Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Marshall Hole

perustiedot

nimi Marshall Hole syntymäpäivä 17.03, 33-vuotias sukupuoli ♂, mies

siviilisääty sinkku pelaaja Helena

Marshall Hole toimii Northburyn apulaissheriffinä kotiuduttuaan armeijasta entisenä tarkka-ampujana loukkaantumisen jälkeen. Synnyinkaupungin tilanne yllätti miehen eikä hän osaa vieläkään sanoa, miten suhtautuisi tilanteeseen, vaikka puolen valitseminen ei tuottanutkaan ongelmia. Vaikka välit joihinkin vanhoihin tuttuihin kylmenivät, ei Marshall pystynyt unohtamaan, mitä huumeet ihmiselle tekevät.

luonnekuvaus

tulossa pian

ulkonako

face claim Jon Kortajarena

Lähes kaksimetrinen (196 cm) Marshall niin seisoo kuin istuu aina hyvässä ryhdissä, mikä korostaa entisestään hänen pituuttaan. Mies joutuu useimmiten katsomaan alaviistoon tavoittaakseen toisen henkilön katseen omallaan. Apulaissheriffin ammatissa pituudesta on siinä mielessä hyötyä, että vain harvat lähtevät kokeilemaan onneaan uhmakkaasti lainvalvojaa vastaan. Armeijassa vielä ollessaan pituus toisinaan jopa haittasi, jos hänen täytyi pystyä piiloutumaan ja maastoutumaan mahdollisimman pieneksi tai matalaksi joutumatta itse vihollisen kohteeksi. 

Leveä harteisella miehellä on näkyvät lihakset, mutta Dwayne Johnsonia muistuttavasta kaapista hän on ulkonäöllisesti kaukana. Niin voimaa kuin kestävyyttä Marshallilta kuitenkin löytyy, kuntoaan hän ei ole päästänyt romahtamaan armeijan ja loukkaantumisensa jälkeenkään. Vaalea oliivi-iho on muuten terve ja sileä lukuun ottamatta siellä täällä olevia vaaleita arpia, mitä esiintyy eniten  ylävartalon alueella. 

Symmetriset kasvonpiirteet luovat veistosmaisen vaikutelman. Kulmikkaat ja voimakkaat kasvonpiirteet ovat miehekkäät, poikamaisesta pehmeydestä ollaan kaukana. Leveä otsa, vahva leuka ja selkeät poskipäät erottuvat edukseen. Ohuiden, tummien ripsien kehystämät kapeat mantelin muotiset silmät ovat vihertävänruskeat. Täyteläisten huulien amorin kaari on pehmeästi kaareutuva. Huulet ovat hieman punertavat. Suora nenä ei ole kovin ihmeellinen, mutta sopii kasvonpiirteiden kokonaisuuteen yhtä hyvin. Kasvojen yleisilme on järkkymätön, mutta ei kuitenkaan pelottava.  

Kylmään taittavan tumman mahongin väriset hiukset ovat sivuilta ja niskasta lyhyet, mutta suortuvien pituus kasvaa päälakea kohti. Military -henkinen lyhyt crop -malli on päässyt hitusen kasvamaan ja sojoittamaan rennosti milloin minnekin. Välissä olleesta faux hawkistakin on kasvettu jo rennompaan tyyliin.  Marshallin hiukset taipuvat kuitenkin selvästi helpommin vasemmalle puolelle. Luonnostaan taipuisia hiuksiaan mies käsittelee ja muotoilee tarkemmin vain juhlatilaisuuksiin, arkena riittää pelkkä kampaaminen. Pulisongit ja parransänki ovat lyhyet ja siistit, yhtä tummat kuin hiukset. Kulmakarvojen väri myöskään eroa hiuksista sen erityisemmin, muodoltaan ne ovat paksut ja miltein suorat, vain aavistuksen kaarevat. Kulmiaan Marshall ei erityisemmin jaksa siistiä, pieni puskamaisuus ei häntä häiritse. Sängestään mies taasen on tarkka ja pitääkin partansa siistinä ja muodossa ajaen välillä kokonaan pois. 

Marshallin vaatetus ei erotu massasta. Farkuista, t-paidoista, kauluksellisista villapaidoista, farkkupaidoista, flanelleista, farkku- ja nahkatakeista koostuvalla vaatekaapilla pärjää erittäin hyvin. Maanläheiset sävyt mustan, valkoisen ja harmaan eri sävyjen lisäksi miellyttävät parhaiten miehen silmää muutamaa punasävyistä flanellipaitaa lukuun ottamatta. Jalkineina mies käyttää pääasiassa maihareita, mutta joskus myös armeija -tyylisiä saappaita. Army-kuviota voi nähdä joissakin hänen vaatteissaan, mutta viralliset armeijan vaatteet on pistetty vaatepusseihin ja vintille talteen. Asusteina hän käyttää nahkaisia rannekelloja, vöitä ja punoksia että rannekkeita. Aviator-aurinkolasit kulkevat aina mukana valoherkkien silmien takia, muuten hän ei laseja tarvitse - eikä hän olisi tarkka-ampujaksi päässytkään huonolla näöllä. Toisinaan Marshall saattaa pitää kaulassaan armeija-ajaltaan tallessa pitämiään tunnistelaattoja (dog tag).

menneisyys

tulossa pian

muut tiedot

...?...

...?...

suhteet

etunimi sukunimi ...?...

etunimi sukunimi ...?...

©2019 ɴᴏʀᴛʜʙᴜʀʏ ʀᴘɢ - suntuubi.com