Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Blood Hawks

Boone Countyn rikollisuudesta pääosin jo useamman vuosikymmenen ajan huolehtinut Blood Hawks nimeä kantava jengi. Jengi pysyi pitkään pienenä eikä häirinnyt piirikunnan elämää juurikaan, mutta asiat muuttuivat viimeisen kymmenen vuoden sisällä. Blood Hawksien toiminta ja jäsenmäärä alkoi kasvamaan ja noin viisi vuotta sitten jengin asema alkoi vakiintua nykyisekseen. Huumekaupan kasvettua ongelmia alkoi ilmetä myös jengin kotipiirikunnan sisällä. Ilmapiirin kiristymistä ei pystytty estämään minkä seurauksena levottomuus alkoi levitä piirikunnan rajojen sisäpuolelle. Viranomaisten epäonnistuneet operaatiot jengin toimintaa vastaan alkoivat jakaa mielipiteitä yhtä paljon kuin jengin toiminnasta sivullisiksi uhreiksi joutuneet. Jännitettä on ilmassa ja puolueettomana pysyminen on miltein mahdotonta.

Viranomaiset eivät ole vielä päässeet selville siitä, miksi Blood Hawksien toiminta ja asema lähti radikaaliin kasvuun. Northburyssa ja muualla Boone Countyssa liikkuu asukkaiden keskuudessa erilaisia teorioita ja huhuja vallanvaihtumisesta ja aivopesusta. Tietämättömyys lähteistä lisää entisestään levottomuutta piirikunnassa niille, jotka eivät ole jengin puolelle asettuneet. Salassa pysyminen taasen on edesauttanut Blood Hawksien toimintaa ja taannut etulyöntiaseman virkavaltaa ja muita jengin vastustajia vastaan. Näkymätöntä toiminta ei kuitenkaan ole, vaikka huumekaupan lisäksi Blood Hawks on alkanut harjoittaa myös muuta, esimerkiksi asekauppaa pienempinä määrinä. Jengin toiminnasta ja sisäpiiristä tuntuvat tietävän vain itse jengiläiset ja heidän kannattajansa, mutta vain harvojen korviin on kantautunut kaikista arkaluontoisimmat tiedot. Jengijohtajan henkilöllisyys ja päämajan sijainti ovat tuntemattomia ja salaisia suurimmalle osalle sisäpiiriin päässeillekin.

kartoitetut tiedot

  jengijohtaja tuntematon, ei viranomaisten tiedossa
  paamaja tuntematon sijainti, yksi päämaja, useampia pieniä
  toiminta huumekauppa, ohessa mm. asekauppaa
  Tunnusmerkit tatuoinnit: siipensä levittänyt kotka & kirjaimet BH

Viranomaiset päivittävät tietojaan Blood Hawkseista sitä mukaan, kun saavat uutta tietoa. Tähän mennessä on onnistuttu kartoittamaan vain toimintaa ja jengiläisten tunnusmerkkejä eli tatuointeja. Kotka-tatuointi yksinään ei kuitenkaan välttämättä viittaa suoraan itse jengiin, mikä on aiheuttanut väärinkäsityksiä viattomien ja viranomaisten välillä. Ilman BH-kirjaimia on kuitenkin napattu jengiin kuuluvia. Mahdollisesti lyhenne BH kertoo siitä, että kyseinen henkilö on voittanut jengin luottamuksen puolelleen ja päässyt etenemään hierarkiassa korkeammalle.

mukaan jengiin?

Blood Hawkseihin hahmon luominen on täysin vapaata, ainoastaan jengijohtajan ja korkeimmalle edenneiden jengiläisten luominen on rajoitettua. Hahmon ei ole myöskään pakko kuulua vielä lomaketta lähetettäessä jengiin vaan siihen voi liittyä myöhemmin - tai jatkaa pysymistä sivusta hiljaisempana kannattajana. Jengin tietoja päivitetään sitä mukaan, mitä pidemmälle roolipelissä päästään. Uudesta informaatiosta ilmoitetaan aina sen tullessa julki viranomaisille.

©2019 ɴᴏʀᴛʜʙᴜʀʏ ʀᴘɢ - suntuubi.com