatkaa kasvamistaan ja taas toinen yritys hylkäsi hänen työhakemuksensa. Margo on kuitenkin hyvä kestämään tätä kaikkea, ja pitää kaiken tämän stressin, väsymyksen ja turhautumisen piilossa lapsiensa vuoksi.

Vaikka Margon elämässä onkin useita ihmisiä, tuntee hän olonsa monesti erittäin yksinäiseksi. Naisella ei ole juurikaan ystäviä, ja asia on ollut aina näin. Hän on tottunut katsomaan sivusta, miten muut viettävät aikaa yhdessä ystävien kanssa, saamatta koskaan itse kokea tätä. Margolla on jonkin verran ongelmia luottamuksen kanssa, jonka takia hänen on vaikea tehdä uusia ystäviä. Sen lisäksi hän on myös erittäin kiireinen, ja monesti uskottelee itselleen ja muille ettei hänellä yksinkertaisesti vain ole aikaa käydä ulkona ja tavata muita. Oikeasti Margo ei yksinkertaisesti vain saata uskaltaa lähteä ulos ihmisten ilmoille, syynä erilaiset epävarmuudet ja pelot.

Rakkaus on asia, jossa Margo ei ole koskaan ollut hyvä. Kaikki hänen suhteensa ovat aina päättyneet huonosti, eikä nainen ole aina täysin varma siitä, miksi näin käy. Ehkä Margo on vain aina ollut huono valitsemaan kumppaninsa. Hänellä on tapana rakastua nopeasti ja voimakkaasti, ja heittäytyä uusienkin tuttavuuksien syliin pelkän tunteen perusteella. Margo on intohimoinen, ja rakastuessaan hänen on aina vaikea ajatella järkevästi. Margo ei kuitenkaan välttämättä uskalla ottaa ensimmäistä askelta, vaan käyttäytyy kiinnostuksenkohteidensa seurassa hermostuneesti ja ujosti. Yleensä hänen kiinnostuksensa on ilmiselvää, vaikka hän yrittäisikin piilottaa sen. Margo on kiinnostunut niin miehistä kuin naisistakin, mutta hiukan enemmän miehistä. Naisiin hän luo lähinnä vain henkisen siteen, joka ei välttämättä koskaan muutu romanttiseksi tai seksuaaliseksi.

Luulisi varmaan, että kolmen lapsen äidille perhe on kaikkein tärkein ja tulee aina ensimmäisenä. Tietenkin Margo rakastaa lapsiaan enemmän kuin mitään muuta koko maailmassa, mutta muista sukulaisista hän ei sitten välitäkään. Margo ei tule ollenkaan toimeen vanhempiensa tai sisarustensa kanssa, eikä ole puhunut tädille, sedille tai serkuilleen varmaan yli vuosikymmeneen. Nainen ei kestä sitä, miten sukulaiset aina arvostelevat häntä ja hänen elämäänsä, joten hän on eristänyt itsensä ja lapsensa heistä kokonaan. Hän myös haluaa pitää lapsensa erillään jostain huonoista sukulaisista, jotka ovat sekaantuneet rikollisuuteen. Tietenkin Margolla kaduttaa hiukan, etteivät hänen lapsensa tapaa isovanhempiaan, mutta se ei ole tarpeeksi suuri syy nyörtymiseen ja heidän luokse palaamiseen. Margo on liian ylpeä siihen, joten hän on päättänyt selvitä ilman heitä. Jos joku kysyy jotain Margon suhteesta hänen sukulaisiinsa, nainen yleensä päättää mieluummin valehdella asiasta, kuin kertoa totuutta.

Margo on melkoisen itsepäinen ja ylpeä. Jos hän päättää tehdä jotain, on suuri mahdollisuus, että nainen saa sen myös tehtyä. Ehkä siinä menee aikaa, eikä se ole välttämättä helppoa, mutta Margo on huono luovuttamaan edes suurten vastoinkäymisien edessä. Oikeassa oleminen on naiselle myös erittäin tärkeää, ja hänelle on vaikeaa myöntää väärässä oleminen. Tietenkin hän ymmärtää, jos hän on ollut jostain asiasta väärässä, mutta ei se tee nyörtymisestä yhtään sen helpompaa. Tämä päättäväisyys ja taipumattomuus on niin hyvä kuin huonokin asia. Se ei anna Margon luovuttaa, ja pakottaa hänet aina nousemaan takaisin jaloilleen ja yrittämään uudelleen, tapahtui mitä tahansa. Se kuitenkin myös vaikeuttaa hiukan kompromissien tekemistä ja saattaa aiheuttaa turhia riitoja, joka tekee Margosta hiukan hankalan ihmisen. Margolla on vahva näkemys siitä, mikä on oikein ja mikä väärin. Hän pyrkii aina tekemään oikein, mutta on valmis tekemään mitä vain lapsiensa vuoksi.

Ongelmansa Margo pyrkii kohtaamaan aina yksin. Hän pitää ne omina asioinaan, ettei vain haaskaisi muiden aikaa niillä. Nainen kärsii muutenkin aina hiljaa, eikä uskalla yleensä avautua kenellekään tunteistaan. Kai Margo pelkää vaivaavansa muita, tai jotenkin siirtävänsä oman pahan olonsa muille. Hän myös pelkää näyttävänsä heikolta muiden edessä, varsinkin jos kyseessä on joku, josta Margo välittää tai joku, ketä hän ihailee. Yleensä nainen käsittelee siis asiansa yksin omassa rauhassaan, monesti viinilasin tai tupakan ääressä. Nämä ovat huonoja tapoja, joita Margo pyrkii yleensä välttelemään. Varsinkin tupakka on sellainen pahe, johon nainen sortuu vain harvoin, kun elämä on tarpeeksi vaikeaa.

Ulkonäkö:

Margo on ikäisekseen vielä melko nuorekas nainen. Hän on suhteellisen hyväkuntoinen, ja harrastaakin säännöllistä liikuntaa melko terveellisten elämäntapojen lisäksi. Moni siis veikkaisi hänen olevan nuorempi, kuin mitä hän oikeasti on. Margo on noin 172 senttimetriä pitkä ja melko hoikka. Hän on harteikas, ja omaa runsaat naiselliset piirteet. Suurin osa hänen painostaan on keskittynyt naisen alaruumiiseen, vaikka hän onkin melko kevyt. Margon iho on vaalea, mutta hiukan päivettynyt ja sävyltään lämmin. Hänellä on myös haaleita pisamia käsivarsillaan ja rinnallaan. Margolla on hiukan ryppyjä, varsinkin silmien ympärillä ja otsalla. Ne eivät kuitenkaan ole kovinkaan syvät tai vahvat.

Margon kasvonpiirteet ovat melko vahvat. Hänen nenänsä on suora ja kapea, ja kooltaan suurehko. Hänen poskipäänsä ovat korkeat. Tummanvihreät silmät ovat mantelinmuotoiset, ja niitä ympäröivät ripset ovat pitkät ja usein peitetty mustalla ripsivärillä. Hänellä on raskaat luomet, ja silmien alla yleensä myös tummat silmäpussit. Hänen tummat kulmakarvansa ovat kapeahkot, ja niiden kaari on korkea ja vahva. Margon suu on leveähkö, ja huulet melko kapeat. Suun yläpuolella nenän vieressä, kasvojen oikealla puolella on pieni, luonnollinen kauneuspilkku. Hänen leukansa on terävä ja vahva, mutta naisellinen. Margon kasvonpiirteet ovat kauniit, mutta niissä näkyy vuosien rasitus ja stressi. Nainen meikkaa yleensä vain kevyesti, käyttäen ripsiväriä päivittäin. Jos Margo on menossa johonkin hienompaan tilaisuuteen, hän meikkaa sitten enemmän, ja valitsee yleensä tummanpunaisen huulipunan.

Tummat, luonnostaan punaiset hiukset ovat pitkät ja paksut. Ne ylettyvät noin Margon keskiselälle, ja kihartuvat varsinkin latvasta. Nainen pitää hyvää huolta hiuksistaan, ja huolehtii yleensä myös, että ne näyttävät edes jollakin tapaa hyvältä. Hiusten jakaus on selvästi enemmän vasemmalla puolella. Margo pitää hiuksiaan yleensä auki, mutta joskus hän saattaa kiinnittää sen osittain taakse pois kasvoiltaan. Juhliin tai muuhun hienompaan tapaukseen nainen saattaa nostaa hiuksensa paksulle nutturalle, ja urheillessaan hän joko letittää ne tai vetää ne poninhännälle.

Margo pukeutuu arkena rennosti, ja suosii mukavia, yksinkertaisia vaatteita. Hänen tyylistään näkee selvästi, että kyseessä on äiti, jolla ei välttämättä ole tarpeeksi aikaa valita aamuisin täydellistä asua tai tarkistaa, onko paita edes puhdas. Yleinen asukokonaisuus, jonka Margon päällä voi nähdä, on farkut, t-paita ja vetoketjullinen huppari siinä päällä. Jalkaan osuu yleensä lenkkarit. Jos Margolla kuitenkin sattuu joku päivä olemaan enemmän aikaa pukeutumiseen, valitsee hän yleensä asunsa tarkemmin. Margo rakastaa kaikenlaisia mekkoja, ja yhdistelee niiden kanssa erilaisia yläosia kuten jakun tai jonkinlaisen takin. Yleensä nämä mekot ovat todella arkisia, ja sopivia hänen ikäiselleen naiselle. Juhlissa ja hienoissa tilaisuuksissa Margo valitsee tyylikkäämmän mekon, ja runsaasti koruja.

Menneisyys:

Margo syntyi Minnesotan osavaltioon suureen, melko rikkaaseen Moreaun sukuun. Hänen vanhempiensa ja neljän sisaruksen lisäksi samassa pihapiirissä asuivat hänen isänsä sisarukset perheineen, sekä myös isovanhemmat. Yksinäistä ei siis koskaan ollut, ja omaa rauhaa sai etsiä. Margo koki kuitenkin hyvän lapsuuden, hänellä oli hyvä suhde vanhempiinsa ja sisaruksiinsa sekä muihinkin sukulaisiinsa. Hän menestyi koulussa, ja tapasi sielläkin paljon ystäviä. Nuorena Margoa suojeltiin hänen perheeseensä liittyvältä synkältä salaisuudelta, mutta 15-vuotiaana hän sai kuulla totuuden siitä, mistä hänen sukunsa raha tuli.

Totuus oli, että hänen sukunsa on mukana suuressa huumebisneksessä. Heidän kuljetusfirmansa oli vain tapa pestä rahaa ja salakuljettaa huumeita. Margon oletettiin osallistuvan ja auttavan, kuten kaikkien muidenkin perheenjäsenten. Tyttö ei kuitenkaan pitänyt tästä, ja alkoi pian kapinoimaan perhettään vastaan. Tämä loi paljon jännitettä hänen ja hänen sukulaistensa välille, ja Margo alkoi tuntemaan olonsa enemmän ja enemmän ulkopuoliseksi. Tilanne kärjistyi, kun 17-vuotiaana Margo paljasti perheelleen seurustelevansa naisen kanssa. Hänen sukunsa ei hyväksynyt asiaa, ja yrittivät pakottaa Margon eroamaan tyttöystävästään. Margo ei kuitenkaan suostunut tekemään niin, vaan karkasi kotoa.

Suhde ei kuitenkaan kestänyt, ja pian Margo löysi itsensä yksin oudossa kaupungissa, ilman kunnon koulutusta tai työtä. Hänellä ei ollut enää sukulaisiaan ja perhettään tukiverkkona, eikä Margolla ollut enää oikein ystäviäkään. Hänen täytyi oppia äkkiä selviytymään, ja onnistuikin siinä yllättävän hyvin. Margo löysi töitä tarjoilijana, siivoajana ja lastenhoitajana, ja onnistui jopa hankkimaan itselleen asunnon. 20-vuotiaana hän kuitenkin tajusi olevansa raskaana, jonka takia hän meni nopeasti naimisiin silloisen poikaystävänsä, Charlie Bennetin, kanssa.

Charlie ei kuitenkaan ollut valmis olemaan isä ja aviomies, joten parin vuoden päästä mies erosi Margosta ja jätti nuoren poikansa, Carterin. Margo oli tietenkin musertunut avioeron takia, mutta hän ei halunnut luovuttaa. Nyt hänellä oli nuori lapsi, joka antoi hänelle syyn jatkaa eteenpäin. 27-vuotiaana Margo meni naimisiin toisen miehen, Toby Andersonin, kanssa, ja myöhemmin samana vuonna synnytti tyttärensä, Evelynin. Margon ja Tobyn suhde oli kuitenkin erittäin epäterveellinen, eikä toiminut ollenkaan. He riitelivät kaikesta, ja Tobyllä oli ongelma alkoholin kanssa, ja päissään saattoi olla jopa väkivaltainenkin. Seuraavana vuonna he päättivät hakea avioeron.

Margo tapasi kolmannen aviomiehensä, Andy Johnsonin, kuusi vuotta sitten. 32-vuotiaana hän synnytti nuorimman poikansa, Samin. Hänen ja Andyn avioliitto vaikutti monen vuoden ajan hyvältä ja toimivalta, mutta se johtui vain siitä, ettei Margo tiennyt miten paljon Andy petti häntä. Vuosi sitten Margo kuitenkin yllätti Andyn omassa kodissaan miehen kanssa, ja he erosivat pian sen jälkeen. Margo jäi taas yksinhuoltajaksi, ja päätti muuttaa kolmen lapsensa kanssa uuteen kaupunkiin: Northburyyn. Maisemanvaihdos vaikutti hyvältä idealta, ja alkuun se olikin hyväksi koko perheelle. Pian Margo sai kuitenkin kuulla alueen ongelmasta jengin ja huumeiden kanssa, eikä muutto vaikuttanutkaan enää kovinkaan hyvältä idealta. Hänellä ei kuitenkaan ollut enää tarpeeksi rahaa muuttaa uudelleen, joten täytyi vain yrittää selvitä Northburyssä, ja pysyä mahdollisimman kaukana ongelmista.

Muuta:
- Margolla on kolme lasta: 17-vuotias Carter, 10-vuotias Evelyn ja 5-vuotias Sam.
- Perheessä on myös ruskea, sekarotuinen labradorinnoutaja Benji, harmaa maatiaiskissa Oscar sekä Evelynin lemmikkikani Honey.
- Margolla on vanhahko harmaa tila-auto.
- Hän asuu lapsiensa ja lemmikkiensä kanssa omakotitalossa, jossa on suuri takapiha. Talo sijaitsee melko rauhallisella asuinalueella, jossa asuu muitakin lapsiperheitä.
- Margo on tällä hetkellä työtön, ja elättää perheensä lähinnä erilaisilla tuilla joita hän saa esimerkiksi edellisiltä aviomiehiltään. Raha on siis tiukalla, varsinkin koska hän ei saa pidettyä mitään työpaikkaa kovinkaan pitkään.

Vastaus:

✔ Lomake hyväksytty 23.11.2018

©2019 Northbury RPG - suntuubi.com